- 22 Mayıs 2018
- 84
- 17
- 88
- 28
- Konu Sahibi Kartalicee1404
-
Çok bilir kişi değilim ama sirke benim saçımı da kuruttu. Sirke kaynaklı bir durum olabilir. Havalar da soğuyor kuruluk zamanı tam. Kuruya yönelik şampuanları deneyin belki işe yarar
Nemsiz kaldığından kuruyordur . Sıcak su saçı mahveden,nemini çalan bir şey. Bense bayılırım sıcak suya, hatta yaşlılar gibi yüzme havuzlu termal hamamlara gider sıcak suda yuzerim, öyle bir sevme
Ama son durulama suyuna sirkeli soğuk su döküyorum.
Onun dışında nemsiz kalan saçına hindistan cevizi yağı maskesi de yapabilirsin.
Aynı bende öyleyim içim üşüyorNemsiz kaldığından kuruyordur . Sıcak su saçı mahveden,nemini çalan bir şey. Bense bayılırım sıcak suya, hatta yaşlılar gibi yüzme havuzlu termal hamamlara gider sıcak suda yuzerim, öyle bir sevme
Ama son durulama suyuna sirkeli soğuk su döküyorum.
Onun dışında nemsiz kalan saçına hindistan cevizi yağı maskesi de yapabilirsin.
Şampuanimi degsitiricem ama korkuyorum kepek kaşıntı olursa diye varmı önerinizÇok bilir kişi değilim ama sirke benim saçımı da kuruttu. Sirke kaynaklı bir durum olabilir. Havalar da soğuyor kuruluk zamanı tam. Kuruya yönelik şampuanları deneyin belki işe yarar
Aktardan falan temin edebiliyor muyuz nereden alabilirim sizce bu yağı sizler nereden alıyorsunuz hani heryerde var ama düzgünü nereden alabilirimNedeni mevsimsel olabilir, sirke kaynaklı olabilir. İlaç gibi gelecek tavsiyem ise, hindistan cevizi yağıyla saçınızın boylarına maske yapmak ve birkaç saat bekletmek. Saçı çok güzel yumuşatıyor.
Online olarak da sipariş edebilirsiniz, aktarda Arifoğlu marka varsa onu da kullanabilirsiniz. Ben şu an TheLifeCo marka soğuk sıkım kullanıyorum. Katı, rakı beyazı olmalı yağ; yaz mevsimi değilse elinize alınca sıvılaşmalı. Diplere sürmeyin; çok yumuşattığı için saç dökebilir.Aktardan falan temin edebiliyor muyuz nereden alabilirim sizce bu yağı sizler nereden alıyorsunuz hani heryerde var ama düzgünü nereden alabilirim
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda deniyorum:)Online olarak da sipariş edebilirsiniz, aktarda Arifoğlu marka varsa onu da kullanabilirsiniz. Ben şu an TheLifeCo marka soğuk sıkım kullanıyorum. Katı, rakı beyazı olmalı yağ; yaz mevsimi değilse elinize alınca sıvılaşmalı. Diplere sürmeyin; çok yumuşattığı için saç dökebilir.
Urbanin ürünlerine bayılıyorum zaten şu an birkaç marka tavsiyesi oldu elimde hepsine bakacağım tek tek çok teşekkür ederimUrban care ürünleri kullaniyoru. Boyali saçlar icin maske vs var mor sampuan mor maske. Onun hindistan cevizli maskesi, durulanmayan sivi kremi de var. Bir bakin bence
Katı şampuan hiç duymadım desem cokmu cahil gozukurum acabaKatı şampuan denediniz mi kreme gerek kalmıyor saçlar yumuşacık oluyor. İyi ve temiz içerikli tercih edin tabii
İnstagram da akagacsabun sayfası var bayağıdır ordan alıyorum içeriği temiz çok memnunum ailece kullanıyoruz. Remosnaturel - gayettabi sayfalarında olanlarda temiz içerikli bildiğim bildiğim kadarıyla. Saçlarınızı iyice ıslatıp sonra katı sabunla saçlarınızı köpürtüp normal ovup duruluyorsunuz. Sabunu su altına tutmuyoruz daha uzun ömürlü olsun diye. Sayfalara sorarsanız daha ayrıntılı cevap verirler sanırım. Kullandığımın resmini iliştirdimKatı şampuan hiç duymadım desem cokmu cahil gozukurum acabanasıl birşey bu acaba sabun gibi mi
Merhaba saçım benim kalın telli kıvırcık ve gür olduğu için kabarıktı sürekli. Keratin bakımı yapmaya başladım 2 ayda bir. Şuan saçlarım yumuşacık ve asla kabarmıypr. Saçıma makine bile sürmeden açık bırakabiliyorumMerhaba arkadaşlar ben bir süredir saç sirkesi ve boombutterlardan kullanıyorum fakat lakin herşey güzel giderken saçlarım yumuşak olmasına rağmen kurumaya başladı böyle kabarık kabarık ne yapsam bilemedim varmı Fikri olan
Siz sanırım profesyonel keratin bakımı yaptiriyorsunuz değil miMerhaba saçım benim kalın telli kıvırcık ve gür olduğu için kabarıktı sürekli. Keratin bakımı yapmaya başladım 2 ayda bir. Şuan saçlarım yumuşacık ve asla kabarmıypr. Saçıma makine bile sürmeden açık bırakabiliyorum
Coook teşekkür ediyorum hemen bakıyorum keşke herşey bu kadar pahalı olmasa da hepsini deneyebilsekİnstagram da akagacsabun sayfası var bayağıdır ordan alıyorum içeriği temiz çok memnunum ailece kullanıyoruz. Remosnaturel - gayettabi sayfalarında olanlarda temiz içerikli bildiğim bildiğim kadarıyla. Saçlarınızı iyice ıslatıp sonra katı sabunla saçlarınızı köpürtüp normal ovup duruluyorsunuz. Sabunu su altına tutmuyoruz daha uzun ömürlü olsun diye. Sayfalara sorarsanız daha ayrıntılı cevap verirler sanırım. Kullandığımın resmini iliştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?