- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.231
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
Çocuğum 30 aylık. Bakıcıylaya göre akranlarıyla daha iyi vakit geçireceğini, sosyalleşeceğini düşünerek kreşe başlattım. Ancak çocuğumu kreşe bırakınca çok tedirgin oluyorum bu yüzden tam gün ucreti odememe ragmen esimin izin günlerini ayarlayıp haftada en fazla 2 dafa bırakıyorum eşim bakiyor israrlarimla. O iki gün de ne zaman çocuğumu almaya gitsem yüzü hafif olsa da cizik tirnak izi icinde buluyorum. Öğretmenine sebebini sordum. Çocukların bazen birbirlerine zarar verdigini bunun kisacik vakitte gerçekleştiğini soyledi. Yani her ne kadar takip etsek de boyle seyler olabiliyor demeye getirdi. Bu konuda belki samimidir ama sonraki soyledikleri beni düşündürdü ve daha endişe etmeme sebep oldu. Cocugumun cok aktif bir yapisi olmadığını diğer cocuklara gore daha çekingen durduğunu söyledi. Bu tespiti bende oğlumun zarar gördüğü düşüncesini arttırdı. Öğretmenini bu konuda ciddi bir sekilde uyarmadım oğluma karşı tepki doğurur korkusuyla. Sonuçta ona bırakıyorum bana karşı duyacağı antipatiyi ogluma yansıtır diye düşünüyorum. Bu algım sağlıksız ve yersiz mi sizce? Daha ciddi bir tepki mi vermeliyim?
Bakicilara güvenmiyorum kreşte de boyle bir problemle karşılaştık ne yapacağımı bilmiyorum.
Bakicilara güvenmiyorum kreşte de boyle bir problemle karşılaştık ne yapacağımı bilmiyorum.