krem rengi koltuğa turkuaz berjer olur mu

aylynn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
17
1
38
Tekirdağ
Merhaba
Ben oturma odası için 3lü 2li ve 2 berjerden oluşan takım alacağım. Koltuklar krem 2 büyük kırlenti çiçekli ,2 küçük kırlenti de turkuaz olacak. Berjerler ise turkuaz , kırlenti çiçekli desenden olacak sizce uyumlu olur mu? duvarlarım ise kum beji. (Turkuaz yeşile dönük olan turkuaz rengi ) Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Kreme her renk yakışır:)
Bence olur halınızı sade alın ama

güzel uyar hemde

Çok güzel olur bende otutma odama turkuaz kanepe alcam yastiklarinida krem uzeri çiçek Istiyorum haliyida krem turkuaz düşünüyorum

Çok güzel olur bende otutma odama turkuaz kanepe alcam yastiklarinida krem uzeri çiçek Istiyorum haliyida krem turkuaz düşünüyorum
Benimki krem ağırlıkta olacağı için oturma odasındavkullanımı zor olur mu diye düşünüyorum şuan çocuk yok ama ilerisi için tereddüt ediyorum

Kreme beyaz hariç her renk olur

Gayet uyumlu olur ferah iç açıcı kreme bir arkadaşın dediği gibi beyaz,krem dışında bir de tam açmadığını düşündüğüm gri ve siyah dışında her şey uyar açar iyice

benım evımde berjerler turkuaz krem 2 ve 3 lü, duvarda kum bejı...
foto paylaşmaya çalıştım olmadı:)
yanı tam senın evın gıbı:)

bence krem beyazdan daha cok kir hösteren bir tenk nedense pek sevemem bence turkuaza vizon yada devetüyü de yakısır hem temizliği de kolay olur gibime geliyor birde dekorasyon bölümğne yazsanız daha cok cevap alabilirsiniz:)

bence krem beyazdan daha cok kir hösteren bir tenk nedense pek sevemem bence turkuaza vizon yada devetüyü de yakısır hem temizliği de kolay olur gibime geliyor birde dekorasyon bölümğne yazsanız daha cok cevap alabilirsiniz:)

Canım benim koltuklarımda o renklerde Her gören bayıldı resmen çok güzel olur bence

Benimki krem ağırlıkta olacağı için oturma odasındavkullanımı zor olur mu diye düşünüyorum şuan çocuk yok ama ilerisi için tereddüt ediyorum

Benim iki oglum var ustelik küçüğüm 1 buçuk yaşında daha ama ufak krem renkler aydinlik yapcak odamizi yastiklarda kulllancam zaten inşallah pisman olmam çok sıkıldım bu halinden çünkü

canım bi maıl yaz bana özelden hemen atayım...
burdan cok uğraştım sen mj yazdıktan sonra yıne uğraştım beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…