• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreşte aşçılık yapan var mı?

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
30
Kreste cisan varmi yemekhanesinde ascilik yapan zormu bilgi verrmisinz veya tanidiginz biri hic calistiminkreste yemek bolumunde

Benim annem kreş personeli aşçı olarak da çalıştı normal personel olarakta. Daha önce tecrübeniz var mı bu konuda bide kaç kişi için yemek yapılacak. Annemlerin orda 2 kişi mutfak 2 kişi normal 1 kişi de iki tarafa destek olarak çalışıyor

Benim annem kreş personeli aşçı olarak da çalıştı normal personel olarakta. Daha önce tecrübeniz var mı bu konuda bide kaç kişi için yemek yapılacak. Annemlerin orda 2 kişi mutfak 2 kişi normal 1 kişi de iki tarafa destek olarak çalışıyor
Yarin gidip görüşücem acikcasi tecrübem yok zorlugu nedir bilmiyorum

Yarin gidip görüşücem acikcasi tecrübem yok zorlugu nedir bilmiyorum
Eğer 2 kişi olacaksanız altından kalkarsınız diye düşünüyorum. Her iş ilk başta zor gelir sonradan alışırsınız. Genelde kahvaltı öğlen yemeği ve ikindi yemeği şeklinde 3 öğün yapılır. Kahvaltı ve öğlen yemeği bildiğiniz gibi normal şekilde ikindi yemeği genelde börek çörek meyve gibi daha küçük bir öğün şeklinde hazırlanıyor.

Eğer 2 kişi olacaksanız altından kalkarsınız diye düşünüyorum. Her iş ilk başta zor gelir sonradan alışırsınız. Genelde kahvaltı öğlen yemeği ve ikindi yemeği şeklinde 3 öğün yapılır. Kahvaltı ve öğlen yemeği bildiğiniz gibi normal şekilde ikindi yemeği genelde börek çörek meyve gibi daha küçük bir öğün şeklinde hazırlanıyor.
Yaoabilirim die dusunuyorum mutfakta olmayi seviyorum insallah hayirisi olsun cok saolun bilgiler icin tesekkuler

Her kuruluşun kendine göre sayısı şartları farklıdır.
Kaçla kaç arasında orada olmanız gerekiyor?
Aşçı yardımcınız var mı?
Bulaşıklar, ön hazırlıklar birlikte mi yapacaksınız?
Ortalama kaç kişilik ve kaç öğün hazırlayacaksınız?
Menüyü onlar mı verecek?
Her biri cevaplamaya muhtaç sorular.

Her kuruluşun kendine göre sayısı şartları farklıdır.
Kaçla kaç arasında orada olmanız gerekiyor?
Aşçı yardımcınız var mı?
Bulaşıklar, ön hazırlıklar birlikte mi yapacaksınız?
Ortalama kaç kişilik ve kaç öğün hazırlayacaksınız?
Menüyü onlar mı verecek?
Her biri cevaplamaya muhtaç sorular.
Listeli onlar veriyomus yarin konusucam tam nasil oldugunubkac kisi vss

Back
X