Kronik hastalik istihare evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlendikten sonra olanlarla evlilik öncesini neden kıyaslıyorsunuz ?

Merak etmeyin beni siz. Ben eşimi sırtımda olsa bile taşırım.

Din ile ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum.

evet öncesinden de emin değildim hastalık olayı sonradan çıktı.

Allah aşkına siz evlenmeyin oldu mu evlenmeyin

Adam hasta zaten siz burnundan getirirsiniz

Bide Dini herşeyin içine katmayın

Bi öyle e bi böyle konuşmayın

Insanın sevdiği ölürse kaybederse uzulmez mi diye bir şey yok
bunu kimse bilemez evlenirsiniz adam kaza yapar ölür yada daha ciddi hastalık sahibi olur

Böyle ince ince düşünürseniz kimseyle evlenemezsiniz

Yarın senin hasta olmayacağın ne malum?
Böyle tuhaf düşüncelerle evlenmeyin zaten.
Siz o kişiyi sevdeydiniz hastalığı umrunuzda olmazdı. Evlilik sizin için gönül işinden çok formalite sanırım.

evet öncesinden de emin değildim hastalık olayı sonradan çıktı.
O zaman hala neyi soruyorsun? Hastalık öncesi bile emin değilsen görüşmeden kesip at. Devam ederseniz mutsuz olursun, karşıdaki kisiyi çokta mutsuz edersin. Yahu insanlar ne hayaller kuruyor flört dönemlerinde, belkide adam su an evlilik planları yapıyor. Sen kul hakkına giriyorsun farkında bile değilsin.

Yorumları okumadan yorum yazmışım. Arada zaten aşk yokmuş, o halde evlenmezdim hayır. Zaten bu şekilde bir evlilik bence yapmayın. Sorunlu toplumlar böyle oluşuyor.

Daha yüz yüze görmemis mi?! O zaman ortada hicbirsey yok ki

Kişilğinden dolayı biraz tedirgin olmuştum. Bana çok hassasım işte misal vermişti sözlendikten sonra ayrılırsak depresyona girebirilim falan demişti.

Ben de ilginç bulmuştum böyle konuşmasını..

Görüşüp fikir edinmek gerekmez mi dersiniz ?

Kendisi biliyor düşündüğümü ve emin olmadığımı. yani hakkına girmemek için açık oldum onunla

Kafanızda acabalar oluştuysa görüşmeyin. Neden zorluyorsunuz görüşmek için?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…