• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş sorunum

Siz eğitimci misiniz ki ne kadar kalacağınızı "Siz" biliyorsunuz. Siz bahçede tek başınıza çocuğunuzu oynatırken diğer çocuklar camdan sizi görüp seslerinizi duyabilirler. Annelerini isteyip aglayabilirler. Ama bu mantikta bana ne başkasının çocukları bile diyebilirsiniz. Ve eşya kaybolmaz. Sadece karışır. Adını yazarsanız da çabucak bulunup size geri verilir. Ay hemen milli egitim bakanligina şikayet edin diyenlerde hiç bir kreşte çalışmamış klavye delikanlılığı yapanlar sanirim. Mudur 6 gunde sizinle yaşadığı sorunları görünce en doğrusunu yapmış size süper bir seçenek vermiş. Keşke tüm müdürler böyle olsalar.

Kusura bakma da kreş haklı. 6 gün olmuş demekki çocuk alışmış öğretmen alıştıını görmeseydi sana öyle demezdi zira sonuçta öğretmen de alışmayan bi öğrenci olsun istemez bu durum ona zarar verir. İkincisi evet haklıson bu kaybolmalar konusunda daha temkinli olmalılar çocuklarla öğretmen dışında ilginen ablalar çalışan personel yok mu? Öğretmen takip edemez herşeyi ama personel bu konularda daha ilgilidir?
+1

Sizin yuzunuzden o el kadar cocuk antipati toplar, sirf siz annesisiniz diye.
Cok kaygili ve kusura bakmayin ama velvelecisiniz.
Pandufta panduf.
maaslarindan kesilsin ne demek, oglum iki senedir ozel krese gidiyor, kaybolan esyalari bazen haftalar sonra bulunuyor ve ben bunun hic pesine dusmedim.
Cocugunuzun huzuru olsun istiyorsaniz ogretmenlere akil vermeye calismayin ve bu kadar gereksizce maliniz kiymetli olmasin.

Benim kizim 2.5 yildir krese gidiyor ilk basladiginda 2 ay boyunca ayakkabılarini montunu cikarmadan kapida oturdu ben oturmak istedim kameradan izlemek istedim agliyordu cunku mudire hanim ilk bir hafta oturmama izin verdi sonra uygun bir dille kovuldum :olamaz:cunku ben orda oldukca cocuk uyum saglayamayacakti hakliydi kadin

Esyalar karisabiliyor kaybolabiliyor bir keresinde benim kız arkadasinin ayakkabilarini cok begenmis onlari giymek istemis eve baska ayakkabiyla geldi ertesi gun goturdum serviste gecikebiliyor cocuklar birbirlerine zararda verebiliyor bunlar her kreste olan olaylar bu kadar onemsemeyin cocugunuz ogretmenini sevdimi cocugunuza iyi davraniliyormu egitimi iyimi cocuk eve temiz geliyormu bunlara bakin mudireyle tartisacak bir konu goremedim ben biraz anlayisli uyumlu olmaya calisin derim ben

Arkadaşlar arayıp özür diledim müdüre hanımdan.hepinize tşk

Back
X