- Konu Sahibi pembe jaguar
-
Probiyotik kullanın ama öyle hapı falan değil. Ben yemeklerime bile katıyorum hem bağışıklığı kuvvetlendiriyo hem de artık mantar kaşıntı vs olmuyo. Şekeri kesin şeker ihtiyacınızi kuru yaş meyvelerden alın. Turşu kurun tam zamanı, meyve suları yapın evde. Ben midem için başlamıştım mantar ve kaşıntıdan da kurtuldum. Facebook da bi gurup var probiyotik mutfak diye. Orada çok güzel tarifler ve fikirler alabilirsiniz gurubun amacı doğal ve fermente beslenmek.arkadaşlar 2 yıldır geçmeyen kronik vajinal mantarım var. doktorun söylediği herşeyi harfiyen uyguluyorum dikkat ediyorum. kullanmadığım ilaç krem fitil vs. kalmadı. en son boricap 600 mg fitil önerdi. spariş ettim türkiyedeki eczaneler de yokmuş yasal olmayan yollarla alanlar varmış. bu borik asit tedavisini uygulayan ve kurtulan var mı aranızda. yada benim gibi kronik vajinal mantarı olup istanbulda kurturabilecek iyi bir doktor biliyor musunuz? nerdeyse 2 yıldır sürekli mantarım devam ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yani özel bir labaratuara gitmem yeterli mi vajinsl kültür aliniyor mu orada doktor yönlendirmeden ondan emin olamadim yoksa aklimda bir de tavsiye ettiginiz bir labaratuar var mı İstanbul'da?Devlet hastanesinde olursa enfeksiyona gitmeniz vajinal ve idrar kültürü almaları gerekiyor .... ama orda çok sağlıklı olmuyor ... çünkü 10 dk da bu mikroplara bakılması lazım yoksa üreme olmuyor ölüyolar zTen ... en sağlıklısı güvenilir bi labaratuvar bulun ve hemen ekilmesini istediğinizi söyleyin ... eğer bakteri çıkarsa antibiyogram yapıyorlar ve en uyan ilacı yazıyolar duyarlı olan yani .... eğer yine geçmezse haber verin başka sebepler de olabiliyor bazen
Malesef ben de İzmit’ten İzmir’e bi arkadaşın tavsiyesiyle gittim ama düzen laboratuvarı da iyiymiş sanırım ... vajinal kültür evet İzmir’de kendi alıyor ve 4 çubukla ... bi de dediğim gibi 10 dk içinde ekilmesi gerek bunları araştırarak gidin ... doktorlardan da yönlendirme vs beklemeyin çoğundan ... çok umurlarında değilizYani özel bir labaratuara gitmem yeterli mi vajinsl kültür aliniyor mu orada doktor yönlendirmeden ondan emin olamadim yoksa aklimda bir de tavsiye ettiginiz bir labaratuar var mı İstanbul'da?
Tesekkur ederim arastirip öyle gidecegimMalesef ben de İzmit’ten İzmir’e bi arkadaşın tavsiyesiyle gittim ama düzen laboratuvarı da iyiymiş sanırım ... vajinal kültür evet İzmir’de kendi alıyor ve 4 çubukla ... bi de dediğim gibi 10 dk içinde ekilmesi gerek bunları araştırarak gidin ... doktorlardan da yönlendirme vs beklemeyin çoğundan ... çok umurlarında değiliz
merhaba ben her yeri aradım İstanbul'daki eczacı tanesine 12.5 tl fiyat verdi ama ben eskişehirde bir bayan eczacı ile görüştüm yaptı bana ve çok uygun fiyata verdi isterseniz numaramı vereyim watsaptan yazın eczane bilgilerini vereyim konuşursunuz. yapar yollar. ben dün kullanmaya başladım. ...Nasil hazirladiniz anlatir misiniz eczaneci bile bilmedigini söyledi kararsiz kaldim. Herhangi bir borik asitle mi yaptınız bunu
eskişehirdeki eczacının bilgilerini paylaşabilirmisiniz? bende görüşmek istiyorum artık bıktım bu illettenmerhaba ben her yeri aradım İstanbul'daki eczacı tanesine 12.5 tl fiyat verdi ama ben eskişehirde bir bayan eczacı ile görüştüm yaptı bana ve çok uygun fiyata verdi isterseniz numaramı vereyim watsaptan yazın eczane bilgilerini vereyim konuşursunuz. yapar yollar. ben dün kullanmaya başladım. ...
