Nasıl kullanıyorsunuz sulandırarak mı tam anlatır mısın bende şampuan yerine küllü zeytinyağlı sabun kullanıyorumBenim annem yapıyor kendisi ben onu kullanıyorum iki haftadır
Durulama suyuma katiyorum. Bir litre suya bir cay bardagi karistirip en son sacima dokuyorum tekrar durulamiyorum.Nasıl kullanıyorsunuz sulandırarak mı tam anlatır mısın bende şampuan yerine küllü zeytinyağlı sabun kullanıyorum
Tarifini verecektinizDurulama suyuma katiyorum. Bir litre suya bir cay bardagi karistirip en son sacima dokuyorum tekrar durulamiyorum.
Ben şampuan olarak Novocrin Placenta dökülen saçlar için olanı kullanıyorum. Yaklaşık dört yıldır. Bütçe falan kalmadıNasıl kullanıyorsunuz sulandırarak mı tam anlatır mısın bende şampuan yerine küllü zeytinyağlı sabun kullanıyorum
Tamam canım aklımda olsun şu sabunu 4-5 ay kullanayım saç kalırsa o şampuanıda alırım olmazsa saç ekimi artık bıktım son 3 yıldır bununla uğraşmaktayımBen şampuan olarak Novocrin Placenta dökülen saçlar için olanı kullanıyorum. Yaklaşık dört yıldır. Bütçe falan kalmadıYaklaşık 50 tl ve sadece 300 ml ancak dökülmeyi ciddi ciddi azaltıyor. Ehh yeter be deyip Loreal Professional Paris keratin bilmem nesi aldım, inanın gözle görülür derecede arttı dökülme. Halama satıp gidip Placenta aldım. Iyi durulanmazsa kepek yapıyor. Ama kepekli ve dökülen saçlar için olanı da var bir ara kullanmıştım ondan da memnundum
Tamam canım sabun ve sirkeli suyu bir deneyeyimDurulama suyuma katiyorum. Bir litre suya bir cay bardagi karistirip en son sacima dokuyorum tekrar durulamiyorum.
ovocrin Placenta eşsiz vitamin kompleksleri içerir.Bitkisel ve biyoteknolojik ham maddeler (soya sulfapeptideni, amino asitler, amino sakkaritler, B gurubu vitaminleri, çinko bazlı tuz, panax ginseng extresi, burdock extresi, ve buğday tohumu embriyosu) saç dökülmesine karşı bilinen ve test edilmiş en etkili içeriklerdir. En az 3 aylık bir bakım ile saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olur. İçeriği güzelmiş gerçekten birde losyonu varmış denediniz mi hiçBen şampuan olarak Novocrin Placenta dökülen saçlar için olanı kullanıyorum. Yaklaşık dört yıldır. Bütçe falan kalmadıYaklaşık 50 tl ve sadece 300 ml ancak dökülmeyi ciddi ciddi azaltıyor. Ehh yeter be deyip Loreal Professional Paris keratin bilmem nesi aldım, inanın gözle görülür derecede arttı dökülme. Halama satıp gidip Placenta aldım. Iyi durulanmazsa kepek yapıyor. Ama kepekli ve dökülen saçlar için olanı da var bir ara kullanmıştım ondan da memnundum
Saç ekimi düşünmeden önce minoksil kullansana canım. 3 ay sonra hic saçın dökülmeyecek ben eminim. Evet birakmaman gerek çünkü vücudunda dökülmeye sebep olan şey devam ettikçe dökülecek saçlar da ama ben bir dönem minoksil kullandim ve tek tel gelmiyordu elime. Madem son care herseyi de kullanmışsın bırakmamak uzere minoksa başla canım.Tamam canım aklımda olsun şu sabunu 4-5 ay kullanayım saç kalırsa o şampuanıda alırım olmazsa saç ekimi artık bıktım son 3 yıldır bununla uğraşmaktayım
En iyi sen biliyorsun benim durumumu yanlış hatırlamıyorsam eğer daha öncede konuşmuştuk canım seninle şuan %50 gitti minoksil son gittiğim doktor verdi canım ama şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bıraktım tabi doktora sormadım ptesi gideceğim kadın Doğuma ona sorarım mahsuru yoksa kullanırım bakarım dedim ya artık bıktım ve kabullendim saç ekimine bulunduğum yerde yaptırmam zaten ya İstanbul yada Ankara bebekten sonra bu işe adapta olucamSaç ekimi düşünmeden önce minoksil kullansana canım. 3 ay sonra hic saçın dökülmeyecek ben eminim. Evet birakmaman gerek çünkü vücudunda dökülmeye sebep olan şey devam ettikçe dökülecek saçlar da ama ben bir dönem minoksil kullandim ve tek tel gelmiyordu elime. Madem son care herseyi de kullanmışsın bırakmamak uzere minoksa başla canım.
