Merhaba
Ben oturma odası için 3lü 2li ve 2 berjerden oluşan takım alacağım. Koltuklar krem 2 büyük kırlenti çiçekli ,2 küçük kırlenti de turkuaz olacak. Berjerler ise turkuaz , kırlenti çiçekli desenden olacak sizce uyumlu olur mu? duvarlarım ise kum beji. (Turkuaz yeşile dönük olan turkuaz rengi ) Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Kreme her renk yakışır:)
Bence olur halınızı sade alın ama[/QUOTE
Teşekkür ederim renkleri kendim kombinlediğim için emin olamadım karşıma nasıl bir koltuk takımı çıkacak
Merhaba
Ben oturma odası için 3lü 2li ve 2 berjerden oluşan takım alacağım. Koltuklar krem 2 büyük kırlenti çiçekli ,2 küçük kırlenti de turkuaz olacak. Berjerler ise turkuaz , kırlenti çiçekli desenden olacak sizce uyumlu olur mu? duvarlarım ise kum beji. (Turkuaz yeşile dönük olan turkuaz rengi ) Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Benimki krem ağırlıkta olacağı için oturma odasındavkullanımı zor olur mu diye düşünüyorum şuan çocuk yok ama ilerisi için tereddüt ediyorumÇok güzel olur bende otutma odama turkuaz kanepe alcam yastiklarinida krem uzeri çiçek Istiyorum haliyida krem turkuaz düşünüyorum
Kreme beyaz hariç her renk olurMerhaba
benım evımde berjerler turkuaz krem 2 ve 3 lü, duvarda kum bejı...
foto paylaşmaya çalıştım olmadı:)
yanı tam senın evın gıbı:)
Keşke paylaşabilseydiniz bi örneğini görmek benim için iyi olurdu bugün karar vermem gerekiyor
Merhaba
Benimki krem ağırlıkta olacağı için oturma odasındavkullanımı zor olur mu diye düşünüyorum şuan çocuk yok ama ilerisi için tereddüt ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?