- 1 Ocak 2016
- 131
- 51
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
-
eşiniz arızaymış evet, öyle görünüyo.
siz de biraz tezcanlı ve fevri birine benziyosunuz.
yazı tarzınız öyle bi imaj bıraktı bende.
iki taraflı olmalı fedakarlık.
ortada buluşursunuz inşallah.
dinsizin aklından imansız gelir. eşin senin huyunu öğrenmiş hemen bağırıp çağırıp üste çıkıyo. o sana küsüyosa sende ona küs o sana yalvarana kadar konuşma. bu ne ya benim kocam böyle olsa herşeyimi toplar annemin evine giderim eşimde eşşek gibi gelirSelamlar
Kavga falan ettiğimiz zaman hiç alttan almaz hamilemisin hastamısın hiç önemli değil kavgayı büyütür. Ya hayatım haklısın yada gel bi sakince konuşalım demez hemen bi gurur bi üste çıkmalar hayatımız böylemi sürecek hep yoksa düzelecek mi düzelecekse nasıl yaşayan var mı dört yıllık evliyiz artık bu sorun iyice çığrığından çıktı ya batacaz ya çıkacaz anlayacağınız dua edin de batmayalım arkadaşlar yoruldum. Buarada çalışıyorum. Çocugumuz var.
Ada'm değişmez. Sen katlanır mısın? Onu düşünmen gerekiyor.
dinsizin aklından imansız gelir. eşin senin huyunu öğrenmiş hemen bağırıp çağırıp üste çıkıyo. o sana küsüyosa sende ona küs o sana yalvarana kadar konuşma. bu ne ya benim kocam böyle olsa herşeyimi toplar annemin evine giderim eşimde eşşek gibi gelir
Çocuğunuzun önünde tartışmasın bari
Evlilik terapistine gitseniz belki fayda görürsünüz öfke kontrolü çok önemli ama böyle Insanlar gitmekte istemez gidelim desen benim bi sorunum yok ya da ben deli değilim derler. .
canım diğer yorumlarıda okudum Allah sana sabır versin. bol bol dua et. eşinin boynuna sarıl seni çok seviyorum de ve kavga çıkartacak şeylerden uzak dur. onu çok seviyomuş gibi gözük. onu sinirlendirecek şeylerden uzak dur o zaman günden güne mutlu olursunuzKüstüm canım onu da denedim hiçç oralı olmaz morali bozuk gibi takılır o hali de beni iyice çileden çıkarır annemin evine gidemem kalp hastası ve çok uzak hiçbi sorunumuzu ablatmadım ki sorunumuz bu sanırım kimsesizmişim gibi eziyor beni. Bir dönem işsizdi o dönem de bile neler etti
Bunu sen de bakalım ne olacak...o demiyorsa sen de bence.Ya hayatım haklısın yada gel bi sakince konuşalım demez
Bunu sen de bakalım ne olacak...o demiyorsa sen de bence.
canım diğer yorumlarıda okudum Allah sana sabır versin. bol bol dua et. eşinin boynuna sarıl seni çok seviyorum de ve kavga çıkartacak şeylerden uzak dur. onu çok seviyomuş gibi gözük. onu sinirlendirecek şeylerden uzak dur o zaman günden güne mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?