- Konu Sahibi Nehir-derin2
-
Ah insan kimselere güvenemiyor bir bilsen. Benim bebe de 7. Ayındayken eylül de başlayacağım işe. Bakıcıdan korkuyorum, kreş çağı değil zaten. Bakmaya gönüllü anneler kvler, çölde çay oluyor böyle zamanlarda. Tabii onlar olmasa mecburen ücretsiz izin. Sağolsun analar:)Kreş...su babaanne ve anneanneleri rahat bırakın yahu
Benim annem de kayınvalidem de ölüyor doğusunda bakalım diye...ama baktirmicam. Hafta sonu bir yere gezmeye gidersem bırakırım.onun dışında tam zamanlı baktırmam...yazik günah.bakici bulurum evimde batırırım...bende güvenemem ama güvencez önlemlerimizi alıcaz.Ah insan kimselere güvenemiyor bir bilsen. Benim bebe de 7. Ayındayken eylül de başlayacağım işe. Bakıcıdan korkuyorum, kreş çağı değil zaten. Bakmaya gönüllü anneler kvler, çölde çay oluyor böyle zamanlarda. Tabii onlar olmasa mecburen ücretsiz izin. Sağolsun analar:)
yok onu desem valla dünya harbi çıkar bizim evde benim kv biraz fena eşimi dolduruyo oda annesinin melek olduğuna inanıyoBebeğin annesi sensin. Annen bakıma gönüllüyse, herkese ''anneme emanet etmek istiyprum'' diyeceksin olup bitecek. Ama annen de bu yükü kv ile bölüşme taraftarıysa bebeğinin güvenliği için anneye fazla yük olmadan durumu kv ile aralarında paylaştıracaksın.
araştırdığım kreşimiz çok güzeldi bi gönderdim yine oraya göndereceğim inşallah fiyatı normal bizim muhite göre pahalı ama güzel eğitim veriyordu benim ki öğrenmeye bile başlamıştıAnne değilim fakat öğretmen olarak söylüyorum çocuğunuzun kreste olmasi babanne ananne yaninda bakilmasindan cok daha iyi olacaktir. Tabii iyi bir kres bulabilmeniz bu durumda cok önemli. Kreste eğitimi ve bakımı konusunda deneyimli ve bilgili insanların yaninda, kendi akranlariyla sosyalleserek, aktiviteler, etkinlikler yaparak büyümesi mutlaka çocuğunuzun yararina olacaktır.
Amanhiç çekilmez. Anneni getir sen de baksın. Ama kv de de bakacaksa baksınboşver bebeğin emin elde olur. Sen de he he de geç.yok onu desem valla dünya harbi çıkar bizim evde benim kv biraz fena eşimi dolduruyo oda annesinin melek olduğuna inanıyo
10 yasinda bir kardesim var iki kres degistirdik zamaninda o da 3 yasindaydi ilk krese verdigimizde. Ilk kresinde biraz bakimsiz kaldigini düşündük ve oynarken cocuklara dikkat etmiyorlardi her gün bir yeri mor geliyordu. Ikinci kreste hem cok iyi bakildi hem de davranış acisindan da cok guzel desteklendi. Yani kreste karar verirseniz deneyerek takip ederek bulacaksiniz birazda zaten mutlaka gözünüz surekli üstünde olacaktir yolunda olmayan bir durumda hemen mudahale edebilirsiniz krese vermekten cekinmeyin.araştırdığım kreşimiz çok güzeldi bi gönderdim yine oraya göndereceğim inşallah fiyatı normal bizim muhite göre pahalı ama güzel eğitim veriyordu benim ki öğrenmeye bile başlamıştı
Ateş, öksürük, burun akması zaten sık sık oluyor da antibiyotik ayda bir. Çalışıyorum, mecburuz kreşe...Her ay olsa yine iyidi biz her haftasonu ates ve acildeydik.Surekli kapiyordu oksuruk hic kesilmiyordu en son domuz gribinden korktuk allah korudu onun ilaclarini kullandik dr bize soylemedi korkmayalim diye ama cocugum mahvoldu.Aylardir toparlamaya calisiyoruz dr diyor ki bagisiklik oyle surekli enfeksiyon gecirerek guclenmez ya da disardan vitamin vs ile.Zaten 5 6 yas gibi vucut direnc kazanmaya baslarmis yani cocuktan cocuga degisir belki ama benimki cok hastalandi.
annelerimiz canımızdır ama kreşteki eğitim farklı...kızlar bu konu çok açılıyo ama tecrübeli annelerden yardım istiyorum, şimdi ben çalışıyorum oğluma 2 buçuk yaşına gelene kadar ücretsiz izin alarak kendim baktım. annemle kv bana yakına taşındılar bakmak için bakıyolarda saolsunlar, ama sanki yetmiyo çocuğa ve aklımı karıştıran yaşlıların içinde kalacağına kreşe gitmesinden yanayım sizler ne düşünüyorsunuz
kızlar bu konu çok açılıyo ama tecrübeli annelerden yardım istiyorum, şimdi ben çalışıyorum oğluma 2 buçuk yaşına gelene kadar ücretsiz izin alarak kendim baktım. annemle kv bana yakına taşındılar bakmak için bakıyolarda saolsunlar, ama sanki yetmiyo çocuğa ve aklımı karıştıran yaşlıların içinde kalacağına kreşe gitmesinden yanayım sizler ne düşünüyorsunuz
kreş fikrine katılıyorum fakat başlaması gereken yaşı dikkate almanızı ( tabi şartlarınız uygunsa ) şiddetle dikkatinizi çekmek isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?