- 7 Aralık 2018
- 7.407
- 19.053
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Gelecsk kimse yok üşüme hissediyorum çok garip bşr duyguYakınında gelecek ailen arkadaşın var mı kız?
Aman bırak ne öleveksin bir sümüklü hırbo ve bir zilliye sebep....miktirsinler
Bende de aynı durum mevcut. Çok kez kriz geçirdim.Gelecsk kimse yok üşüme hissediyorum çok garip bşr duygu
Buraya yazıncaya kadar fotoğraf atan arkadaşınıza yazsanız en azından size daha çabuk yardımcı olurArkadaşlar çok kötüyüm demin arkadaşım bir cafeden fotoğraf attı 2 yıldır unutamadığım eski sevgilim ve liseden tanıdığım kız sevgili olmuşlardı sonra ayrıldılar arkadaşım şimdi onların fotosunu atmış bana o kafeden anksiyete krizim tuttu evde kimse yok çok çok kötüyüm elim ayağım buz gibi öleceğimi hissediyorum ilaçlarımda yanımda yok bayılmak üzereyim kalbim hıphozlı atıyor ikiside geçmişte çok kötü şeyler yaşatmıştı bana onun yüzünden kaç yıl tedavi gördüm yardım edin en azından içimi ferahlatacak bi şeyler söyleyin baulmak istemiyorum
Nefes egzersizi yapmaya çalışın, yakında bir kafe varsa biraz çıkın hava alın. Yoga yapabilirsiniz ya da eğer inancınız varsa namaz kılın. Herhangi bir ritüel rahatlamanıza yardımcı olabilirArkadaşlar çok kötüyüm demin arkadaşım bir cafeden fotoğraf attı 2 yıldır unutamadığım eski sevgilim ve liseden tanıdığım kız sevgili olmuşlardı sonra ayrıldılar arkadaşım şimdi onların fotosunu atmış bana o kafeden anksiyete krizim tuttu evde kimse yok çok çok kötüyüm elim ayağım buz gibi öleceğimi hissediyorum ilaçlarımda yanımda yok bayılmak üzereyim kalbim hıphozlı atıyor ikiside geçmişte çok kötü şeyler yaşatmıştı bana onun yüzünden kaç yıl tedavi gördüm yardım edin en azından içimi ferahlatacak bi şeyler söyleyin baulmak istemiyorum
Gelecsk kimse yok üşüme hissediyorum çok garip bşr duygu
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de beni üzen olaylarda benzer şeyleri hissediyorum. Ama en azından bu hislerin geçici olduğunu biliyorum. Sizinki de geçici. Yarın sabah aslında bu kadar abartilcak bir şey değilmiş diyeceksinizGelecsk kimse yok üşüme hissediyorum çok garip bşr duygu
Ne yazık ki olmuyor onun yüzünden bilmediğim bi şehirde yapayalnız kalmıştım hiç tanımadığım biri yardım etmişti o zaman da hastaydım kendimi yiyip bitiriyorum beynim ısınıyor ve vücudum üşüyor yaşadıklarıma rağmen unutulmak ve benim hala acı çekmem çok küçülmüş hissediyorumSizi çok iyi anlıyorum. Ben de beni üzen olaylarda benzer şeyleri hissediyorum. Ama en azından bu hislerin geçici olduğunu biliyorum. Sizinki de geçici. Yarın sabah aslında bu kadar abartilcak bir şey değilmiş diyeceksiniz
Talihsiz olaylar yasamissiniz. Herkesin başına gelebilir. Küçülmüş değilsiniz. Şu an duygularınızı çok uç noktada yasiyosunuz. Geçicek sadece bunu bilinNe yazık ki olmuyor onun yüzünden bilmediğim bi şehirde yapayalnız kalmıştım hiç tanımadığım biri yardım etmişti o zaman da hastaydım kendimi yiyip bitiriyorum beynim ısınıyor ve vücudum üşüyor yaşadıklarıma rağmen unutulmak ve benim hala acı çekmem çok küçülmüş hissediyorum
Sakinlemeye çalışıyorum üşümem geçti biraz ağladım o rahatlattı sanırımBiraz daha iyimisiniz?
İnşallah..o kadar yoruldum ki kendi halimden çok istiyorum bunuYa değer mi? Ne için kim için? Silkelenin kendinize gelin lütfen. Nefesinizi kontrollü alıp verin bi kahve için.
Birgün Öyle biri gelecekki şu yaşadıklarınıza güleceksiniz emin olun.
Bana yaptığı pek çok şey yanına kâr kaldı maalesef..uzun zamandır hayat felsefem şu:
Ben üzüleceğime onlar üzülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?