kremayla neler yapıyosunuz ???

askbocugum

gomşumuz oluyoda bizim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.071
2
156
Diğer
slm kızlar hani şu kutuda çiğ kremalar satılıyoya onları nelerde kullanıyosunuz ben bitek
tavuk ve patatese döküp fırına atıyorum kutunun üzerinde çırpın koyulaşır falan yazıyo ama nerelerde kullanılacağını bilmiyorum bilenler anlatabilirmi:71::71::71:

tavukla iyi gidiyor. tavuk ve mantari kavurup uzerine krema dokup biraz kaynatiyorum.. bahatar olarak köri de ekliyorum cok guzel oluyor..
domates corbasina cok yakisiyor..
evet cirpinca koyulasir.. tatlilarda kullanmak icin..
ben kremsanti sevmem.. krem santiyi kullandigin heryerde kremayi tercih edebilirsin.. icine biraz recel ekleyip tatlandirabilirsin, sade seker de olur.. ben karamel sosuyla da yapiyorum, kahveyle aromalandirabilirsin..
ayrica evde pisirdigin muhallebi pistikten sonra icine bi kutu krema dokup cirptiginda aradaki farki goreceksin :56:

tavukla iyi gidiyor. tavuk ve mantari kavurup uzerine krema dokup biraz kaynatiyorum.. bahatar olarak köri de ekliyorum cok guzel oluyor..
domates corbasina cok yakisiyor..
evet cirpinca koyulasir.. tatlilarda kullanmak icin..
ben kremsanti sevmem.. krem santiyi kullandigin heryerde kremayi tercih edebilirsin.. icine biraz recel ekleyip tatlandirabilirsin, sade seker de olur.. ben karamel sosuyla da yapiyorum, kahveyle aromalandirabilirsin..
ayrica evde pisirdigin muhallebi pistikten sonra icine bi kutu krema dokup cirptiginda aradaki farki goreceksin :56:

çok saol canım yaa çok teşekkür ederim muhallebi yapınca deniycem ben sadece patatesle tavuğun üzerine döküp fırına atıyodum bilmiyodum diğerlerini bide mantarlı olarak denerim çok saol canım:16::16::71:

cheseekek de kullanabilirsin

çikolatayı benmari usulü eritip biraz tereyağ biraz krema ekleyip çikolatalı sos hazırlayabilirsin tatlılar için

kremalı çorbalarda kullanabilirsin (kremalı sebze, kremalı mantar, kremalı tavuk çorbası vb.)

kremalı mantar sosu yapıp makarnayla et yemekleriyle sunabilirsin

aklıma gelenler bunlar canımm

cheseekek de kullanabilirsin

çikolatayı benmari usulü eritip biraz tereyağ biraz krema ekleyip çikolatalı sos hazırlayabilirsin tatlılar için

kremalı çorbalarda kullanabilirsin (kremalı sebze, kremalı mantar, kremalı tavuk çorbası vb.)

kremalı mantar sosu yapıp makarnayla et yemekleriyle sunabilirsin

aklıma gelenler bunlar canımm

teşekkür ederim canım çikolatalı olan kulağıma çok hoş geldi :56::56::56:

tuzlu lezzetlerdede kullanilabiliyo canim
toz kremsantilerden tek farki tatli olmamasi
ama ben yemeklerimdede pasta ve tatlilarimdada kullaniyorum
cirptigin an kremsanti kivaminda oluyo zaten hatda sertlestiriciler var ondan koydugun zamanda kivami tam oluyo

Cheesecake yapabilirsin canım. Kızlar kremalarınız arttığında atıp ziyan etmeyin nescafenize kahve beyazlatıcısı yerine koyun mmmm.

tuzlu lezzetlerdede kullanilabiliyo canim
toz kremsantilerden tek farki tatli olmamasi
ama ben yemeklerimdede pasta ve tatlilarimdada kullaniyorum
cirptigin an kremsanti kivaminda oluyo zaten hatda sertlestiriciler var ondan koydugun zamanda kivami tam oluyo

ayy canım saol ya ben bu sertleştiricileri görüyodum hatta bi kere aldım bile kremşantiye koyuluyo zannedip ama sonra güvenip yapamadım tarihi falan geçti bende attım:37: bundan sonra denerim bunu

biber kızartması
mantı
kıvrım ve dızman adındaki böreklerimizin üzerine yogurtla katıştırıp kullanıyoruz,
yaş pastanın kremasına karıştırıyorum.

ben kremaya bayıldıgım için neredeyse herşeye koyasım geliyor :9:

biber kızartması
mantı
kıvrım ve dızman adındaki böreklerimizin üzerine yogurtla katıştırıp kullanıyoruz,
yaş pastanın kremasına karıştırıyorum.

ben kremaya bayıldıgım için neredeyse herşeye koyasım geliyor :9:

saol canım ben nerde kullanacağımı bilmiyodum ama sayenizde öğrendim şu evime taşınayım gelen misafirlerim için ilk işim pastada kullanmak olcak:16::16::16:

Back
X