Kriz geçiriyorum yardım edin

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.407
19.053
248
28
Arkadaşlar çok kötüyüm demin arkadaşım bir cafeden fotoğraf attı 2 yıldır unutamadığım eski sevgilim ve liseden tanıdığım kız sevgili olmuşlardı sonra ayrıldılar arkadaşım şimdi onların fotosunu atmış bana o kafeden anksiyete krizim tuttu evde kimse yok çok çok kötüyüm elim ayağım buz gibi öleceğimi hissediyorum ilaçlarımda yanımda yok bayılmak üzereyim kalbim hıphozlı atıyor ikiside geçmişte çok kötü şeyler yaşatmıştı bana onun yüzünden kaç yıl tedavi gördüm yardım edin en azından içimi ferahlatacak bi şeyler söyleyin baulmak istemiyorum

Kendinize gelin, siz bir bayansiniu ve güclü olmaniz lazim. Size öyle kötü seyler yasatan iki insan mutlu olabilicegini mi zannediyorsunuz? Siz mutlu olun ki öyle pis fesat insanlardan kurtulmussunuz!

2 yıl önceki sevgili icin bu kadar kriz gecirdigine 2 yıl sonra gülüceksin bunu düşün
İşte canımı yakan da bu. Kullanılıp atılmış gibi hissediyorum güçlü olduğumu gösteremedim onlara kız başkasını severken onunla çıktı ama aynı masaya oturabiliyor ben ayrıldıktan sonra sevmediği biriyle oturdum diye rezil etmişti beni herkese

Gecmis gitmis kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin sakin ol ve unut artik

Onu da suçlayamıyorum takıntılı manyak gibi hissefihorum ama elimde değil keşke ağlayabilecdpim biri olsa yanımda astım hastasıyum
Amanin sakin. Cam cerceve actiniz mi? Derin nefes alin,mutlaka oturun ayakta dolanmayin. Yatsaniz da iyi gelebilir belki,ayaklari dikerek soyle.

Dışarı çıkma şansınız varsa çıkın dolaşın, çıkamıyorsanız da balkona çıkın derin derin nefes alın. Hiçbir şey yapamıyorsanız bir kahve yapın kendinize. Zor olsa da anksiyetenizi kontrol etmek sizin elinizde.. arkadaşlarınıza da en yakın zamanda bir daha o kişi ile ilgili yazılı görsel vs hiçbir şekilde size bilgi vermemelerini rica edin lütfen.

Fotoğrafı sil,varsa bir balkona çık ya da pencereyi aç derin derin nefes al,ılık bir duş al,içecek sıcak bir şeyler hazırla çay ya da kahve,biraz yudumla sonra uzan bir şeyler izle.Kafanı dağıt.

Sakin kalmaya çalış,dünyanın sonu değil unutma.

Arkadaşına da sakinleşince bir daha böyle bir şey yapmaması gerektiğini söyle.

Maalesef hep karşıma çıkıyorlar bir yerden haberi geliyor nasıl oluyor inanın hiç bilmiyorum çok yalnız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…