herşey kusursuz biliyorum, iyi insanlar hissediyorum, ama oraya öğle tatillerinde gelip gitmemi istemiyorlar, eğer sorun olursa onlar ararlarmış.varmı böyle bişi anlamıyotum, bugün 2. gün ve çocuğumu öğle arası göremez miyim
Görebilirsin canım ama bide söle düşün çocuk tam adepte oluyo anneyi görüyo ve siz tekrar yanından gidiyorsunuz sil baştan tekrar bu çocuğunuz için sancılı bi durumherşey kusursuz biliyorum, iyi insanlar hissediyorum, ama oraya öğle tatillerinde gelip gitmemi istemiyorlar, eğer sorun olursa onlar ararlarmış.varmı böyle bişi anlamıyotum, bugün 2. gün ve çocuğumu öğle arası göremez miyim
tabiki canım ve canını sıkan bi durum olduğunda öğretmeniyle görüş uyar ben öle yapıyorum hayırdır yani hiç cırlamaya hakları yok nefesinizi sürekli enselerinde hissetsinlerki öle rahat rahat at koşturmasınlar2. gündü, oraya güvenmek istedim, sadece bu, sürekli olmayacak bir durum, belki ilk 5 gün için.Çocuk emanet ediyoruz, doğal değil mi, ben mi yanlış yaptım acaba?
siz sürekli giderseniz çocugunuz alışamaz haklılar bence acil bir durum olduğunda zaten arıyorlar velileri.. bu kadar sık gitmeyin bencede..herşey kusursuz biliyorum, iyi insanlar hissediyorum, ama oraya öğle tatillerinde gelip gitmemi istemiyorlar, eğer sorun olursa onlar ararlarmış.varmı böyle bişi anlamıyotum, bugün 2. gün ve çocuğumu öğle arası göremez miyim
gidip kameradan izleyebilirsin, benimkide beni görünce ağlıyodu bırakmıyodu ama kameradan iziliyodum gayette güzel oynuyordu2. gündü, oraya güvenmek istedim, sadece bu, sürekli olmayacak bir durum, belki ilk 5 gün için.Çocuk emanet ediyoruz, doğal değil mi, ben mi yanlış yaptım acaba?
işte bakın sizi diğer çocuklarda gördüyse etkilenmiş üzülmüşlerdirhaklısın da arkadaşım, ben bencilce davranmış olabilirim, gittim oğlumu doya doya öptüm bir de.Ama müdüre odasına davet edebilirdi, kameradan izleyebilirdik oğlanı...Çok soğuktu...O an oğlumun mutluluğunu görmesem iki tane söz söylerdim kadına
cocugunuz agladihi icin ozellikle alisma doneminde istenmiyor olabilirherşey kusursuz biliyorum, iyi insanlar hissediyorum, ama oraya öğle tatillerinde gelip gitmemi istemiyorlar, eğer sorun olursa onlar ararlarmış.varmı böyle bişi anlamıyotum, bugün 2. gün ve çocuğumu öğle arası göremez miyim
evet sorun da bu, daha ikinci gün...Ben haklıyım gibi sanki, hayır mecbur olduğumuzu biliyor, başka seçenek yok, annem evine gitmiş ve uzakta ben bunları net olalım diye anlattım ve bu şekilde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?