• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş seçimi

İzmit. Çok ünlü bir kreş var burada aylık 1500 müş. Ciddi bir rakam. Bir de kolej buldum 3 yaştan itibaren 11000 yıllık ücreti. Kafam çorba oldu.

Bana da gıcık olacaklar biliyorum çok detaycıyım. Şimdiden kafamda 36251561 tane soru var :-)
onu çocuksa hizmet iyiyse 1500 lira da ödenebilir, büyük bir rakam ama zaten iyi bir kreş 1000lira civarı

onu bunu bilmem kreşebir hafta gidip yemeiçmesine bakmadıkça yorum yapmam,birokul süt alıp yoğurtmayalıyorsa çocuklara, o okul iyidirgözümde, hassastır, haftada 1kez adam gibi et yemeği verilecek en az 100 gr et olacak, balık yemeliçocuklar kışın, hamsiolmuş15 lira

E yapıyorsun işte yorum 1000den aşağı ise kalitesizdir diyosun

4. Maddeye bizim okulda onay verilmiyordu, öğretmenler velilerin telefonlarından çok bunalıyorlarmış, cep no vermiyorlardı o yüzden, ancak kreşten daima ulaşabiliyorduk.
Yardımcı öğretmen de var ya canım. Biri müsait değilse diğeri bakacak. Ya da nöbetçi öğretmen.. Ben biaz kaygılı bir anneyim sanırım bu konuda beni üzmüyorlar saolsunlar. Telefonuma cvp veremeseler de en kısa sürede dönüş oluyor

Bir de benim kızım konuşmuyor henüz 2 yaşını bu ay dolduracak. Tuvalet eğitimi konusunda pek ilerleme kaydedemedik bir de. Kendi yemesi canı isterse sevdiği şeyleri yiyor. Köfte yer mesela ama karnabahar yemez. Yedirirler mi kızım aç mı kalır endişeliyim.

Benim oğlum kreşe 28 ay 10.5 kilo ile başladı şu an 33 aylik 12.5 kg, yemesi çok düzeldi bezli hala, öğretmeni yazın ögreticem ben dedi,hiçbir şey olmaz yeter ki annelik icgudulerine güven ve iyi bi yer bul

Ortalama bir kreş 5 tam gün 1200 tl + 500 tl kırtasiye şeklinde oluyor..
750-2500 tl aralığında kresler var cevremizde..
İndirim yaparlar mutlaka pazarlık yapın derin..
Servise 400 tl veriyoruz.. minibüs ile 5-10dk lik mesafeye..

Abur cubur veriliyor mu
Tv izletiliyor mu
Sınıf kaç kişi kız erkek dengesine dikkat edilmiş mi
Öğretmen uni mezunu mu
Bahçe kapısı güvenli mi
bahçesi var mı
Ceza veriliyor mu nasıl cezalar
Bunlar önemli oluyor ilk aşamada..

En az 1000 tl ödenen kreste dogal yumurta verildigine 100 gr et verildigine nasıl emin olabılıyorsunuz ve hatta et dıye yedirılen seyın gercek et olduguna nasıl emınsınız gıdaların sertıfıkaları mı gosterılıyor et takliti yapan etden 50 gr yapıp sızden 100 gr et parası almadıgına emin olabılıyormusunuz

Bilmedıgım ıcın sordum yanlıs anlamayın
fiyatı yüksek olan yer iyidir bence,fiyat düşükse orada kafamda spru işaretiolur, herşey para da değil, dediğimgibi müdürüne güvenmem gerekkurumun ayrıca burada yüksek fiyatta kreşarıyorum ama bulamıyorumşöyle eniyisiolsun istiyorum

Bir de benim kızım konuşmuyor henüz 2 yaşını bu ay dolduracak. Tuvalet eğitimi konusunda pek ilerleme kaydedemedik bir de. Kendi yemesi canı isterse sevdiği şeyleri yiyor. Köfte yer mesela ama karnabahar yemez. Yedirirler mi kızım aç mı kalır endişeliyim.

