Kreş yaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle çok k7cuk benim de bakacak kimsem yok.isten ayrıldım .üstelik mesleğim de var durumumuzda iyi değil kiradayiz lakin oğlum daha önemli sıkıntı çeksek te 1 yıl daha sıkacağım dişimi.sizin kendi bakma durumunuz varsa çocuğunuz için en uygunu o olur
Hepinize tek tek cevap vermeye calisacagim. Isim kurumsal bir iş. 2 hafta sonu 1 gun evde calisma iznim var. Maasim ikramiyeli sistem. 4.000 ortalama. Bu isten ciksam bir daha giremem. Bu sartlarda is bulamam. Haftanin 3 gunu cocugun yaninda kalmali baska is cok zor. Bakici parasi kres parasi cok sikinti degil. Sadece hangisini sececegimi bulamiyorum. Bu yuzden konu actim. Zirt pirt bakici degistirme ihtimalimi ozensiz baksada annane nazi cekmekmi kreşmi. Fakat sizler kreş icin daha kücük diyorsunuz. Bu ihtimali eleyecek gibigim.

30 yillik annemi taniyorum. Ben bakacam diyor ama bikacak içime doguyor. Şunu yap bunu yapma desem bana kirilacak. Cimri biraz. Dogalgazi acmayacak.Amacim elestirmek degil ama durum bu.
Annenizle anlaşın, bakıcı gelsin en azından yarım gün. O esnada anneniz kendi işlerini halleder, hava alır v.s. Bıkmasına bunalmasına gerek kalmaz. Sonra çocuk bakıcıya alışırsa annenize dersiniz, yorulma sen, böyle iyi diye..

Hepinize tek tek cevap vermeye calisacagim. Isim kurumsal bir iş. 2 hafta sonu 1 gun evde calisma iznim var. Maasim ikramiyeli sistem. 4.000 ortalama. Bu isten ciksam bir daha giremem. Bu sartlarda is bulamam. Haftanin 3 gunu cocugun yaninda kalmali baska is cok zor. Bakici parasi kres parasi cok sikinti degil. Sadece hangisini sececegimi bulamiyorum. Bu yuzden konu actim. Zirt pirt bakici degistirme ihtimalimi ozensiz baksada annane nazi cekmekmi kreşmi. Fakat sizler kreş icin daha kücük diyorsunuz. Bu ihtimali eleyecek gibigim.
kreşi kesinlikle ele.bakıcı durumu banada uygun degil.anneniz sonuçta eli ayağı tutuyorsa bakar.değişebilir.çocuklar insana çok sey katar.siz onu buyuttugunuzu sanırsınız ,o sizi buyutur

• Beğen
Reactions: gve
Çevremde bakici bulma ihtimalim olur. Fakat çok güvensizim. Arkadasim 7 tane bakici degistirmis. Cocuga hep bagirmislar. Kamerada gorunmemis. Ses sistemi taktirmis. Tuvalette cocuga kotu davrandigini dinlemis.
Yarım gün olursa bu dediğinizin olma ihtimali daha düşük olur. Sizinki daha çok küçük, tuvalete gitmesine çok var. Bez değiştirirken de kameradan kaçamazlar herhalde :)

• Beğen
Reactions: gve
Yarım gün olursa bu dediğinizin olma ihtimali daha düşük olur. Sizinki daha çok küçük, tuvalete gitmesine çok var. Bez değiştirirken de kameradan kaçamazlar herhalde :)
Gece gündüz aklimda bu konular var. Amacim tecrubelerinizden faydalanmak. Cok tesekkur ederim. Yorumunuz için.

bakıcı önerimde ısrarcıyım
Bakiciyi kamerayla izlersinde annem bagirirsa nasil haberim olacak. Sadece cocuk gitmek istemesse bilgim olur. İşin en zor yanı ise bakici bulmak istedigimi anneme anlatmak. Kesin çok kalp kirilacak. Bir ay kadar denesem öyle bakici tutsam diyorum bu sefer cocugu bakiciya alistirmak var. Bilmiyorum cokmu fazla kafaya takiyorum.

bu sene bakıcı ve anneanne seneye kreş diyorum ben.
benim bebeğim 9 aylık, şimdiye kadar eşimle dönüşümlü yıllık izin rapor falan idare ettik. ama önümüzdeki ay ücretsiz izne çıkacağım. maddi açıdan çok zorlanacağız. :( ama anneanne yok babanneye gel dedik (ne diyecek diye) siz bebeği verin diyor (9 saatlik mesafeye) kısacası saçmalıyor.
bakıcı tutsam başında bir yakınım olsun isterim çünkü onu denetleyecek biri lazım.
siz annenizin evine bir yardımcı tutsanız olmaz mı?

bu sene bakıcı ve anneanne seneye kreş diyorum ben.
benim bebeğim 9 aylık, şimdiye kadar eşimle dönüşümlü yıllık izin rapor falan idare ettik. ama önümüzdeki ay ücretsiz izne çıkacağım. maddi açıdan çok zorlanacağız. :KK43: ama anneanne yok babanneye gel dedik (ne diyecek diye) siz bebeği verin diyor (9 saatlik mesafeye) kısacası saçmalıyor.
bakıcı tutsam başında bir yakınım olsun isterim çünkü onu denetleyecek biri lazım.
siz annenizin evine bir yardımcı tutsanız olmaz mı?
Kabul etmedi konustum. Birdaha denerim. Benim kayinvalidede 1 saat mesafede oda diyor birakirsan bakarim diye. Ben yavrumdan bir gece bile ayri kalamam.

