Bisküvi - Kurabiye Tarifi Krema Eşliğinde Külahta Kurabiyeler,Sponsorum Sevgili Ailem ve Sevdiklerim

Kış mevsiminde dondurma özlemimizi bir nebzede olsa giderir :)
Ellerine emeğine sağlık çok hoş bir tarif :) yarışmada başarılar :)

Kış mevsiminde dondurma özlemimizi bir nebzede olsa giderir :)
Ellerine emeğine sağlık çok hoş bir tarif :) yarışmada başarılar :)

Aynı külah gibi olunca dondurma hissi veriyor demi.
Çok teşekkürler sağol,

Ellerine sağlık abla

İyiyim ablam siskinlik biraz olsun indi gibi :)

Ellerine sağlık, çok leziz gorünüyor bu kurabiyeler Çayda var, ohh miss.
Başarılar diliyorum

Çok teşekkürler sağol,çaysız olmaz yani

Eline sağlık hanım ablam. Sunumda kitaplar güzel oluyor bence de tamamlayıcı. Bende aynı anda okuduğum iki kitabı koydum sunuma

Çok teşekkürler dombikim,evet kitaplar iyi oluyor,sıcacık çayları içerken okumak keyifli bencede

Ablam ellerine sağlık bune güzellik böyle harika görünüyor yarışmada bol şanslar

Sağol efserim teşekkürler süpriz yapayım dedim katıldım.

Yemeyi sevdiğim kurabiyelerden biri.
Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar . ( Çayı soğutmuşsunuz hanım abla :) )

Çok teşekkürler arkadaşım sağol,valla öyle oldu dumanı tütemeden soğuttum çayı

Ellerine sağlık Ank'ım kuzum benim
İzmir'de bu tatlıya 'torpil' derler ve ben acayip severim

Sağol megim ,hiç bilmiyordum bunu bak öğrendiğim iyi oldu,tam torpil gibi duruyor demi.

Günaydınlar,bu hamurun tarifinde 16 tane çıkıyordu,onuda söylemek isterim.
Fazla yapmak isterseniz hamurun malzemesini fazla tutun..
Günaydın,
Bu kurabiyenin milföy ile yapılanını biliyordum ama elimde sarmak için materyal olmadığı için hiç denememiştim.
Artık deneyebilirimtekrar eline sağlık

Günaydın,
Bu kurabiyenin milföy ile yapılanını biliyordum ama elimde sarmak için materyal olmadığı için hiç denememiştim.
Artık deneyebilirimtekrar eline sağlık

Günaydın canım,
Evet milföylede yapılıyormuş,hamur açma derdi yok nasılsa onda,yağlı kağıtta kullanabilirsin benim kalmamıştı almayıda unuttum tabi.Gerçi tarifi aldığım yerde de kağıtla yapmışlar..

Milföyle çok yağlı olur diye yapmadım açıkçası. Bu hali gerçekten güzel olmuş. Mutlaka yaparım bu tarifi, pasta gibi, kızımda çok sever eminim. Yağlı kağıt alayım deneyeyim ilk fırsatta. Kağıt yanmıyorsa pekala kullanılabilir ki yağladığımı için sorun olmaz sanıyorum.
Iyiki kurabiyeler olmuş diyorum tarifleri görünce zaten, hepsi birbirinden leziz

Milföyde olur denemek lazım,çok fazla yağlı olacağını zannetmem..Kağıtlar yanmadı hiç alt uç kısmını iyi kıvır,ortalarına doğru bant yapıştırdık açılmasın diye.Piştikten sonrada çok kolay çıktı,kağıtları zaten fırçayla yağlıyorsun kolay çıkması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…