- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
artık güven diye bişi yokki kimseye karsı ALLAHıma emanet olucak zaten endişem bu yuzdenGüvendiğin biri olacaksa bakıcı tabi.
Allah iyilerle karşılaşırsın inş dua et .artık güven diye bişi yokki kimseye karsı ALLAHıma emanet olucak zaten endişem bu yuzden
inş o saatlerde cıkabileceğim bi yer bulurum ins daha basvuru yapmadımBüro, ofis gibi yerler 6 da paydos ederler.
Alışveriş merkezleri , marketler vardiyalı çalışır.
tek duam tek düşüncem evladım zaten rabbim onu korusun o rahat etsinAllah iyilerle karşılaşırsın inş dua et .
cok tesekkur ederim cnm evet cok zor hemde ne zor canını kalbini emanet etmek ..Kreş demek istiyorum ama
Off
Çok zor ya.
Yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum
Kreş bakıcıdan ucuz
Ama
Ben en iyisi iyi olmasını dileyip gideyim
tesekkrler cnm ins iyi bir insan bulurum cok korkuyorum2.5 yaşında ise bence bakıcı olsa daha iyi olur çok küçük daha en azından 1 yıl evde durur
cok tesekkur edeim cnmKızımın gittği kreş yediye kadar açık. Genelde o saate kadar açık olur kreşler. Saat altıya kim yetişebilirki.
tesekkrler cnm ins iyi bir insan bulurum cok korkuyorum
Dur bakalım hemen telaşa gerek yok.inş o saatlerde cıkabileceğim bi yer bulurum ins daha basvuru yapmadım
insallh insaşallh arkadasım niyetine girdim fakat evladımı kimseye güvenipte emanet edemicekmişim gibi geliyorDur bakalım hemen telaşa gerek yok.
Madem yeni bir hayata başlıyorsun Allah rızası için, çocuğunu sağsalim büyütebilmek için herşeyin kolaylıkla olmasına , işlerinin tıkır tıkır gitmesine niyet et.Bütün kapılar yavaş yavaş açılır.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?