Kronik hastalik istihare evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanıbaşındaki arkadaşınızın çoğu zaman huyunu suyunu bilemiyoruz. Bu öğrendiklerinizin gerçek olduğu ne malum. Dışardan herkes çok iyi.

Sorun adamla evlenme ya da evlenmeme değil. Sizin olayları mantıklı düşünme şekliniz bozulmuş. Daha hiç görmediğiniz adam hasta evlenmesem mi demeniz çok garip. Lise çağında MSN vardı. Orda böyle komik ilişkiler olurdu.
Dini konular yasak ama istihareyi de yanlış anlamışsınız.
Lütfen mantıklı olun. Gidin görüşün adamla. Hiç görüşmeden ya evlilik ya bitsin olamaz.

Yanıbaşındaki arkadaşınızın çoğu zaman huyunu suyunu bilemiyoruz. Bu öğrendiklerinizin gerçek olduğu ne malum. Dışardan herkes çok iyi.
Merak etmeyin dini konuda hangi seviyedi oldugundan süphem yok..
Benim korkum sadece kişilik

Haklısınız .. sonuçta belki görüştüğümde çok iyi hissedecem..
Ama sorum size : siz olsanız bu aşamada öğrenseniz ciddi bir hastalığı devam etmenize engel olurmuydu ?
Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum..

Son düzenleme:
Eşim ileride cocuklarimda da olabilecek( ki ogullarindan birinde teshis edildi)bobrek rahatsizligimi bilerek evlendi ki oncesinde ona soylemistim kronik hastaligimi..Bana her sey Allahtan,ben seni seviyorum dedi.Oyle istihare mistiharelere bulasmadan evlendik !

Konu sahibi yazdığınız bazı cümleleriniz okuyunca sinir bozucu türden. Arada sevgi olmadığı için en başından böyle bir ilişkiye başlayıp ömür boyu bu sorumluluğu alamam, kaldıramam demek başka -ki bu gayet normal bir düşünce- sizin yazdığınız üslupta belirtmek ise çok başka. Benim de rahatsızlığım var ve yazdığınız saçma sapan cümleleri okuyunca umarım hayatım boyunca sizin düşüncelerinize sahip kişilere asla denk gelmem diye dua ettim.
Bütün bu düşünce ve yazılarınızın hepsini iyi niyetle yazdığınızı varsayacak olursam da henüz evlilik olgunluğunda olmadığınızı söylerim.

Çok abartmıyorsun bu senin kocan değil. Daha yuzyuze görüşme bile olmamış. Kronik bir hastalık daha yüzüne bile gorusmemisken gayet de bir kriter olabilir. Hem sen ayrılırsan depresyona girerim demesi de sorunlu. Sevgili bile değilsiniz. Ama madem bu kadar konuştun gelsin bir gör. Yazım dili ile görüşme çok farklı olabilir. Burdaki konularda bile çok mantıklı yorum yapan bir üyenin kendi konu açtığında aslında verdiği önerileri kendinin hiç uygulamadigini görüyoruz. Klavyede olduğumuz kişilikleri değil olmak istediğimizi yansıtıyoruz

Kronik hastalığı gectim siz eşiniz zehirlense kendinizi odaya kilitleyeceksiniz herhalde hayati ve evliligi ne sanıyorsunuz çok merak ediyorum

ben insanların bulaşıcı olmamak kaydı ile rahatsızliklarin evlilik konularında önlerine serilmesi taraftarı degilim.
yarın öbür gün hepimiz hastalanabiliriz.
biz evlendigimizde esimde işitme kaybı vardı ben dipçik gibiydim şimdi ben ondan beterim.
içim ısınmadı derseniz anlarım, ama evlilik öyle istihareyle sağlık raporuyla yürütulecek bir şey degil.

Yani sanki ev almadan ,araba almadan önce danişılan konular gibi hissettim konunuzu.İnsan bu şekilde ayar yaparak evlenir mi hiç? Kimin ne kadar yaşayacağı, başına ne geleceği muamma iken bu ne hesapcilik böyle ? Zaten şu an sevmiyorsunuz, şartlar uyarsa sevecekmişsiniz! Hiç bu kadar hesapçi kisilik ile karsilasmamiştim. Güneş, yükselen,ay burcunuz Oğlak mi merak ettim.Böyle evlilik olmaz nokta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…