- 11 Şubat 2009
- 959
- 1
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle anlatayım son saç rengim açık kumraldı aktığı için koleston 7.1 yaptım koyu oldu neyse bende açık renkten vazgeçemeyenlerden biri olduğum için sarartayım dedim,kısacası 7.1 in üzerine sarı balyajlar oldu , açtığım tutamların üzerine fildişi boyayacaktım ama gerek yok gibi turunculu olmadı çünkü ,fotoğraf çektim ama şunu belirteyim çekilenler akşam sarı ışık altında çekildiğinden fotolarda turuncu yansımalar var gibi ama yarın gün ışığında çeker tam net halini gösteririm yinede ekleyeyim çektiğimi ( saçımın modelinden dolayı ensedeki saçların koyu kalması gerekiyordu ve sarı rengi sevdiğim halde beni solgun gösterdiğinden saç diplerim koyu olmalıydı bende uçlara doğru artan sarılık istiyordum o yüzden balyaj attım krepe şeklinde olunca dediğim gibi oluyor)
canım saçların çok güzel peki balyaj için hangi renk kullandın nasıl açtın saçının rengini.
bende kaç gündür araştırma yapıyorum saçımın rengini açmak istiyorum krepe balyaj var kuaförde yaptırmıştım karamel tonlarındaydı açıldı üzerine koleston gizemli kahve boyadım ama şimdi saç rengimi açmak istiyorum forumda da takip ettiğime göre palette renk açıcı çoğunlukta kullanılıyor.şimdi balyajda mı yapsam diye kafama takıldı palette ile balyaj yapılır mı oriali nasıl bulurum bilmiyorum ne yapsam acaba.
saçlarında yıpranma varmı ne kadar süre beklettin bide krepe oranını ve aynı boyda olmasını nasıl ayarladın.
çok mu soru sordum ne :)
gerçekten çok güzel olmuş saçların bende bikaç ton açmak istiyorum röflelerimn üstüne önce açık küllü sarı ardndan yeserme olduğu için altın karamel hemn aktı ve koyu sarı oldu üstüne tekrar kuaförde çok açık kumral istediğim halde kumral oldu baya aktı bunlar 1.5 ay içinde gerçeklesti ve son boyam yapılalı 20 gün oldu.oryal gibi açıcıları kullanmak istemiyorum zaten röfleden epey yıpranmıştı saçlarım kestirmek zorunda kaldım.bi arkadaşa palette açıcı hakkında biraz bilgi vermişsiniz numarasını belirtebilirmisinz birde açıcılarda çok bekletince mi turunculuk oluyo az bekletince mi biraz fazla yüklendim ama idare et 20 gündür düşünüyorum ne yapsam diye
selam bende 3 gün önce kuaförde krepe balyaj yaptırdım ama bikaç yerde sanki turunculuk var yıkanınca geçer diyorlar ya geçmesse...?? ben şimdi bu turuncuların ustune ne surdurmelıyımkı sarı olsunlar![]()
estağfurullah istediğini tabi sorabilirsin, ben hiç o tarz bir açıcı kullanmadım palette veya koleston vb. o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama okuduğum birkaç konuda anladım ki orial kadar tam anlamıyla açmıyor sanırım,bence onlar boyasız saçta daha iyi sonuç verir ,ama açılma derecesi üzerine sarı boya atılacak kadar yeterli olabilir belki ( birazda boyanın etkisi ile de açılır saç)bence yapılabilir , başka biryerdede sadece açık sarı boya ile röfle yapıldığını ve birkaç kez tekrarlanıncada iyice açılıp rengin oturduğunu okumuştum,ben biraz sabırsız olduğum için tek seferde elde etmeye çalışıyorum,belki o tarz bir işlem işinize yarayabilir zaten saçınızın altyapısı açık renk , belkide sadece boya bile işe yarayabilir röflenizi yaparken ,turunculuk olmasın diye küllü açık sarılar uygun olur diye düşünüyorum 2. seferdede tam oturur,kendiniz evde mi yapmayı düşünüyorsunuz?