• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kreş ve kafam çok karışık

Bebek kreş için küçük. Memur olsanız ya da ne bileyim siz de 3000 tl maaş alsanız işi bırakmayın derdim ama şu durumda işi bırakmanız daha iyi olur.

mayıs ayında da konu açmışsınız orda da bebeğiniz 1,5 yaşında gibi bahşetmişsiniz tam olarak kaç aylık :)
kv bakamaz mı bir müddet

açıkçası asgari ücret için çocuğunuzu kreşlere vermeyin derim ben

Annem den başka bakacak kimse yok 19 aylık şuan sağolun

anneniz 24 aylık olana kadar idare edemez mi?
2 yaşında kabul eden kreşler daha uygun fiyatlı oluyor 2 yaş altına göre.

bir de ben şöyle düşünüyorum, anneniz geleceği zaman bu soruyu sorsaydınız işi bırakın derdim, ama zoru atlatmışsınız, şimdi işi bırakmak doğru gelmiyor bana. çocuk sizin çalışmanıza alışmış, çok zor şartlarda çalışıyorsanız o ayrı.

anneniz 24 aylık olana kadar idare edemez mi?
2 yaşında kabul eden kreşler daha uygun fiyatlı oluyor 2 yaş altına göre.

bir de ben şöyle düşünüyorum, anneniz geleceği zaman bu soruyu sorsaydınız işi bırakın derdim, ama zoru atlatmışsınız, şimdi işi bırakmak doğru gelmiyor bana. çocuk sizin çalışmanıza alışmış, çok zor şartlarda çalışıyorsanız o ayrı.
bende öyle diyorum anneme bekle diye ama ha 1,5 ha 2 ne fark eder diyor eğer kreşe vericeksen aslında ben iki yaşında bile vermek istemiyorum da çok zorluk çekitm maddi açıdan ondan korkuyorum

Maasim krese gidecek diye dusunmeyin bence. Elinize ekstra olarak her ay yatan sigortaniz kalacak en azindan. Ve sosyallesmis olacaksiniz,kendinize guveniniz gelecek,fiziken kendinize bakacaksiniz,ustunuz basiniz duzgun olacak,yuzunuz gulecek ve daha saglikli ayaklari yere basan bir kadinnolacaksiniz. Arti kariyeriniz olacak. Simdi tekrar dusunun,gercekten elinize bir sey kalmiyor mu?

Maasin krese gidene kadar senin sevginle ilginle buyusun ki daha çok kucukmus. Hani cok super bir maasin olsaydi sen de bu ihtimali dusunmezdin. Bence kendi n bak

Maasim krese gidecek diye dusunmeyin bence. Elinize ekstra olarak her ay yatan sigortaniz kalacak en azindan. Ve sosyallesmis olacaksiniz,kendinize guveniniz gelecek,fiziken kendinize bakacaksiniz,ustunuz basiniz duzgun olacak,yuzunuz gulecek ve daha saglikli ayaklari yere basan bir kadinnolacaksiniz. Arti kariyeriniz olacak. Simdi tekrar dusunun,gercekten elinize bir sey kalmiyor mu?
kafamı iyice karıştı ya napıcam ben

iş kriterlerin nasıl eğer yüksek bir şirket ise tüm sosyal hakları var ise
tekrar aynı kriterlerde iş bulmak zor ise kreşi düşünebilirsiniz (bana göre sosyal imkanlar, resmi tatillerde tatil olması cumartesi iş olmaması önemli ve heryerde olmayan bir artı)

eğer normal bir işyeriyse çıkın çünkü ortamlar gittikçe kötü oluyor görüyoruz televizyonda hoca kendi dövmese de çocuklara dövdürüyor ve izliyor bu yüzden kendini anlatıncaya kadar kreşe gönderilmemesi taraftarıyım

Bence işi bırakma kreşe de verme bakıcı bul canım etraftan araştır 3 yaşında falan verilir kreşe

Back
X