kremsiz.ilaçsız dudak dolgunlaştırma

ghostque3n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
17
0
36
Niğde
hanımlar ben hemşirelik öğrencisiyim . dolayısıyla öyle estetiğe felan verecek param yok . bi gün servisimde oturuyorum gözümün önünde duran ampul ampul distile sulara gözüm takıldı . ee dudaklarımı sevmem ince . düşündüm distile su aşı da kullanılıyor ve cilt altı dokuya veriliyor. bütün ilaçlarda örnegin cephaxon gibi hepsi distile su ile sulandırılıp hazneden iv veriliyor.kas içinede distile su veriliyor ve dudağa niye verilmesn diye düşündüm . biri bu mantığa tepki versin lütfen :) distile suyu 1 ampul küçük enjektör eğneleri varya aşıdada kullanılıyor onunla cekip dudağıma az bir miktar vermeyi düşünüyorum sizce ?

canım bende 14 yıllık hemşireyim.distile su en fazla 1 saatte emilir gider.boşa canını yakarsın bide enfeksiyon kapıp yada ekimoz oluşturabilirsin bunlar gercekten uzman işi estetik başka hiçbirşeye benzemez.risk kaldırmaz..kolay olsa ilaçları satılıyo int alır yaparız.yaaa simetri hatası olursa....

haklısınız ama 1 saatte emiliyorsa fazla risk oluştıracıgını düşünmüyorum . bilmiyorum çok kararsızım büyük cesaret ister hemşire hanım.s

Back
X