Nerede yapılıyor bu işlemBen marka kullanmıyorum. Soğuk sıkım normal çörek otundan cektiriyorum. Gözümün önünde sıkılıyor içime daha çok siniyor böyle. Taze taze
Hazır olanlar eskimiş gibi geliyor bana. Kokuları bile benzemiyor yeni cekilmisle.
Ankara da yaşıyorum ben bulabilir miyim acabaCanım evet her yerde yapılamıyor malesef.
Ben bursada yaşıyorum burda kapalı çarşı daki büyük aktarlarda yapıyorlar. Ben de onlara daha cok guveniyorum. Sonuçta merkez kalabalık oluyor ve ürünlerde tabi sirkülasyon nedeniyle taze oluyor. Hemen dükkanların önünde çekim makinalari oluyor. Ayni türk kahvesi çekimi gibi.
Yok ben almadim acikcasi cunku baya yulsek bir meblag.Biotini doktor tavsiyesi ile mi kullanıyorsunuz acaba?
Hehehe iyi bakın yeni çıkan şaçlarınıza. Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz.Bunlar yeni çıkan saçlarım. Ön tarafım baya açılmıştı son zamanlarda. Simdi bu durumda. Sadece önlerde değil tüm kafam yenı saç dolu.
Çörek otu yağından çok memnunum. Içine ampül lerden de kırıyorum bazen.
Teşekkürler doktora danışacağım bunuYok ben almadim acikcasi cunku baya yulsek bir meblag.
Tek bir vitamin icin gerek yok diye dusundum.
Onun yerine supradyn aldim.
Ama sen cok cok dertlisin belli o yuzden sadece sac ve tirnak uzerine etki eden biotini kullan diye onerdim.
Eczsnelerde solgar biotin olarak satiliyor ve recete gerektirmiyor canim.
Biotin icin doktora danışmana gerek yok canim çünkü vücutta depolanmayan bir vitamin. Doz aşımı olmaz yani. Istediğin kadar kullanabilirsin.Teşekkürler doktora danışacağım bunu
Bıttım bana hiç iyi gelmediKonu sahibinin konusunu işgal ediyorsam özür dilerim ama birbirimizle dertlesmek iyi geliyor affetsin
Sizin kullanıp memnun olduğunuz sampuanlar neler? Egzamam olmasa direk defne veya bittim sabunu deniycem ama korkuyorum.
Ben de cesaret edemiyorum çünkü egzama ve kepek sorunum var. Vichy dercos kepek icin olani ve ketoral kullaniyorum. Onlar geciriyor. Bi de simdi head and shoulders (market sampuani diye pek sevmiyorum) ama onun eczanede satilan kepek sampuani çıkmış yeni, ondan da memnun kaldim.Bıttım bana hiç iyi gelmedi
Hevesle kullandım halbuki.
Kepeğim tam bitmişken tekrar azdı
Ama herkeste aynı etkiyi göstermez sanırım.
Dene istersen canım.
Aynen canım.Ben de cesaret edemiyorum çünkü egzama ve kepek sorunum var. Vichy dercos kepek icin olani ve ketoral kullaniyorum. Onlar geciriyor. Bi de simdi head and shoulders (market sampuani diye pek sevmiyorum) ama onun eczanede satilan kepek sampuani çıkmış yeni, ondan da memnun kaldim.
Sabun daha da kuruttuğu icin kepeği azdirir haklisin canim.
Vichy kepek icin birebir çözüm canım. Yeşil olan.Aynen canım.
Vichy duymadım huç ama araştıricam.
Ben otaci kullaniyorum. Kepegee karsi etkili olanini.
Dogal olsun istedim. Ve bittima kadar memnundum da.
Ama bittimin sebep oldugu kepegi o bile tedavi edemiyor suu an
Sabun bazik
Ve bu maalesef saça iyi gelmiyor.
Halbuki ne guzel yorumlar okumustum.
Faydalari da saymakla bitmiyor ama kepek yapti iste nalet sey
Gitmediğim doktor kalmadı kadın Doğum, endokrin ve dermatolojiKadın doğuma da gittiniz mi?
Bende de var yıllardır polikistik over yüzündenmiş doğum kontrol hapına başladım bakalım.
Onlarıda yaptım hatta sığır iliği kürü denemediğim yöntem kalmadıHindistan cevizi yağı denediniz mi konu sahibi? Mezoterapi gibi yöntemler de var bu kadar stres yapmayın kendinize. Çam bilmem nesi yağı ve bemix evigen bepanthol ampuller de yeni saçlar çıkması için bayağı işe yarıyor.
En son gittiğim dermatolog erkek tipi değil dedi farklı birşey dediSaclariniz erkek tipi mi dokuluyor ? Bu arada sac kremi yerine yuzde yuz dogal elma sirkesi kullanabilirsiniz.
Onuda deneyeyim bakalım sonuç ne olucakCanım biotin hapı kullan.
Ek olarak günde 1 diş sarımsak yut.
Benim azmış haldeki dökülmem biraz yola geldi gibi.
Bilirim çok zor..
Ben zeytinyağlı küllü sabun kullanıyorum başka da birşey kullanmıyorum saç kremi bile kullanmıyorumBıttım bana hiç iyi gelmedi
Hevesle kullandım halbuki.
Kepeğim tam bitmişken tekrar azdı
Ama herkeste aynı etkiyi göstermez sanırım.
Dene istersen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?