Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş gezileri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Dolunay3536

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
195
114
23
35
Merhaba arkadaslar konuya hakim olanlar bilir belki tam 8 aydir kaynana kayinbaba serüvenim sona ermistir dünden itibaren kendi evlerine gectiler artik cok mutluyum :)

Size bi sorum olcak 4 yasinda bi kizim var anaokuluna yazdirdim nasipse eylülde basliycak böyle gezmelere felan götüryolar ya cocuklari cok korkuyorum birsey olur diye ben yollamayi düsünüyorum zatende ama icim rahat degil ya böyle kücük yasta olup cocuklarini yollayanlar varmi kres gezilerine felan

Benm kızım gitti kreş gezilerine. Öğretmen , stajyer yardımcıları ve gönüllü annelerle beraber gittiler. içiniz rahat etmiyorsa sizde gidebilirsiniz çocuğunuzla beraber .

Benm kızım gitti kreş gezilerine. Öğretmen , stajyer yardımcıları ve gönüllü annelerle beraber gittiler. içiniz rahat etmiyorsa sizde gidebilirsiniz çocuğunuzla beraber .

Stajerler ögretmenler gidiyomus servisle götürüyolarmis zaetn ama veliler gelemiyo dedi kadin.

Eğer güvenilir bir anaokulu ise (internetten araştırın ) gönderebilirsiniz . Zaten 1/2 anne gitmek istiyor mutlaka sizde isteyin ne olur olmaz. Diğer konunuza da sevindim sizin adınıza .

Annem bizi zamanında yollardı başımızada birşey gelmedi, olacak evdede olur nasıl olsa ama çocuğunuz gidemezse çok üzülür. Çok endişeleniyorsanız sizde katılım gezilere.

Eğer güvenilir bir anaokulu ise (internetten araştırın ) gönderebilirsiniz . Zaten 1/2 anne gitmek istiyor mutlaka sizde isteyin ne olur olmaz. Diğer konunuza da sevindim sizin adınıza .

Arastirmadan yazdirmam zaten güvenilir cok sükür tsk ederim :)

Bugun bende kizimin on kayittini yaptirdim 53 aylik. Simdi nasipse , bu sene kres tarzi okuyup seneyede ayni okulun1. Sinif hazirligina gidecek..
Devletin anaokulu bu arada, bende korkularimi kaygilarimi biraraya getirdim. Ince eleyip sık dokuyoruz dedi ögretmenimiz. Servise bindirmek istemedigimi soyledim ozellikle bu korkumun yersiz oldugunu soylediler.. allah yardimcimiz olsun..

Benimkide yari devlet yari özel bakalim ortam kötü olmasa keske bizimde icimizde bu süpheler olmasa ama söylede birsey var bizim cocuklarimiz tek olmuycak onlarla gitcek büsürü cocuk var en azindan onlar icinde bi degisiklik aktivite olcak yani öyle avutuyorum kendimi Allaha emanet olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…