çok kurcalama kurcalayımca hiç iyi sonuçlar çıkmiyor
Vallahi çok büyük ışık var arkadaşımızdaYa git bebene baksana sen italyan misun kizum
Ama çok emekliymis. Normalde max 30dk da yaptigim yemek icin mutfakta 2 saat bilgisayar basinda 2 saat gecirdim. Tum yemekteyiz bacilarina selam olsun.Vallahi çok büyük ışık var arkadaşımızdaHiç beklemiyordum şaşırdım
Sende böyle misin yoksa
Herkes adına teşekkür ederimAma çok emekliymis. Normalde max 30dk da yaptigim yemek icin mutfakta 2 saat bilgisayar basinda 2 saat gecirdim. Tum yemekteyiz bacilarina selam olsun.
Ben sadece kocama kadar yapabiliyorumVallahi çok büyük ışık var arkadaşımızdaHiç beklemiyordum şaşırdım
Sende böyle misin yoksa
Şahsen ben anlamadım beğeni bile atamadım cahilliğim belli olmasın diyeŞimdi o kibarlık yapıyor size cevap vermiyor.
Onun adına yazayım.
Siz ne anlarsınız chicken parmigianadan
Şahsen ben anlamadım beğeni bile atamadım cahilliğim belli olmasın diye
Babaannen mozerella ve parmesan olmadan asla yemezdi rahmetli.ELlerine sağlık zuzuşum çok leziz görünüyor,tıpkı babanemin chicken parmigianası gibi 🍽
Giresunlular hep böyle işte biliyorsunBabaannen mozerella ve parmesan olmadan asla yemezdi rahmetli.
Topragi bol olsun. Benimki de yokluk gunlerinde fokaçyayı zeytinyagina bandirip cocuklarina aş yaparmış.Babaannen mozerella ve parmesan olmadan asla yemezdi rahmetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?