- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
- Konu Sahibi Beyazlale144
Kesinleşince ne geçirsek kar dediler bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çirkin bir davranisKesinleşince ne geçirsek kar dediler bence
Hayır.hele ki kurumdan alacağınizı duyduysa sömürür de somurur.bu arada biz de kreş arıyoruz biz Ankara'dayım fiyatlar 2000 TL gibi cildiriciiimm siz hangi sehirdesinizKizlar bugün kresleri gezmeye başladım.x kresini gittim öğle arasında.durun bir dakka ben.midure hanıma haber veririm dedi.pat kapı yüzüme kapandı.uc dakka sonra kapı açıldı.buna anlam veremedim.mudure iyi birine benziyordu.xoxuk sayısı az.5-6 çocuk.sartlari konuştuk.600 dedi.iki hafta önce telefonda 500 promosyon fiyatı demişti.sesimi cikarmadim.is yerine geldim.hocam anlaştık.covugu ben ayın 29 unda getirilen dedim.bu sefer fiyatını 750 dedi.siz yanlış anlamissiniz.kirtasiye parası dahil bu fiyata dedi.dedi ama ben doğru anladığımız eminim.ustelik burada kreş maksimum 700 lira.esimin kurumundan alacağız sorun para da değil ama bana yalan söylenmesi.siz fiyat konusunda bile bu kadar istikrarsız olan birine güvenip çocuğunuzu emanet eder.miydiniz
Ben sarimanolyanin çocuğunu kreslerine yazdırmamasi için böyle yaptıklarını düşündüm açıkçasıBütün aksilikler de seni buluyor bacım.
Yollama çocuğunu o kreşe.p
Kademe kademe fiyat yükselten yerin amacı eğitim değil ticarettir. Yazık etme evladına.
Aahaha bu da bir ihtimal tabi.Ben sarimanolyanin çocuğunu kreslerine yazdırmamasi için böyle yaptıklarını düşündüm açıkçası
sorun para da değil
Ne için kreşe vericeksiniz ?Kizlar bugün kresleri gezmeye başladım.x kresini gittim öğle arasında.durun bir dakka ben.midure hanıma haber veririm dedi.pat kapı yüzüme kapandı.uc dakka sonra kapı açıldı.buna anlam veremedim.mudure iyi birine benziyordu.xoxuk sayısı az.5-6 çocuk.sartlari konuştuk.600 dedi.iki hafta önce telefonda 500 promosyon fiyatı demişti.sesimi cikarmadim.is yerine geldim.hocam anlaştık.covugu ben ayın 29 unda getirilen dedim.bu sefer fiyatını 750 dedi.siz yanlış anlamissiniz.kirtasiye parası dahil bu fiyata dedi.dedi ama ben doğru anladığımız eminim.ustelik burada kreş maksimum 700 lira.esimin kurumundan alacağız sorun para da değil ama bana yalan söylenmesi.siz fiyat konusunda bile bu kadar istikrarsız olan birine güvenip çocuğunuzu emanet eder.miydiniz
Burada 650 700 zorlasan 600 e de bulunurHayır.hele ki kurumdan alacağınizı duyduysa sömürür de somurur.bu arada biz de kreş arıyoruz biz Ankara'dayım fiyatlar 2000 TL gibi cildiriciiimm siz hangi sehirdesiniz