- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Oğlum 3 yaşunda kreşe başladık servise sabahları binmek istemeyince müdüre sabahları bir saat izin almamı ve çıcuğy böylece alışturabileceğimizi söyledi tamam dedim izin aldım.yol zaten 10 dakka.kreşin dışarıda bagçesi var ve kaydırağa biniyordu oğlan ve tam beş dakika olmuştu sınıf öpretmeni yanımıza geldi işimden geri kalmamamı gidebileceğimi söyledi.daha çıçuğun 6. Günü ve ben sepetleniyordum kibar kibar.bakın ben keyfimden burada değilim izin almak ne kadar zor ben ne zaman gitmem gerektiğini bilebilecek ki da tutun ki şu an bahçedeyiz çocuklarun bulunduğu sınıflara girniyorum.bahçede oğlumla sadece ikimiziz.sonra müdüreyi aradım bakın çocuğun eşyaları sürekli ya karıiıyor ya da kayboluyor.en son ev pondufları ki pahalıydı bayağı kaybettiler ve öncesinde kreşte kalan eşyaları oldu 2 kez ve onları bulduk ve bu daha altıncı gün.liste yapayım ben ona tik atılsın ve şunu da dedim bu ne düzensizlik 6 günde eşya kayboluyorvve 3. Kez.ayrıca dedim bu sabah oğlumun öğretmeni sabah beş dajika ılmuştu ki gidebilecwğimi söyledi.ben 35 yaşında insanım nerede ne kadar kalınacak bilirim tüm iznlerimi almıştım.sınıflarınıza da girmiyorum.geç kalırsınız vs diye ben iatemiştim dedi en sonunda şyny söyledi.kreşin güvenlik uygulamaları nedeniyleymiş.bu beni rencide etti bna sabah bir saat izin al diyen onlar ve bwni sepetleyen onlar.kreşin güvenliği için olması.rencide oldum.eşya kaybolma içinse 40 öğrenci varmış ve karışma doğlmış eğer kabullenmitorsam çocuğumu yuvadan alabilirmişim.ama altı günde 2 kez wşya karışması ve bir kez de eşya kaybolmasını ben doğal bulmuyorum.ne yapmalıyım.kreşin parkında bir yarım saat oğlum oynasaydı ve bwn de onu bekleseydim ne mahsuru olabilir ve bu daha altıncı gün siz ne yapaedınız