- 15 Aralık 2017
- 143
- 173
- 18
- 40
- Konu Sahibi erlenmayer
-
Tabi olabiliyor böyle şeyler ama en başından bir yıl sözleşme yapıyoruz demişlerdi. Ona canım sıkıldı. Sonra oğlum çok alıştı bu öğretmene bende seviyorum ayrıca.Öğretmeni tayin olmuş gibi düşünün artık
Olabilir böyle şeyler
İstifa mı etmiş, evlenmiş ya da hamile kalmış diye mi ayrılıyor, yönetimle mi anlaşamadı vs vs öğretmenle iletişiminiz varsa sorabilirsiniz.
Yerine gelecek öğretmenin eğitim ve deneyim bilgilerini de okul yönetiminden isteyebilirsiniz
Ne açıdan zor canım? Adaptasyon bakımından mı?olabılecek bır duurm 3 yaş zor bır grup..
Inşallah. Bu hafta izinliyim tesadüf. Olmadı okula gider gelirim. Kameradan izlerim hem.öğretmen açısından canım 3 yaş henuz bırlıkte oyun grubu kurulamayan etkinliklerin zor olduğu gruptur... çocuk açısından br,ne güvenip giden bir ilişkisi var öğretmen değişince başa saracak ama alışması kolay olur...
Inşaallah canım. Evlat işte insan endişeleniyor.oğlumun kreşinde öğretmen değişiminde 2 hafta kadar yeni öğretmenle eski öğretmen birlikte girdiler sınıfa, çocuklar yavaş yavaş yeni öğretmene alıştırıldı.
Çok sorun olmamıştı.
Olabilecek bir durum belki kreş yönetimi ile arasında sorun çıktı maaş konusu sorun olabilir belki düzenli ödeme alamıyordu,belki evlendi yada hamile,şehir dışına taşınmış olabilir,yada bir sağlık sorunu olabilir.Selam hanımlar. Oğlum eylül ayında üç yaşını bitirdi. Ardından kreşe başladık. Öğretmenimizden memnunduk. Bugün aradılar. Öğretmen ayrılmak istiyormuş yerine yeni birisi gelecekmiş. Çok canım sıkıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Gelmiş öğretmen. Çarşamba günü başlayacakmış.Olabilecek bir durum belki kreş yönetimi ile arasında sorun çıktı maaş konusu sorun olabilir belki düzenli ödeme alamıyordu,belki evlendi yada hamile,şehir dışına taşınmış olabilir,yada bir sağlık sorunu olabilir.
Öncelikle şunu öğrenin yerine hemen bir öğretmen gelecek mi yoksa gelemiyecek mi gelmiyecekse başka sınıfamı bölüştürecek öncelikle bunu öğrenin derim.
O zaman iyi alışır büyük ihtimalle diye düşünüyorum.Gelmiş öğretmen. Çarşamba günü başlayacakmış.
Selam hanımlar. Oğlum eylül ayında üç yaşını bitirdi. Ardından kreşe başladık. Öğretmenimizden memnunduk. Bugün aradılar. Öğretmen ayrılmak istiyormuş yerine yeni birisi gelecekmiş. Çok canım sıkıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Selam hanımlar. Oğlum eylül ayında üç yaşını bitirdi. Ardından kreşe başladık. Öğretmenimizden memnunduk. Bugün aradılar. Öğretmen ayrılmak istiyormuş yerine yeni birisi gelecekmiş. Çok canım sıkıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Aynı şeyi yaşadık oglum 3 yaşındayken tam öğretmenine alismiskeen öğretmeni işi bırakmak zorunda kaldı yeni bir öğretmen geldi. Kendi kendime çok sıkıntı etmiştim o zaman, ama yeni gelen öğretmenini daha çok sevdi çok çabuk alıştı. Merak etmeyin cocukalrdaha kolay adapte oluyorlar yeni durumlara bizim sandığımız kadar zor olmuyor.Selam hanımlar. Oğlum eylül ayında üç yaşını bitirdi. Ardından kreşe başladık. Öğretmenimizden memnunduk. Bugün aradılar. Öğretmen ayrılmak istiyormuş yerine yeni birisi gelecekmiş. Çok canım sıkıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Parasını vermiyorlardır madem bir sene demişler sözleşmeye kafasına göre fesh edemez haklı sebebi varTabi olabiliyor böyle şeyler ama en başından bir yıl sözleşme yapıyoruz demişlerdi. Ona canım sıkıldı. Sonra oğlum çok alıştı bu öğretmene bende seviyorum ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?