Neteden bulabilirizBorik asit ciddi bir kurtarıcıdır.kesinlikle tavsiye ediyorum
Lutfen banada yardımcı olurmusunuzmerhaba ben her yeri aradım İstanbul'daki eczacı tanesine 12.5 tl fiyat verdi ama ben eskişehirde bir bayan eczacı ile görüştüm yaptı bana ve çok uygun fiyata verdi isterseniz numaramı vereyim watsaptan yazın eczane bilgilerini vereyim konuşursunuz. yapar yollar. ben dün kullanmaya başladım. ...
Eczaneni hazırlayacak .hazır satılmıyorNeteden bulabiliriz
merhaba. bende idrar yolu enfeksiyonuna karşı antibiyotik kullandıktan sonra floram bozulduğu için mantar başladı. dr 3 gunluk fitil ve de flucan hap verdi. yalnız bana haftada 1 flucan iceceksin dedi. birkaç ay devam edeceksin o hapa dedi. henüz 2 tane kullandım yani 2 hafta oldu ama hiç azalma yok yanmam var ayni sekilde. sizde flucan kac gun sonra etki etmeye baslamisti? yanmalarin devam ettigi süreçte yanmayı hafifletebilmek icin bir yol bulabildiniz mi??Merhaba flucan denedinir mi hiç ? Zira benimde yıllardır gecmeyen mantarım vardı ara ara duzelıyordu sonra yine cıldırtacak derecelere gelıyordum ve flucanla yendim hemde inanmayarak cunku borik asit haric her seyı denemıstiö , flucanu haftada 2 gün 2 ay kullandım gunü gününe kullanmak önemli sonraki aylarda haftada 1 sonra ise ayda 1 seklınde devam ettim 4-5 ay fln gecse bıle devam et 1-2 ay dedi doktorum ve gercekten eser kalmadı
Ben ona da göründüm bulamadı birşeyŞikayetleriniz geçmediyse iyi bir mikrobiyoloğa gözükün başka enfeksiyon vardır mantar değil .... kadın doğumla yol almanız çok zor
20 Haziran 2021 tarihli ihtarname sebebi ile ilgili içerikler kaldırılmıştır.Geçmeyen sürekli mantarınız olamaz şeker hastalığınız yoksa ... Süleyman Engin akhana gidin lütfen ... ben o doktorla kurtuldum .... bhartolin absesi ve vulvar vestibuliti maalesef diğer doktorlar anlamıyor ... ben de 25 doktor değiştirmiştim
Nasıl bir tedavi uyguladı size. Dedikleriniz nedir test miGeçmeyen sürekli mantarınız olamaz şeker hastalığınız yoksa ... Süleyman Engin akhana gidin lütfen ... ben o doktorla kurtuldum .... bhartolin absesi ve vulvar vestibuliti maalesef diğer doktorlar anlamıyor ... ben de 25 doktor değiştirmiştim
Asla gitmeyin Süleyman Engin Akhan a hem iyileştiremedi ameliyatla hem de tersleyip durduNasıl bir tedavi uyguladı size. Dedikleriniz nedir test mi
Teşekkür ederimAsla gitmeyin Süleyman Engin Akhan a hem iyileştiremedi ameliyatla hem de tersleyip durdu
Merhaba yardımcı olur musunuz zor durumdayımTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?