Kreşimizin iflası 😔

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.048
298
Merhaba 4 yaşında oğlum var,tam gün kreşe gidiyor.Kreşimizin aylık ücreti 2300 TL..Kres sahibi velilerle görüşme yapiyor iki gündür.Oglumu almaya gittiğimde görüştük,iflas etmişler neyazikki.Kres aidatının 4500 olması bile kurtarmaz diyorlar Asgari ücretin 8500 TL olması,bu zammın kresteki her şeyin maliyetini uçuracağının da habercisi tabi.Kresi başka birine devrediyorlar,şimdiki kreş sahibi Ocak ayında yeni sahibi ve yeni öğretmen ile birlikte olacaklarmis çocukları alıştırmak birden bırakmamak amacıyla.

Oğlum öğretmenini (sahibi) çok seviyor onun gitmesine hem bu nedenle çok üzülüyorum hem de bir ailenin iflası moralimi bozuyor.Bugun buradaki işletme iflas eder, yarın başka yerde başka işletme,esnaf vs.

Ülkecek nereye gidiyoruz

Son düzenleme:
Zamanında iflası yaşamış biri olarak çok üzüldüm. O çaresizlik o yıkım gerçekten çok üzücü. Ben yılbaşından sonrasını düşünemiyorum zaten kış çok amansız geliyor. Ülke nereye gidiyor sorusu için de bir 20 sene kadar geç kaldık malesef. Giden gitti elden, kalan koskoca bir enkaz.

2300tl cok uygun fiyatli, strateji hatasi yapmislar sanirim. Yeni sahibi ile fiyatlariniz nasil olacakmis?
Aslında geçen yılın velisi olduğum için 2750 den 2300 e düştüğünü söylemişlerdi ama piyasaya göre 2750 de uygun aslında.Uygun fiyat bol müşteri mantığı vardır belkide çünkü bu civarin yüksek aidat odemeyecegini söylüyorlar.

Yeni aidata Ocak ayı gelir giderine bakarak karar vereceklermis ,3000-3500 gibi tahmin ediyorlarmis öyle konuşmuşlar kaba hesap yaparak..Eski sahibi yeni sahibine demiş 4000-4500 vermezler verseler ben bırakmazdım diye

Serumlarla ayakta duruyormus kadın, ağlamaklı oldu fln,çok üzüldüm onlar için de oğlum için de ülke için de

Kreş açıp da batmayan çok az, üzülmeyin kreşler kağıt bir gemidir her seferinde batarlar

Amin asgari ücrete zam demek her şeyin 3 kat 5 kat artması demek artık ben nefesimi tutup bekledim zammi

Durum çok üzücü.. Asgari ucret 8.500 olsa ne yazar her şey ikiye üçe katlayacak.. Yani yapılan maaş zamları çok anlamsız.
Akşamüstü markete gittim, çalışan hanımın dediği sabah erkenden zam haberini bile beklemeden herşeye zam yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…