Kreş muduresi hakkinda

Anladığım kadarı ile özel bir kreş yada anaokulu olacak. Bu tarz yerlerde bizlerin her zaman şahit oldukları olay şu yöndedir. Kişiye göre farklı fiyat verirler. Ve bu da yetmezmişçesine o parası bu parası diye üste çıkarlar. Ben tekrar araştırmanızı tavsiye ederim. Tercihiniz bu kreşten yana olacaksa eğer tüm kırtasiye malzemelerinin evinize gönderilmesini ve etiketlemek istediğinizi söyleyin. Çünkü kırtasiye masrafı diye aldıkları paranın yarısı ile malzeme alıp yarısını resmen başka şeylere harcıyorlar. Uzun zaman özel kreş tecrübem olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim bunu. Yada kırtasiye parası vermek istemediğinizi malzemelerinizi kendiniz almak istediğinizi dile getirebiliirsiniz. Birde nerede oturuyorsunuz 750 liraya pek kreş kalmadı da ondan soruyorum

Ben telefonda fiyat verilmesi, fiyattaki tutarsızlık konusundan bu kreşi elerdim. Hele ki su ara okul araştırma dönemi, insanlar haril haril gorusme yapiyor, kapıyı suratınıza nasıl kapattılar anlamadım.

Kizlar bugün kresleri gezmeye başladım.x kresini gittim öğle arasında.durun bir dakka ben.midure hanıma haber veririm dedi.pat kapı yüzüme kapandı.uc dakka sonra kapı açıldı.buna anlam veremedim.mudure iyi birine benziyordu.xoxuk sayısı az.5-6 çocuk.sartlari konuştuk.600 dedi.iki hafta önce telefonda 500 promosyon fiyatı demişti.sesimi cikarmadim.is yerine geldim.hocam anlaştık.covugu ben ayın 29 unda getirilen dedim.bu sefer fiyatını 750 dedi.siz yanlış anlamissiniz.kirtasiye parası dahil bu fiyata dedi.dedi ama ben doğru anladığımız eminim.ustelik burada kreş maksimum 700 lira.esimin kurumundan alacağız sorun para da değil ama bana yalan söylenmesi.siz fiyat konusunda bile bu kadar istikrarsız olan birine güvenip çocuğunuzu emanet eder.miydiniz
Hayır.hele ki kurumdan alacağınizı duyduysa sömürür de somurur.bu arada biz de kreş arıyoruz biz Ankara'dayım fiyatlar 2000 TL gibi cildiriciiimm siz hangi sehirdesiniz

siz de neee 100 lira mı deseydiniz :D ne bu ya sindirebileceğini bulduğunda fiyat artırıyor

Eğer kurum Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı ise sizi ilk etapta içeri almamaları çok büyük bir sorun değil. Uzmanların genelde söylediği hemen herkesin içeri alınmaması yönünde. Hatta kimlik sormadan almayın derler. Ücret konusunda ise yine aynı bakanlığa bağlı ise sizin görebileceğiniz şekilde asılı ücret tarifesi olmalı. Sizden ek olarak kırtasiye masrafı vs. talep edemezler. Asılı fiyatla size söylenen farklı ise şikayet edebilirsiniz. Ciddi ceza ve yaptırımlar bulunmakta.

Kizlar bugün kresleri gezmeye başladım.x kresini gittim öğle arasında.durun bir dakka ben.midure hanıma haber veririm dedi.pat kapı yüzüme kapandı.uc dakka sonra kapı açıldı.buna anlam veremedim.mudure iyi birine benziyordu.xoxuk sayısı az.5-6 çocuk.sartlari konuştuk.600 dedi.iki hafta önce telefonda 500 promosyon fiyatı demişti.sesimi cikarmadim.is yerine geldim.hocam anlaştık.covugu ben ayın 29 unda getirilen dedim.bu sefer fiyatını 750 dedi.siz yanlış anlamissiniz.kirtasiye parası dahil bu fiyata dedi.dedi ama ben doğru anladığımız eminim.ustelik burada kreş maksimum 700 lira.esimin kurumundan alacağız sorun para da değil ama bana yalan söylenmesi.siz fiyat konusunda bile bu kadar istikrarsız olan birine güvenip çocuğunuzu emanet eder.miydiniz
Ne için kreşe vericeksiniz ?

Vaktinde kreşlerde çok zaman geçirmiş (ogretmen-idareci) birisi olarak söylüyorum. Ilk anda sizi içeri alamamaları çok tedirgin edici. Asla vermeyin. Ne demek kapıyı kapatmak. Biz tersine hemen buyur ederdik ki velinin ici rahat etsin.

Sizi niye kreşe alsınlar ki zaten...
Ben de almam..
Içeride çocuklar varken normal şartlarda kimse içeri alınmaz pat diye..
Baya kapı önünde yüzüne kapı kapatılır bekletilir...
Sonra fiyat vs verilir tamam denirse bir iki kişi eşliğinde kreş gezilir...
Aile beğenirse sözleşme yapılır...

Ben de öğretmenim biz de içeri almıyoruz...
Devlet kurumundayız

Back
X