- 7 Aralık 2018
- 7.407
- 19.053
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Anksiyetemi bilmiyorlar kızla oğlan ayrı ama aynı masada oturuyorlar başım çok kötüArkadaşınız sıkıntınızı bilmiyor muydu? bence hayatinizdan cikarmalisiniz su an bu durumdaysaniz katkisi büyük ne yazikki.
Kendinize gelin, siz bir bayansiniu ve güclü olmaniz lazim. Size öyle kötü seyler yasatan iki insan mutlu olabilicegini mi zannediyorsunuz? Siz mutlu olun ki öyle pis fesat insanlardan kurtulmussunuz!Arkadaşlar çok kötüyüm demin arkadaşım bir cafeden fotoğraf attı 2 yıldır unutamadığım eski sevgilim ve liseden tanıdığım kız sevgili olmuşlardı sonra ayrıldılar arkadaşım şimdi onların fotosunu atmış bana o kafeden anksiyete krizim tuttu evde kimse yok çok çok kötüyüm elim ayağım buz gibi öleceğimi hissediyorum ilaçlarımda yanımda yok bayılmak üzereyim kalbim hıphozlı atıyor ikiside geçmişte çok kötü şeyler yaşatmıştı bana onun yüzünden kaç yıl tedavi gördüm yardım edin en azından içimi ferahlatacak bi şeyler söyleyin baulmak istemiyorum
İşte canımı yakan da bu. Kullanılıp atılmış gibi hissediyorum güçlü olduğumu gösteremedim onlara kız başkasını severken onunla çıktı ama aynı masaya oturabiliyor ben ayrıldıktan sonra sevmediği biriyle oturdum diye rezil etmişti beni herkese2 yıl önceki sevgili icin bu kadar kriz gecirdigine 2 yıl sonra gülüceksin bunu düşün
Onu da suçlayamıyorum takıntılı manyak gibi hissefihorum ama elimde değil keşke ağlayabilecdpim biri olsa yanımda astım hastasıyumPff arkadasiniz da agir sorunluymus ya. Mok mu varmis anksiyete krizi olan insana eski sevgili fotosu atmakta acaba?
Gecmis gitmis kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin sakin ol ve unut artikİşte canımı yakan da bu. Kullanılıp atılmış gibi hissediyorum güçlü olduğumu gösteremedim onlara kız başkasını severken onunla çıktı ama aynı masaya oturabiliyor ben ayrıldıktan sonra sevmediği biriyle oturdum diye rezil etmişti beni herkese
Amanin sakin. Cam cerceve actiniz mi? Derin nefes alin,mutlaka oturun ayakta dolanmayin. Yatsaniz da iyi gelebilir belki,ayaklari dikerek soyle.Onu da suçlayamıyorum takıntılı manyak gibi hissefihorum ama elimde değil keşke ağlayabilecdpim biri olsa yanımda astım hastasıyum
Maalesef hep karşıma çıkıyorlar bir yerden haberi geliyor nasıl oluyor inanın hiç bilmiyorum çok yalnız hissediyorumDışarı çıkma şansınız varsa çıkın dolaşın, çıkamıyorsanız da balkona çıkın derin derin nefes alın. Hiçbir şey yapamıyorsanız bir kahve yapın kendinize. Zor olsa da anksiyetenizi kontrol etmek sizin elinizde.. arkadaşlarınıza da en yakın zamanda bir daha o kişi ile ilgili yazılı görsel vs hiçbir şekilde size bilgi vermemelerini rica edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?