Valla benim oğlum çok aç kaldı :) ama genelde ikindi öğünü de yapıyorlar. Gerçi ben ayrıca yedirmemelerini rica etmiştim, benim sıpa biraz tembel çünkü, kendi bişey yapmasın. Tuvalet eğitimi bence arkadaşlarından görerek daha kolay olur kreşte, ama sormalısın, yaklaşımlarını öğren. Konuşmayı da daha hızlı söker bence yaşıtları ile.
Ay çok güzel zamanlar. Tuncayemir mi ünlü kreş dediğin? Kız meslekte öğretmen arkadaşın veya öğrenci tanıdığın varsa sorsana, onlar her kreşe stajyer gönderiyorlar, kreşlerin durumlarını daha iyi biliyorlar.

Bir yemekler nerden geliyor ,nerede yapiliyor,yemek listesini gorebilirmiyim,ogretmenlerin egitimi nedir ,ne kadar zamandir buradalar (surekli ogretmen degismesi muhtemel cunku ucretlerini zamanin da vermezler),sinifta kac ogrenci var,sinif sicak mi bakin,gunes goruyor mu kontrol edin,bahcesi nasil tehlike yaratacak bir durum var mi .

Benim oğlum kreşe 28 ay 10.5 kilo ile başladı şu an 33 aylik 12.5 kg, yemesi çok düzeldi bezli hala, öğretmeni yazın ögreticem ben dedi,hiçbir şey olmaz yeter ki annelik icgudulerine güven ve iyi bi yer bul
Benimki de 24 aylık 11 kiloya yakın ve akşamları sadece muhallebi yiyor hala...

Valla benim oğlum çok aç kaldı :) ama genelde ikindi öğünü de yapıyorlar. Gerçi ben ayrıca yedirmemelerini rica etmiştim, benim sıpa biraz tembel çünkü, kendi bişey yapmasın. Tuvalet eğitimi bence arkadaşlarından görerek daha kolay olur kreşte, ama sormalısın, yaklaşımlarını öğren. Konuşmayı da daha hızlı söker bence yaşıtları ile.
Ay çok güzel zamanlar. Tuncayemir mi ünlü kreş dediğin? Kız meslekte öğretmen arkadaşın veya öğrenci tanıdığın varsa sorsana, onlar her kreşe stajyer gönderiyorlar, kreşlerin durumlarını daha iyi biliyorlar.
Evet buraların ünlüsü orasıymış :-)

Ben 1200 liralık yerde baktım 1500e kadar da yolum vardı ama alman mürebbiyeler gibi öğretmenler istemedim etrafta 28 aylık çocuğun herseyden önce sevgiye ihtiyacı olduğunu düşündüm yoksa at bindiriyoruz heykel yaptırıyoruz oyuncaklarımız İsveçten geliyo diyen de oldu

Bizim kreste daha büyük çocuklar için kışın drama ve ingilizce yazın yüzme oluyo bence gayet yeterli

fiyatı yüksek olan yer iyidir bence,fiyat düşükse orada kafamda spru işaretiolur, herşey para da değil, dediğimgibi müdürüne güvenmem gerekkurumun ayrıca burada yüksek fiyatta kreşarıyorum ama bulamıyorumşöyle eniyisiolsun istiyorum
Özel okulda okumuş bırı olarak dıyorum kı fazla para iyi egıtım veya kalıteli yemek demek degil inanın
Isın içine para gırınce oyle çakallıklar da gırıyor kı bunu bılsenız pahalı bı kres arıyorum ama bulamıyorum demezsınız

Benım oturdugum semtde kresler 1500 den baslıyor fakat ben cocugumu gonderirmiydım . Hayır.

Kalite dedıgımız sey kalıteden anlayan müdür ... bıze o kalıteli hızmetı sunacak kısının anladıgı kalıte anlayısı demektır
Tek katildıgım nokta evet mudurun her anlamda ıyı olmasıdır...

Ben 1200 liralık yerde baktım 1500e kadar da yolum vardı ama alman mürebbiyeler gibi öğretmenler istemedim etrafta 28 aylık çocuğun herseyden önce sevgiye ihtiyacı olduğunu düşündüm yoksa at bindiriyoruz heykel yaptırıyoruz oyuncaklarımız İsveçten geliyo diyen de oldu

Bizim kreste daha büyük çocuklar için kışın drama ve ingilizce yazın yüzme oluyo bence gayet yeterli
eitimkonusunda bende ingilizce istmeiyorumya da bale vs sadece sevgidolu güvenilir ortam ve bol sağlıklı doğalyemeiçme olmalı

mesajımda yazdım önemliolan güven ve sevgi

Back
X