AhlarAgaci siz pko yu kadın doğuma giderek mi öğrendiniz?Kadın doğuma da gittiniz mi?
Bende de var yıllardır polikistik over yüzündenmiş doğum kontrol hapına başladım bakalım.
Hem endokrin bolumune hem kadin doguma gittim ikisi de ayni teshisi koydu. Bunun icin birkac kan testi ve ultrasonla baktilar.AhlarAgaci siz pko yu kadın doğuma giderek mi öğrendiniz?
Hem endokrin bolumune hem kadin doguma gittim ikisi de ayni teshisi koydu. Bunun icin birkac kan testi ve ultrasonla baktilar.
Iki bolum de ilgilendi yani. Sizin sac dokulmesi disinda sikayetiniz var mi?
Benim de adetlerim duzenlidir her zaman. Sac dokulmem tuylenmem ve sivilce sorunum vardi. Kan testi yaptilar normal sonra adetimin 3. Ve 21. Gunleri kan verdim yine testesteron yuksek cikti ultrasona girdim orada da kistler gozuktu zaten. Bu sekilde koyuldu.Ben daha önce gitmiştim 24 mm anekoik kist izlenmişti tekrar gidecektim bir şeyler oldu gidemedim. Saç dökülmesi ve sivilce sorunum var regl düzenli oluyorum yine de acaba pko olabilir mi dedim biraz da evhamlıyım gitmeyi düşünüyorum tekrar. Nasıl koydular teşhisi kan testi mi ultrason falan mı?
Teşekkür ederim paylaştığınız içinBenim de adetlerim duzenlidir her zaman. Sac dokulmem tuylenmem ve sivilce sorunum vardi. Kan testi yaptilar normal sonra adetimin 3. Ve 21. Gunleri kan verdim yine testesteron yuksek cikti ultrasona girdim orada da kistler gozuktu zaten. Bu sekilde koyuldu.
Hindistan cevizi yağı denediniz mi konu sahibi? Mezoterapi gibi yöntemler de var bu kadar stres yapmayın kendinize. Çam bilmem nesi yağı ve bemix evigen bepanthol ampuller de yeni saçlar çıkması için bayağı işe yarıyor.son 3 yıldır saçlarımın %50 kaybettim girmediğim dermatolog ,deri ve zührevi hastalıkları ,kadın Doğum ,endokrin uzmanı kalmadı son gittiğim Prof.bu teşhisi koydu bunu yaşayan var mı kızlar çözüme ulaştıran artık banyo yaparken ağlamaktan sabahları saçlarımı tararken dökülmesinden bıktım
Elma sirkesini duymuştum. Hangi marka kullanıyorsunuzSaclariniz erkek tipi mi dokuluyor ? Bu arada sac kremi yerine yuzde yuz dogal elma sirkesi kullanabilirsiniz.
Benim annem yapıyor kendisi ben onu kullanıyorum iki haftadırElma sirkesini duymuştum. Hangi marka kullanıyorsunuz
Ben de yapmak istiyordum ama sirke ruhu gerekiyor sanırsam kurmak için bulamadımBenim annem yapıyor kendisi ben onu kullanıyorum iki haftadır
Annem gelsin tarifini yazarım sana o nasıl yapıyor bilmiyorum.Ben de yapmak istiyordum ama sirke ruhu gerekiyor sanırsam kurmak için bulamadım
Çok iyi olur...Annem gelsin tarifini yazarım sana o nasıl yapıyor bilmiyorum.
Aktarlarda yok mu acaba
Biotini doktor tavsiyesi ile mi kullanıyorsunuz acaba?Canım biotin hapı kullan.
Ek olarak günde 1 diş sarımsak yut.
Benim azmış haldeki dökülmem biraz yola geldi gibi.
Bilirim çok zor..
O yağı hangi marka kullanıyorsunuzÇörek otu yağı erkek tipi dokulmelere iyi geliyor arkadaşlar. Yeni saç da çıkarıyor. Yeşil cay- adaçayı-lavanta ve ısırgan östrojen içeren ve testesteronu düşüren şeyler. Çay olarak içmeye çalışıyorum sık sık. Ve bunlari karıştırıp demleyip son durulama suyunda saçıma döküyorum saç köklerine saldıran dht yi baskılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?