kreşe yeni başlayan kızım

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.640
72.781
798
41
kızlar merhabalar
kızım 2,5 yaşında ve eylül ayından beri kreşe gidiyor daha doğrusu gidemiyor 2 gün iyiyse 5 gün hasta
bünyesi çok zayıf burnunu dışarı çıkarsa hasta oluyor
ve ne yazık ki çok iştahsız hele hastayken bi bardak sütü zor içiyor
bağışıklığını güçlendirebileceğim önerileriniz var mı acaba?
doktora danıştım vitamin verdi ama işe yaramıyor sanırım her gün her gün hasta :(
ve hastalanınca da hemen atamıyor üzerinden
uzunca bi süre burnu tıkalı geziyor ki bu da çok büyük sıkıntı burnunu silmeyi öğrenmediği için burnu tıkandıkça nefes alamıyor, nefes almak için zorluyor kendini o da midesini bulandırıyor ve öksürük tutuyor gece uyuyamıyor bu yüzden kuzucum :(
ne yapsam ne etsem de bağışıklığını kuvvetlendirsem
tecrübeli anneler yardım lütfen :(

Slm cnm
Genellikle okula başladıkları ilk yıl sık hasta oluyorlar okurken kendi kızımın kreş yılları geldi aklıma şükür 13 yaşında şimdi.. o dönem bende sık yaşadım ev ortamından çıktıkları ilk yıl oluyor ben keçiboynuzu pekmezi verdim yaklaşık 10 yaşına kadar da devam ettim. bağışık sistemini kuvvetlendiriyor yanı sıra çok zayıftı kızım iştahını açmıştı ve kan seviyesi artmıştı ama öyle aman aman kilo almadı hala zayıf yani kilo yapar diye korkma bi dene bence..

Slm cnm
Genellikle okula başladıkları ilk yıl sık hasta oluyorlar okurken kendi kızımın kreş yılları geldi aklıma şükür 13 yaşında şimdi.. o dönem bende sık yaşadım ev ortamından çıktıkları ilk yıl oluyor ben keçiboynuzu pekmezi verdim yaklaşık 10 yaşına kadar da devam ettim. bağışık sistemini kuvvetlendiriyor yanı sıra çok zayıftı kızım iştahını açmıştı ve kan seviyesi artmıştı ama öyle aman aman kilo almadı hala zayıf yani kilo yapar diye korkma bi dene bence..
teşekkür ederim cevabın için canım
peki pekmezi nasıl verdin, benim kızım asla direk almıyor da başka bi yol var mıdır yedirebilmek için acaba :)

teşekkür ederim cevabın için canım
peki pekmezi nasıl verdin, benim kızım asla direk almıyor da başka bi yol var mıdır yedirebilmek için acaba :)
kuzum bnm kız içiyordu ama şuan bir de15 aylık oğlum var o içmiyor çaya hevesli diye ben ılık suda ezip çay diye yutturuyorum ama çayın tadını bilmediği için keyifle içiyor kızımda ıyy anne yazık eymene anlasa içmez hayatta diyor :)) bir dene istersen sıcak sıya ezmeyi yada 1 tatlı kaşığı pekmezi 1 dilim ekmek üstüne sür aklıma başka yöntem gelmiyor umarım işe yarar..

kuzum bnm kız içiyordu ama şuan bir de15 aylık oğlum var o içmiyor çaya hevesli diye ben ılık suda ezip çay diye yutturuyorum ama çayın tadını bilmediği için keyifle içiyor kızımda ıyy anne yazık eymene anlasa içmez hayatta diyor :)) bir dene istersen sıcak sıya ezmeyi yada 1 tatlı kaşığı pekmezi 1 dilim ekmek üstüne sür aklıma başka yöntem gelmiyor umarım işe yarar..
Ayyy yerim ben onu ya kardeşini de düşünürmüş :KK200:
benim kız tam cadı meyve suyu diye kandırayım dedim bi tadına baktı yok yok değil yok değil deyip geri bıraktı :D
ama çay deyip kandırmaya çalışayım bi de

Ayyy yerim ben onu ya kardeşini de düşünürmüş :KK200:
benim kız tam cadı meyve suyu diye kandırayım dedim bi tadına baktı yok yok değil yok değil deyip geri bıraktı :KK70:
ama çay deyip kandırmaya çalışayım bi de
sevmiyorsa yapılacak çok bişey kalmıyor ama gerçekten çok faydalı keçiboynuzu.. aceba kendisini mi alıp yedirsen belki onu sever.. kızım da sevmezdi ama içerdi 1 kaşık şurup gibi düşün derdim hep.. o yüzden kardeşini kayırıyor şimdi :)

Back
X