- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
çok zor günler geçirdim maddi açıdan ondan korkuyorum hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem den başka bakacak kimse yok 19 aylık şuan sağolunmayıs ayında da konu açmışsınız orda da bebeğiniz 1,5 yaşında gibi bahşetmişsiniz tam olarak kaç aylık :)
kv bakamaz mı bir müddet
açıkçası asgari ücret için çocuğunuzu kreşlere vermeyin derim ben
Annem den başka bakacak kimse yok 19 aylık şuan sağolun
bende öyle diyorum anneme bekle diye ama ha 1,5 ha 2 ne fark eder diyor eğer kreşe vericeksen aslında ben iki yaşında bile vermek istemiyorum da çok zorluk çekitm maddi açıdan ondan korkuyorumanneniz 24 aylık olana kadar idare edemez mi?
2 yaşında kabul eden kreşler daha uygun fiyatlı oluyor 2 yaş altına göre.
bir de ben şöyle düşünüyorum, anneniz geleceği zaman bu soruyu sorsaydınız işi bırakın derdim, ama zoru atlatmışsınız, şimdi işi bırakmak doğru gelmiyor bana. çocuk sizin çalışmanıza alışmış, çok zor şartlarda çalışıyorsanız o ayrı.
kafamı iyice karıştı ya napıcam benMaasim krese gidecek diye dusunmeyin bence. Elinize ekstra olarak her ay yatan sigortaniz kalacak en azindan. Ve sosyallesmis olacaksiniz,kendinize guveniniz gelecek,fiziken kendinize bakacaksiniz,ustunuz basiniz duzgun olacak,yuzunuz gulecek ve daha saglikli ayaklari yere basan bir kadinnolacaksiniz. Arti kariyeriniz olacak. Simdi tekrar dusunun,gercekten elinize bir sey kalmiyor mu?
Kafaniz karismasin,gayet objektif sekilde yazdim artilarinizi.kafamı iyice karıştı ya napıcam ben