- 2 Temmuz 2023
- 12.540
- 37.674
- 528
- Konu Sahibi Salon Kadini
Vallahi aklimda bu dovus sporu meselesi, benim kizim baleye gidiyor ve biraz minnos bir karakter, dovus sporuna uygun degildir diye hep erteledim. Yani bu olay olmasaydi da dusundugum birseydi aslinda.Öncelikle kızınızı mümkünse hemen bir dövüş sporuna yazdırın en azından birkaç ders aldırın . Sonra velilerle iletişime geçin ve cıngar çıkarın ardından okul yönetimine çıkın ve öğretmen dahil herkesi şikayet edeceğini hatta il müdürlüğüne bizzat gideceğinizi söyleyin. Sorunlu çocukları kızınızın yanında görmek istemediğinizi bşzzat öğretmenin her an çocukları kollayıp koruması gerektiğini yoksa gereken heryere gideceğinizi söyleyin maalesef çok üzgünüm kibarlıkla hanımefendilikle olmuyor çok geçmiş olsun
Sorunlu cocuklar, bir tek benim kizima karsi sorunlu degilmis, cozum su anda rehberlikte eger onlar cozmezse ben magdur aileleri biraraya getirip konuyu buyutmeyi dusunuyorum.
Çocuğunuza darp raporu alın bence her türlü elinizde bulunsun.
Veli toplantısı yapın ve bu durum devam ederse elinizdeki darp raporu ile sosyal hizmetlere bildireceğinizi ve sorunlu çocukların psikolojik testten geçip özel eğitim için başvuru yapılacağını biraz tehdit vari bir şekilde söyleyin. Kimse çocuğunun siciline işler endişesi ile psikolojik teste girmesini istemez. belki bu durumda onlar bile çocuğunu okuldan alabilir.
Konuyu su an rehberlige devrettik, onlar cozmezse ki ogretmene gore onlar mutlaka cozermis.
Beklemedeyim.
Acikcasi kafam cidden çorba olmus vaziyette saglikli dusunebilmek istiyorum hem kizim icin hem de diger magdur cocuklar icin.