Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe balyaj ? (resimli)

çok begendım, kaç lira verdın canım.

120 tl cnm. ama ben pek beğenmedim ya. çok açık bi sarı üstelik altın sarı değilde beyaza dönük bi sarı :((

kendi saçım üzerinden açıcıyla yaptığıi için böyle oldu sanırım. bi arkadaşım boya üstüne röfle şeklinde yaptırdı onunki çok daha hoş duruo. bi dahakine öyle yaptırcam.

kuaföre gittim çok açık oldu dedim. cila attı karamel renginde. çok güzel oldu ama 2 yıkamada cila aktı yine açıldı :((

bu sefer tümden karamel rengine boyatıcam kızlar arada ışıltı gibi durur sarılar belki:26:

120 tl cnm. ama ben pek beğenmedim ya. çok açık bi sarı üstelik altın sarı değilde beyaza dönük bi sarı :((

kendi saçım üzerinden açıcıyla yaptığıi için böyle oldu sanırım. bi arkadaşım boya üstüne röfle şeklinde yaptırdı onunki çok daha hoş duruo. bi dahakine öyle yaptırcam.

kuaföre gittim çok açık oldu dedim. cila attı karamel renginde. çok güzel oldu ama 2 yıkamada cila aktı yine açıldı :((

bu sefer tümden karamel rengine boyatıcam kızlar arada ışıltı gibi durur sarılar belki:26:

bence çok hoştu, ne güzel platin sarısı duruyordur işte. neyse.
bence çok oynayıp yıpratma saclarını, hepten karmaşık bir renk olur, içinden çıkamazsın bu kez de...
kalsın böyle biraz, balyaj zamanla oturur zaten, sabırlı ol azcık:)

krepe balyaj cnm. ama baya yukardan başlıo.

krepe balyajda benim tereddütüm boyanın verdiği değişiklik yüzüme yansımazsa kararsızlığı. hani saçın üst kısımlarında değişiklik olunca yüze bir renk canlılık geliyor ya,krepe balyaj biraz daha aşağıdan başladığı için o etki az olabilir gibime geliyor.:17:

bence çok hoştu, ne güzel platin sarısı duruyordur işte. neyse.
bence çok oynayıp yıpratma saclarını, hepten karmaşık bir renk olur, içinden çıkamazsın bu kez de...
kalsın böyle biraz, balyaj zamanla oturur zaten, sabırlı ol azcık:)

çok açık ve soğuk geldi bu renk bana alışamadım :p

bi iki hafta daha kullanıyim bakıyim duruma göre karar veririm :30:

krepe balyajda benim tereddütüm boyanın verdiği değişiklik yüzüme yansımazsa kararsızlığı. hani saçın üst kısımlarında değişiklik olunca yüze bir renk canlılık geliyor ya,krepe balyaj biraz daha aşağıdan başladığı için o etki az olabilir gibime geliyor.:17:

evt tabi dipten boyamak daha farklı.

ben bu balyaj olayını sevmedim zaten ya kuaföreler çok beceremio sanki :p

sarının sana yakışan tonunu tutturmak çok zor gerçekten.

evt tabi dipten boyamak daha farklı.

ben bu balyaj olayını sevmedim zaten ya kuaföreler çok beceremio sanki :p

sarının sana yakışan tonunu tutturmak çok zor gerçekten.

nesini sevmedin tonunu mu yoksa balyajın boyanma tarzını mı?bana da bazen balyaj biraz abes mi acaba diye gelmiyor değil,yani fazla bi abartı olayı gibi mi böyle aralarda çizgi çizgi falan:40:

$krep.webp
KIZLAR bende yaptırdım bı ara resminide attım ama :) yalnız cok yıpranıyor tavsıye etmıyorum. yoluk yoluk yandı ucları :( ve kısalttırmak zorunda kaldım saclarımı

Eki Görüntüle 529399
KIZLAR bende yaptırdım bı ara resminide attım ama :) yalnız cok yıpranıyor tavsıye etmıyorum. yoluk yoluk yandı ucları :( ve kısalttırmak zorunda kaldım saclarımı

cnm yanlış anlama ama beğenmedim ..

