Oğlum 2,5 yaşında samsun çocuk kreşe yolladık fakat çok pişmanım ağlayarak gitmek istemedi biz ilk zsmanlarda böyle olması doğaldır diye düşündük fakat yavrumu okadar çok korkutmuşlar ağladığında karanlık odaya tek bırakılmış oğluma soruyoruz tokat attıklarını saçını çekip bacaklarını sıktıklarını ifade etmeye çalışıyordu ve tembihleniyor çocuklar.ağlayan çocuklara kes sesini diye bağıran biri nasıl bir ahlak nasıl bir eğitim verebilirki kesinlikle oraya yollamayın farkında değilsiniz belkide teftiş edin ozaman herşeyler ortaya çıkıyor enson aldığım gün anladım yavrum bana gelirken sağlayarak getirildi fakat sorduğunda otun oynuyordu diye cvp verildi yavrum gelirken hücreden nasıl çıkarsın ve gün ışığını gördüğünde nasıl şaşkın şakın bakarsın yavrumda öleydi ve gözleri ağlamaktan şişmiş korkudan titremeye başlamıştı aklınız varsa yollamayın kreşe hem paralarını evladımızı dövdürüp korku içinde dayak atsınlarmı diye ödüyoruz sonradan bir tanıdığının arkadaşımda oraya yolladığını ve aynı olayı onlarında yaşadığını öğrenince burada yayınlamak istedim böyle kreşler batsın yok olsun ben yavrumun bir damla göz yaşına kurban olurum aklı olan yollamasın kreşmiş yerin dibine girsin