• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Krema Eşliğinde Külahta Kurabiyeler,Sponsorum Sevgili Ailem ve Sevdiklerim

Ellerine sağlık çok hoş görünüyor, bugün dayanamayıp denedim, biraz acele oldu içinin muhallebisini henüz koymadım bakalım nasıl olacak umarım becerebilmişimdir :)

Ellerine sağlık çok hoş görünüyor, bugün dayanamayıp denedim, biraz acele oldu içinin muhallebisini henüz koymadım bakalım nasıl olacak umarım becerebilmişimdir :)

Çok teşekkürler sağolun,mutlaka güzel olur,kremasını sıcakken koymayın,biraz soğuk gibi olsun.
Yedikten sonra lütfen fikrinizi söylerseniz sevinirim..:KK66:

Çok teşekkürler sağolun,mutlaka güzel olur,kremasını sıcakken koymayın,biraz soğuk gibi olsun.
Yedikten sonra lütfen fikrinizi söylerseniz sevinirim..:KK66:
Şuan iş yerindeyim akşama anca kremasını koyarım zaten o da baya soğur o saate kadar sanırım.. :) Mutlaka söylerim..

Hanımanne milföyle yapınca tam da kat kat vardır ya onun gibi oluyor içine çikilatalı bişeyler ooo :KK45: Ama tarifin süper bende hamurla denicem bakalım:KK58:

Diloşum milföyü bende deneyeceğim,birde pişince kat kat olur,parça çikolata süper olur varya :kk77: dene bence bizimkilerde çok beğendiler

Kadişimmmm tatlım neredesin sen hiç göremiyorum seni,nasılsın iyimisin çocuklar nasıllar iyilermi :KK74: :nazar:
Sağol kuzum çok teşekkürler :KK60::KK60:

kk ya takılmak benim için artık bir lüks ablacım :) ev yoğun okul yoğun ancak fırsatım olursa yazıyorum işte.çocuklar iyi şükür.sen nasılsın?

kk ya takılmak benim için artık bir lüks ablacım :) ev yoğun okul yoğun ancak fırsatım olursa yazıyorum işte.çocuklar iyi şükür.sen nasılsın?

Tahmin ediyorum hayatım,kolay değil tabi okul ev birdeçocuklar olunca hiç kolay değil.
Bende iyiyim sağol hep aynı bizde işte,yuvarlanıp gidiyoruz.:KK60:

Back
X