- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bir insanın yazdığı ile nicki bu kadar mı uyar.Duşa gir .
intikam soğuk yenen bir yemektirBana yaptığı pek çok şey yanına kâr kaldı maalesef..
Neden öyle dedin , anlamadım .Bir insanın yazdığı ile nicki bu kadar mı uyar.
Konu sahibine gelirse de sakin olun lütfen kimse için değmez hele de erkek müsveddelerine. Duşa girin ılık bir duş alın kendinize gelin.
Demek ki karaktersizmis seni haketmiyor asladaha azına razı olma kullanılıp atilmjsta değilsin sen çok güzelsin ve güçlüsün . güçlü gözükmenin en iyi yolu umurunda degilmis gibi davranmak dikkat durmaktırİşte canımı yakan da bu. Kullanılıp atılmış gibi hissediyorum güçlü olduğumu gösteremedim onlara kız başkasını severken onunla çıktı ama aynı masaya oturabiliyor ben ayrıldıktan sonra sevmediği biriyle oturdum diye rezil etmişti beni herkese
O bilmiyor anksiyetem olduğunuFotoyu atan arkadaşınızla arkadaşlığınızı kesin bi an önce..
İyide olay o değilki, sizi seven birisi buna hertürlü bozulacağınızı bilir ve asla böyle birsey yapmaz.yani aklı başında bir insan yapmaz..O bilmiyor anksiyetem olduğunu
Eski sevgilim arkadaşımı tanıyordu masaları da yakınmış ve arkadaşımın masasında benimle aynı isme sahip birinin konusu geçiyormuş eski sevgilim de onların masasını dinlemeye başlamış öyle dikkatini çekmiş. Masadaki kızla yan yana oturmuyorlarmış ve hiç konuşmamışlar o sebeple atmış bana çok garip diye. Bende onlar ayrı zaten dedim hastalığımı bilmeyince de kızamadım pekİyide olay o değilki, sizi seven birisi buna hertürlü bozulacağınızı bilir ve asla böyle birsey yapmaz.yani aklı başında bir insan yapmaz..
elin oglu elin kizi icin mi bu kadr sikinti cekiyorsunuzArkadaşlar çok kötüyüm demin arkadaşım bir cafeden fotoğraf attı 2 yıldır unutamadığım eski sevgilim ve liseden tanıdığım kız sevgili olmuşlardı sonra ayrıldılar arkadaşım şimdi onların fotosunu atmış bana o kafeden anksiyete krizim tuttu evde kimse yok çok çok kötüyüm elim ayağım buz gibi öleceğimi hissediyorum ilaçlarımda yanımda yok bayılmak üzereyim kalbim hıphozlı atıyor ikiside geçmişte çok kötü şeyler yaşatmıştı bana onun yüzünden kaç yıl tedavi gördüm yardım edin en azından içimi ferahlatacak bi şeyler söyleyin baulmak istemiyorum
Ne deseniz haklısınız ama engel olamadım kendime galiba yediremediğim şeyler var ondan dolayı bir de bana çok kötü laflar etmişti sonra sanki ben suçluymuşum gibi manipüle etmişti hiç özür dilemedi hiç pişman olmadıNe takıyorsun ya eskıde kalmıs saglıgından onemlılermı kı, sana kotu sdyler yasatmıslar lutfen eş dsgılse ana baba kardes degılse soyle gereksız dıs kapının dıs mandalı suratlarını bırdaha dogru duzgun gormedıgınız ımsamlar ıcın boyle hallere dusmeyın. Yazık sıze. O arkadasıda sılın mumkunse. Ne yasattılarsa yasattılar bu kadar onemsersenız hayatınıza gırıp cıkan her ınsanı daha cok yıpranırsunz. Arkadas ya eskı sevgılı ya koy gıtsın bırdaha nerde gorcen. Tamam boyle dusun. En evlıyım 1 2 arkadasım var elı yuzu duzgunevlı entrıka dondurmeyen onlar bana yetıyor ha bana hatamı yaptılar anam babam degıl ya tek seferde sılerım yanı. ne gerek var. lisen arkadasmıs unıden eskı sevgılıymıs vs dusunme bunları. Unutamadıgm dıye bısey yok hayatına dha kımler gelıp gececek hepsını unutucaksın en son bırıyle evleneceksin soncta.
Aman annennbabanda yerı gelıyor sucluyor kotu laf edıyor. Elinnadamı nasılsa bırfaja larsına cıkmayacsk senn hakkınfa ne dusundugu senı asla ılgılendırmez artık bagın kalmamıs onla. Bazıları oylr cın fıkırlıler haklı cıkmak ıcın ıyı zeytınyaglık yaparlar ama gecnıs gıtmıs takıp edıyorsan etme hıc merak edip sagdan soldan bakma okuyorsan derslerıne odaklan nasılsa karsına niceleri cıkar bazen heves olsun dıye bırıyle cıkıyoruz sonra kotu seyler yasıyoruz bır sure kendıne boyle seylerı yasaklaNe deseniz haklısınız ama engel olamadım kendime galiba yediremediğim şeyler var ondan dolayı bir de bana çok kötü laflar etmişti sonra sanki ben suçluymuşum gibi manipüle etmişti hiç özür dilemedi hiç pişman olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?