:50:

kuaför mü yaptı?? saç renginle uçtaki platin kısımlar çok sırıtmış.doğal ve hoş durmamışlar iki renk.bu balyaja saç renginiz karamel gibi kalmış..

üstüne küllü bi sarı boyasan mesela zamanla uçlar daha açık olur akar çünkü ve çok güzel olurdu diye düşündüm nacizane:34::34:

nesini sevmedin tonunu mu yoksa balyajın boyanma tarzını mı?bana da bazen balyaj biraz abes mi acaba diye gelmiyor değil,yani fazla bi abartı olayı gibi mi böyle aralarda çizgi çizgi falan:40:

tonunu beğenmedim cnm.çok soğuk bi sarıya boyadı. ben daha altın sarı istemiştim.

tonunu beğenmedim cnm.çok soğuk bi sarıya boyadı. ben daha altın sarı istemiştim.

bak tonu gerçekten çok güzel görünüyor. ama önemli olan güzel görünmesi değil sana güzel görünmesi,oyüzden de istediğini saçında görmek hakkın elbette. saçının rengi baya açık,üstüne altın sarısını tutturmak zor olmaz bence. çünkü altın tonu bundan koyudur ve üstüne tutar .

cnm yanlış anlama ama beğenmedim ..

:50:

kuaför mü yaptı?? saç renginle uçtaki platin kısımlar çok sırıtmış.doğal ve hoş durmamışlar iki renk.bu balyaja saç renginiz karamel gibi kalmış..

üstüne küllü bi sarı boyasan mesela zamanla uçlar daha açık olur akar çünkü ve çok güzel olurdu diye düşündüm nacizane:34::34:

Kuaför sadece balyajları attı.Zemin boyayı ben yapmıstım kızlar.Dediğiniz gibi üzerini boyasaydım sarıya guzel olurdu fakat ben ucları cok yıprandıgı için kestirdim sarıları tamamen :) düşünmüyorum uçlarına balyajı artık. Değişik bir tarz renk te gormek istiyorum artık saçlarımı :) Öneriniz nedir

Kuaför sadece balyajları attı.Zemin boyayı ben yapmıstım kızlar.Dediğiniz gibi üzerini boyasaydım sarıya guzel olurdu fakat ben ucları cok yıprandıgı için kestirdim sarıları tamamen :) düşünmüyorum uçlarına balyajı artık. Değişik bir tarz renk te gormek istiyorum artık saçlarımı :) Öneriniz nedir

açık bir kumral ve uçlara hafif ışıltılar mükemmel...:31::31: hem de çok doğal duruyor güzel yapılınca

$52693_1.webp$387818_427702133949718_2013227818_n.webp$550694_10151223613012856_1881100823_n.webp$Jessica-Alba-2-550x834.webp$jessica-alba-21-550x877.webp

Yeni örnekler. Benim daha birkaç ay var tam istediğimin olmasına. Boyamıyor kuaför.

Eklentiler

• $Jessica-Alba-4-550x798.webp
    $Jessica-Alba-4-550x798.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 199
Son düzenleme:
Krepe balyajı ne kadara yapıyorlar acaba. Röfleden uygunmudur fiyatı. Yoksa röfle ile aynı şeymi. Kuaförle konuşmadan sizden de bilgi almak istedim. :)

Bende yaptırdım, krepe balyaj paket hesabı yapılır saçınıza atılan balyaj sayısına göre fiyat verilir ben bir kere kuaförde yaptırdım 2,5 tl den paketi 20 tane atmışlardı işte.
sonra evde ablamla yaptık aynısıda oldu yani :1:
renk tonajını kuaförünüz orialın saçınızda durma süresine göre takip ederek ayarlayabilir mesela ben platin sarı istemediğimi söyledim bana gösterdi istediğim rengi bulunca yıkadık :55:

Back
X