- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Benim yerimede yeÇok teşekkürlerr canım sağol
Valla yedik biledün 3 taneyi mideye indirdim ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yerimede yeÇok teşekkürlerr canım sağol
Valla yedik biledün 3 taneyi mideye indirdim ..
Ellerinize sağlık![]()
Ellerine sağlık çok hoş görünüyor, bugün dayanamayıp denedim, biraz acele oldu içinin muhallebisini henüz koymadım bakalım nasıl olacak umarım becerebilmişimdir :)
Şuan iş yerindeyim akşama anca kremasını koyarım zaten o da baya soğur o saate kadar sanırım.. :) Mutlaka söylerim..Çok teşekkürler sağolun,mutlaka güzel olur,kremasını sıcakken koymayın,biraz soğuk gibi olsun.
Yedikten sonra lütfen fikrinizi söylerseniz sevinirim..![]()
Şuan iş yerindeyim akşama anca kremasını koyarım zaten o da baya soğur o saate kadar sanırım.. :) Mutlaka söylerim..
Hanımanne milföyle yapınca tam da kat kat vardır ya onun gibi oluyor içine çikilatalı bişeyler oooSağoll diloşummmm teşekkürlerr,milföylübende okudum ama yapmadım hiç,denerim onuda ..
Mersii hayatım![]()
Hanımanne milföyle yapınca tam da kat kat vardır ya onun gibi oluyor içine çikilatalı bişeyler oooAma tarifin süper bende hamurla denicem bakalım
![]()
Merhaba dün kurabiyelerin içinin kremasını da koyduktan sonra çok çok güzel oldu, eşim de çok beğendi. Güzel tarifin için teşekkürler :)Kreması çabuk pişiyor zaten,sonucu merakla bekliyorum bende kolay gelsin sizede:))
Merhaba dün kurabiyelerin içinin kremasını da koyduktan sonra çok çok güzel oldu, eşim de çok beğendi. Güzel tarifin için teşekkürler :)
ablaların güzeli ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.yarışmada başarılar![]()
Kadişimmmm tatlım neredesin sen hiç göremiyorum seni,nasılsın iyimisin çocuklar nasıllar iyilermi![]()
Sağol kuzum çok teşekkürler![]()
kk ya takılmak benim için artık bir lüks ablacım :) ev yoğun okul yoğun ancak fırsatım olursa yazıyorum işte.çocuklar iyi şükür.sen nasılsın?
Tahmin ediyorum hayatım,kolay değil tabi okul ev birdeçocuklar olunca hiç kolay değil.
Bende iyiyim sağol hep aynı bizde işte,yuvarlanıp gidiyoruz.![]()
seni gördüğüme çok sevindim abla hepinizi çok özlemiştim.tekrar başarılar![]()