Aslında geçen yılın velisi olduğum için 2750 den 2300 e düştüğünü söylemişlerdi ama piyasaya göre 2750 de uygun aslında.Uygun fiyat bol müşteri mantığı vardır belkide çünkü bu civarin yüksek aidat odemeyecegini söylüyorlar.2300tl cok uygun fiyatli, strateji hatasi yapmislar sanirim. Yeni sahibi ile fiyatlariniz nasil olacakmis?
Serumlarla ayakta duruyormus kadın, ağlamaklı oldu fln,çok üzüldüm onlar için de oğlum için de ülke için deZamanında iflası yaşamış biri olarak çok üzüldüm. O çaresizlik o yıkım gerçekten çok üzücü. Ben yılbaşından sonrasını düşünemiyorum zaten kış çok amansız geliyor. Ülke nereye gidiyor sorusu için de bir 20 sene kadar geç kaldık malesef. Giden gitti elden, kalan koskoca bir enkaz.
Üstelik artık yılda iki kez artacakmisCidden asgari ücretin artmasına sevinen var mıdır ya varsa da aklında zoru vardır. Her sene aynı şey.
13 yıllıkmış, gidişat hiç iyi değilKreş açıp da batmayan çok az, üzülmeyin kreşler kağıt bir gemidir her seferinde batarlar
Amin asgari ücrete zam demek her şeyin 3 kat 5 kat artması demek artık ben nefesimi tutup bekledim zammiEtrafımdaki herkese soylerim asgari ucretin, emekli maasinin, bayram promosyonlarinin artmasina sevinmeyin diye. Onemli olan ucret artisi degil fiyat istikraridir. Yilin 2.ceyreginden sonra 8500tl asgari ucret yine yetersiz gelecek. Allah herkesin yardimcisi olsun
Akşamüstü markete gittim, çalışan hanımın dediği sabah erkenden zam haberini bile beklemeden herşeye zam yapılmış.Durum çok üzücü.. Asgari ucret 8.500 olsa ne yazar her şey ikiye üçe katlayacak.. Yani yapılan maaş zamları çok anlamsız.
Evet neyazikki artık zammı da bekleyemiyorlarAkşamüstü markete gittim, çalışan hanımın dediği sabah erkenden zam haberini bile beklemeden herşeye zam yapılmış.
O kadar çok kiCidden asgari ücretin artmasına sevinen var mıdır ya varsa da aklında zoru vardır. Her sene aynı şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?