Anladım canım çok sağolEvet canım hatırlıyorum ben de
Minoksil konusunda ben dr a sormustum. Hamile kaldığını öğrenene kadar kullanabilirsin öğrenince bırak demisti.
Mesela saçımda egzama var benim, iyu bir cilt doktorum var. Dert dinleyen baştan savmayan bir bayan. Önce egzamanı gecirelim biraz ara ver minoxa sonra yine başla demisti. Hatta kaşıntı yapiyor ya demistim. Kasinmaktan zarar gelmez kel kalacağına demisti
Son birkac yilda dökülen saçlarını geri kazanabilirsin canim minoxla. Ama daba önce dökülenleri ve saç kökleri ölenleri kaybettik malesef.
Doğruyu soylemek gerekirse erkek tipi dökülmede tek çözüm bu. Ve evet kullandığımız surece etkili ama diyorum ya bir bayan için kel kalmaktan daha iyidir. Mümkün oldugunca kullanmak.
Benim de dökülmem ne belli degil canım. Seni cok iyi anliyorum. Bazen ara ara çoğalıyor dökülme. Ozamanlar minoksil kullaniyorum açıkçası. Ama bende minox cok ii geliyor. Hiç dökülmüyor kullanırken. Yaşımız gençken mümkün oldugunca saçları korumak lazim.
Bende belli bir açıklık yok suan. Ama dönem dönem sakaklar seyreliyor sonra doluyor yine.
Dr da anlayamıyor. Erkek tipi olsa sac incelir uzamaz tepede dökülme olur diyor. Bende öyle degil. Ama vitaminler demir tam suan. Biz de anlamadık ayni senin gibi.
Yine halimize şükür. Bence minoxa başla hamiş kalınca bırak. Zaten ozaman artacak östrojenin ve saçların gürleşecek ona gerek kalmayacak.
Emzirirken de ara ara kullanabilirsin.
Bir de doktor günlük perfectil kullanmami söylemişti bana.
Isırgan tohumu yagi, çörek otu yagi ve dogum kontrol hapindan bir tane ezip maske yapiyorum bazen. Ondan da memnunum.
Dr um bana senin kistin yok. Testesteron normal. Ama östrojen ve prolaktin dokulmene sebep oluyor sanirim. Östrojen düşük meydan testesterona kalıyor demisti.
Sıkma canını bosver. Saç bu gelir gecer
Bir bakayım canım çok sağol cevap verdiğin içincanım trichos losyon ve trichos şampuan kullanmanı öneririm 3-4 ayda saçı gerçekten toparlıyor kronikleşmeyi bırak saç dökülmesi diye bir şey kalmıyor, kesinlikle tavsiye ederim
Dermatolojik üniversite Prof , kadın doğumcum özel doçent ,endokrin doktorum Prof üniversite hastanesiÖzel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesi mi?
Hangi şehirde yaşıyorsunuzDermatolojik üniversite Prof , kadın doğumcum özel doçent ,endokrin doktorum Prof üniversite hastanesi
Ege bölgesinde yaşıyorum canımHangi şehirde yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?