- Konu Sahibi Sabir_tasi
Kresin ucretini cok merak ettim ?Panduflar gtti 35 lira
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kresin ucretini cok merak ettim ?Panduflar gtti 35 lira
630 servis dahil.bu ilçe için daha yüksek fiyat yokKresin ucretini cok merak ettim ?
Dolap yok mu peki? Bizim ilk gun kizimin resmini bir dolaba yapistirdilar sahsi dolabi oldu.Çocuğa dikkat ediyorlar her an fotosu geliyor da eşya kabolmasının maddi boyutu ve bunu benim üstlenmem sinir bozucu
Cok zor emin olun. 40 tane cocugun listesini elime alip isaretlemeye kalksam en az 1 saat demek bu. Ben bununla ugrasirken 1 saat cocuklar ne yapicak? O arada siniftan birisi cikip gitse "ihmalkar ogretmen" olurum. Bi cocuk kalkip arkadasinin kafasina sulugu gecirse "sen napiyordun o ara hoca" denir. Cocugunuza esyalarinin ona ait oldugunu, unutmamasi gerektigini soyleyin. Sevdigi bir yapiskani yapistirin. Boylece gordugunde tanir. Belli bir sure sonra butun cocuklar esyalarini tanir, kaybolmaz merak etmeyin.Ayakkabıları etiketleyip çanta içi çocuğun üzerindeki giydilerin listesini yaptım akşam işaretlenecek o liste.bunu onların yapması gerek ya da her çocuğa ayrı bir dolap.çok zor olmamalı
Yok artık.Evet ve salak şoför çocuğu bulduktan sonra okul saatine kadar bir büfede çocuğu oyalamiş. Kız annesine okula gitmedim demese kimsenin ruhu duymayacak.
Kaç gün kalmayı planlıyordunuz anlamadım.Oğlum 3 yaşunda kreşe başladık servise sabahları binmek istemeyince müdüre sabahları bir saat izin almamı ve çıcuğy böylece alışturabileceğimizi söyledi tamam dedim izin aldım.yol zaten 10 dakka.kreşin dışarıda bagçesi var ve kaydırağa biniyordu oğlan ve tam beş dakika olmuştu sınıf öpretmeni yanımıza geldi işimden geri kalmamamı gidebileceğimi söyledi.daha çıçuğun 6. Günü ve ben sepetleniyordum kibar kibar.bakın ben keyfimden burada değilim izin almak ne kadar zor ben ne zaman gitmem gerektiğini bilebilecek ki da tutun ki şu an bahçedeyiz çocuklarun bulunduğu sınıflara girniyorum.bahçede oğlumla sadece ikimiziz.sonra müdüreyi aradım bakın çocuğun eşyaları sürekli ya karıiıyor ya da kayboluyor.en son ev pondufları ki pahalıydı bayağı kaybettiler ve öncesinde kreşte kalan eşyaları oldu 2 kez ve onları bulduk ve bu daha altıncı gün.liste yapayım ben ona tik atılsın ve şunu da dedim bu ne düzensizlik 6 günde eşya kayboluyorvve 3. Kez.ayrıca dedim bu sabah oğlumun öğretmeni sabah beş dajika ılmuştu ki gidebilecwğimi söyledi.ben 35 yaşında insanım nerede ne kadar kalınacak bilirim tüm iznlerimi almıştım.sınıflarınıza da girmiyorum.geç kalırsınız vs diye ben iatemiştim dedi en sonunda şyny söyledi.kreşin güvenlik uygulamaları nedeniyleymiş.bu beni rencide etti bna sabah bir saat izin al diyen onlar ve bwni sepetleyen onlar.kreşin güvenliği için olması.rencide oldum.eşya kaybolma içinse 40 öğrenci varmış ve karışma doğlmış eğer kabullenmitorsam çocuğumu yuvadan alabilirmişim.ama altı günde 2 kez wşya karışması ve bir kez de eşya kaybolmasını ben doğal bulmuyorum.ne yapmalıyım.kreşin parkında bir yarım saat oğlum oynasaydı ve bwn de onu bekleseydim ne mahsuru olabilir ve bu daha altıncı gün siz ne yapaedınız
Bakın o zaman orada bir suistimal durumu var. Bizim çantamızda başkasına ait birşey gelse kazara onu hemen geri göndeririz. Bir gün kızıma başkasının montunu giydirmişlerdi (kendi öğretmeni izinliydi o gün) almaya gittiğimde gördüm,hemen değiştirttim,bizim değil bu mont diye. Başka bir cantaya konulup gittiyse dahi geri gönderilir. Kimse sanmıyorum veli olarak aman bu ayakkabi güzelmiş kalsın giydiririm desin. Orada bir eksiklik,aksaklik olduğu aşikar.Görüşünüze saygılıyım ama hiç öyle değilim.eşyalar arada sırada karışabilir ama 6 günde üç kez karışması fazla gibi geldi.pahalışeyler giydirmeyin deniliyor ama çocığumda içe basma var ve tüm ayakkabıları özel ve pahalı.ve daha bu qyakkabılar da karıştı.bir veli olarak güvenlik tehdidi olarak görülüyorum.çok çirkin ve rencide edici
Oha ya. Çalışanların maaşından kesilsin nasıl bi şey.Zararım karşışnmıyor o kadar çabalarına kârşın daha anlayışlı olmam gereklymiş.pandufun parasınıçalışanların maaşundan kessinler anlayışlı olayım.hem sorumsuzca eşya kaybedeceksin hem de anlayış isteyeceksin.hem de altı günde üç kere
Burası küçük bir ilçe en pahalı kreş 600basın parayı, ağzınızın içine bakacak kreşler bulun. money talks.
Cok şükür hepimiz rahat uyuruz bu geceBulundu panduflar
Cok şükür hepimiz rahat uyuruz bu gece
![]()