Kreşlerin gerçek yüzü

Galsev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2
1
1
Samsun
Oğlum 2,5 yaşında samsun çocuk kreşe yolladık fakat çok pişmanım ağlayarak gitmek istemedi biz ilk zsmanlarda böyle olması doğaldır diye düşündük fakat yavrumu okadar çok korkutmuşlar ağladığında karanlık odaya tek bırakılmış oğluma soruyoruz tokat attıklarını saçını çekip bacaklarını sıktıklarını ifade etmeye çalışıyordu ve tembihleniyor çocuklar.ağlayan çocuklara kes sesini diye bağıran biri nasıl bir ahlak nasıl bir eğitim verebilirki kesinlikle oraya yollamayın farkında değilsiniz belkide teftiş edin ozaman herşeyler ortaya çıkıyor enson aldığım gün anladım yavrum bana gelirken sağlayarak getirildi fakat sorduğunda otun oynuyordu diye cvp verildi yavrum gelirken hücreden nasıl çıkarsın ve gün ışığını gördüğünde nasıl şaşkın şakın bakarsın yavrumda öleydi ve gözleri ağlamaktan şişmiş korkudan titremeye başlamıştı aklınız varsa yollamayın kreşe hem paralarını evladımızı dövdürüp korku içinde dayak atsınlarmı diye ödüyoruz sonradan bir tanıdığının arkadaşımda oraya yolladığını ve aynı olayı onlarında yaşadığını öğrenince burada yayınlamak istedim böyle kreşler batsın yok olsun ben yavrumun bir damla göz yaşına kurban olurum aklı olan yollamasın kreşmiş yerin dibine girsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavrunuz adina cok uzuldum benim cocugum yok ama arkadaslarimi uyaracam bu konuda samsunda nerede bu kres ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk once cocugunuz icin cok uzuldum belki bir pyscologa goturmeniz onun icin iiy olabilir yasadiklari hic te kolay degil
Rabbim cocuklarimizi boyle canilerden korusun
bende kizimi krese birakiyorum ama ben tr'de yasamiyorum yurt disindayim ama burdada o tur olaylar oluyor ben kizimi ilk krese veridgimde hergun vucudunu kontrol ediyordum eve kizima hep soruyordum ona nasil davrandiklarini falan ama cok sukur ki iyi insanlar simdiye kadar bi hatalarini gormedim ama genede insan merak ediyor aksama kdar aklim kizimda.

çok üzüldüm..
samsunda kız mesleğin kreşi çok iyi diyolar ilkadımdaki...
şikayet edebileceğiniz ne kadar yer varsa şikayet edin..
çocuğunuz içinde bir pedagogtan yardım alın ileride başka şeylere sebebiyet vermesin bu durum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kreşlerin diye genellemeseniz.......

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben izmirdeyim oğlum 4 yaşında 2 yıldır aynı kreşte ve çok mutlu bencede iyi de var kötüde Rabbim yavrularımızı korusun her türlü kötülükten

Valla 4 yasında oglum var 5 ay gıttı krese hastalıktan kurtulmadı hep aglsyarak gıttı dımdı evde benımle ve anaokuluna kdr da evde benımle olacak hıc dusunmuyorumkresı evde de cok ıyı egıtımalıyo ıngılızce 10 a kdr rakamları 20 ye kdr sayıyor ıngılızce cogu kelıme bılıyor hatta cınce bıle. Iyı bır ebeveyn ısenız cocugun sevgıye ıhtıyacı oldugu donemde mecburıyetler harıc gondermezsınız.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla 4 yasında oglum var 5 ay gıttı krese hastalıktan kurtulmadı hep aglsyarak gıttı dımdı evde benımle ve anaokuluna kdr da evde benımle olacak hıc dusunmuyorumkresı evde de cok ıyı egıtımalıyo ıngılızce 10 a kdr rakamları 20 ye kdr sayıyor ıngılızce cogu kelıme bılıyor hatta cınce bıle. Iyı bır ebeveyn ısenız cocugun sevgıye ıhtıyacı oldugu donemde mecburıyetler harıc gondermezsınız.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

çok üzüldüm o 2.5 yaşındaki meleğinize ve sizin hissettiklerinize.... geçmiş olsun... şu bir gerçek ki artık gerçektende profesyonel adam gibi eğitimli insanların sayısı hergeçen gün azalıyor.... Allah çocuklarımı korusun... hepimize bol şans........Allah yardımcımız olsun.

O tanidik neden onceden uyarmamis da sonradan bizim de boyle olduydu diye konusuyor peki?
Kendisi sikayet etmis mi cocuguna yapilanlardan dolayi?
Ve en onemlisi sen sikayetci olmayacak misin? Sonucta cocugn orda tek basina degildi di mi? Sen farkettin ve kurtuldun. Ya diger ailelerin farkina varmalari gec olursa? Birinin basina birsey gelirse..
Sikayetci olarak onlara herseyin farkinda oldugunu gostermen gerekir ve soylediklerinin de arkasinda durdugunu ispatlamalisin bence.
cok gecmis olsun.

Arkadasım öncelikle geçmiş olsun İnan cok üzüldüm benım de bir yasında oğlum var doğum iznim bitince kreşe vermeyi düşünüyorum umarım bu yapılanları gerekli yerlere şikayet edersin. Allah korusun basıma gelse valla bıyuk konuşmayım çoçuğuma yapılanları gider ağzından burnundan getirirdim. allahım çoçuklarımızı korusun

beddua etmek istemezdim ama Allah boyle insanlari kahretsin, biz yavrumuzun teline zarar gelmesin diye ugrasirken...el elin evladina cok kolay kiyarmis...

Çok üzüldüm. O kreşin Bu kadar detay bilmesemde iyibiryer olmadığını duymuştum. Şikayetçi olun lütfen. Sustukça başla çocuklara yapılmaya devam esecekler.

Back
X