Kriz geçiriyorum yardım edin

Gelecsk kimse yok üşüme hissediyorum çok garip bşr duygu
Bende de aynı durum mevcut. Çok kez kriz geçirdim.

Dediğim gibi lütfen sesli bir şekilde her şey yolunda deyin sakinleşene kadar. Telefonu vs bırakın elinizden.
Camın önüne geçin rahat rahat nefes alın. Gözünüzü kapatın.

Buraya yazıncaya kadar fotoğraf atan arkadaşınıza yazsanız en azından size daha çabuk yardımcı olur

Nefes egzersizi yapmaya çalışın, yakında bir kafe varsa biraz çıkın hava alın. Yoga yapabilirsiniz ya da eğer inancınız varsa namaz kılın. Herhangi bir ritüel rahatlamanıza yardımcı olabilir

Ne yazık ki olmuyor onun yüzünden bilmediğim bi şehirde yapayalnız kalmıştım hiç tanımadığım biri yardım etmişti o zaman da hastaydım kendimi yiyip bitiriyorum beynim ısınıyor ve vücudum üşüyor yaşadıklarıma rağmen unutulmak ve benim hala acı çekmem çok küçülmüş hissediyorum

Talihsiz olaylar yasamissiniz. Herkesin başına gelebilir. Küçülmüş değilsiniz. Şu an duygularınızı çok uç noktada yasiyosunuz. Geçicek sadece bunu bilin

Ya değer mi? Ne için kim için? Silkelenin kendinize gelin lütfen. Nefesinizi kontrollü alıp verin bi kahve için.
Birgün Öyle biri gelecekki şu yaşadıklarınıza güleceksiniz emin olun.

İnanın değmez.. Değmez.. Onların umurunda mı acaba...? Sizin bu durumunuzdan haberdar olsalar umurlarında olur mu sizce? Niye kendinize bunu yapıyorsunuz? Bakın kafaya takılacak o kadar çok şey var ki.. Bu ciğeri beş para etmezleri insan yerine koyup kafaya takıp kendinizi bu hale getirmek yapacağınız son şey olmalı bana göre.. Lütfen üzmeyin kendinizii... Camları açın içeri temiz hava girsin.. Açın bir güzel film.. Komedi olsun.. Bi.kahve yapın kendinize... Kendinizi oyalayacak şeyler bulun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…