Canım Meriç Ege kolay bı bebek değil benim kuzuda öyle biliyosn bazen annesi olarak ben bile çok yoruluyorum ve ona benim gibi kimse uf demeden asla bakamaz diyorum şimdi ilk olarak bı anneni dene istersen baktın olmuyor bakıcı bakmaya basla bence nede olsa kendi canı bakıcı olursada eve güvenlk sistemi kurdurursn zaten evde çalışma gününde varmış kreş zaten olmamalı çok minik daha kuzu yılbaşına da var hatta bu süreçte annene bırak mesela birkaç günlüğüne görmüş olursn az çok.

Canım Meriç Ege kolay bı bebek değil benim kuzuda öyle biliyosn bazen annesi olarak ben bile çok yoruluyorum ve ona benim gibi kimse uf demeden asla bakamaz diyorum şimdi ilk olarak bı anneni dene istersen baktın olmuyor bakıcı bakmaya basla bence nede olsa kendi canı bakıcı olursada eve güvenlk sistemi kurdurursn zaten evde çalışma gününde varmış kreş zaten olmamalı çok minik daha kuzu yılbaşına da var hatta bu süreçte annene bırak mesela birkaç günlüğüne görmüş olursn az çok.
Bir haftadir cok hastayim. Serumlarla ayaktayim. Biraz duzeleyim anneme gidip birakayim. Markete vs. Gidip nasil anlasiyorlarmi diye bakayim. Iyice alissinlar birbirine. Yorumlarin cogu anane baksin yazmis. Aylik ucrette verirsem daha verimli bakar herhalde. Oyalamak icin oyuncak oyunparki disarda gezdirmek icin araba vs alacagim. Baska care yok.

Çok kucuk daha , mutlaka annen baksın gıttıgı yere kadar.
Annene gotur getır cocugunu, en azından oda uyudugu zaman yemegını ısını gucunu yapabılır olsun

kizim 32 aylikken basladi 1 yas cok cok erken.maddi durumunuz el veriyorsa bakici tutun yada annenizi alttan alin bi sure

Bir haftadir cok hastayim. Serumlarla ayaktayim. Biraz duzeleyim anneme gidip birakayim. Markete vs. Gidip nasil anlasiyorlarmi diye bakayim. Iyice alissinlar birbirine. Yorumlarin cogu anane baksin yazmis. Aylik ucrette verirsem daha verimli bakar herhalde. Oyalamak icin oyuncak oyunparki disarda gezdirmek icin araba vs alacagim. Baska care yok.
Aynen canım oyun parkları halıları çok hoşlarına gidiyor zaten o zamana kadarda daha düzelir kuzu sende rahat edersin parasını da verince zannetmiyorum bişey diyeceğini inşallah senin düşündüğün gibi olmaz çok çok güzel anlaşırlar anneanne torun💓💗

Aynen canım oyun parkları halıları çok hoşlarına gidiyor zaten o zamana kadarda daha düzelir kuzu sende rahat edersin parasını da verince zannetmiyorum bişey diyeceğini inşallah senin düşündüğün gibi olmaz çok çok güzel anlaşırlar anneanne torun💓💗
İsallah canim isallah.:KK200::KK200::KK200:

Bence eleme. Arkadaşımı bakıcısı ortada bıraktı başka bakıcıda bulamayınca güvenilir bi kreşe verdi çocuk 16 aylıktı ve çok memnun kaldılar.Bakıcılardan dili yanmış biri olarak bende o kreşi düşünüyorum minik kızım için.

Tam benim annem gibi anneniz. Benim annem tartismaya cok acik. Ben bakarim diyor. Bende tamam sana hediye de veririm dedim. Sonra 2 gun onlarda kaldim. Cocuk cok huysuz benim gozum korktu diyor.
Bence verin kreşe .Kreşle de ayrıntılı konusun neyi nasıl yapıyorlar .evde bakıcı ile yalnız kalacağına kreşe gitsin

Tam benim annem gibi anneniz. Benim annem tartismaya cok acik. Ben bakarim diyor. Bende tamam sana hediye de veririm dedim. Sonra 2 gun onlarda kaldim. Cocuk cok huysuz benim gozum korktu diyor.
Aynı aynı gelip geçiciyse hiç takmayın bir gün kavga yapıyoruz,yarın iyiyiz.Bence kreşe vermeyin gerçekten biraz daha büyüsün

Aynı aynı gelip geçiciyse hiç takmayın bir gün kavga yapıyoruz,yarın iyiyiz.Bence kreşe vermeyin gerçekten biraz daha büyüsün
En azindan bir yil bakabilse. Her imkani ben sağliyacagim zaten. Haftanin 3 günü bakacak. Eşimin izni genellikle hafta icine geliyor. Çocuk her sekilde buyur fakat ben çocugun piskolojisini dusunuyorum.

En azindan bir yil bakabilse. Her imkani ben sağliyacagim zaten. Haftanin 3 günü bakacak. Eşimin izni genellikle hafta icine geliyor. Çocuk her sekilde buyur fakat ben çocugun piskolojisini dusunuyorum.
Hıc merak etme canım sen haftada 3 gun bakacak cok ıyı bakacagını dusunuyorum. Bıraz görmıceksın , bıraz duymayacaksın yapıcak bısey yok.

Back
X