Kızlar merhaba öncelikle bütün vajinal mantar sıkıntısı yaşayan herkese çok geçmiş olsun. 1.5 yıldır hiç geçmeyen artık kronikleşen vajinal mantar sıkıntısı yaşadım. Bütün hayatım alt üst oldu o dönem resmen. Evliliğimi bile aşırı derecede etkiledi neredeyse 1.5 yıldır hiç cinsel ilişkimiz olmadı eşimle diyebilirim ama bu süreçte eşim çok destekçimdi birlikte bile tedavi olduk ama hiç birşey çözüm olmadı. Bütün yolları denedim mantar hapları,fitiller,doğal yollar vs. Bi sürü doktora gittim hem kadın doğum hem mikrobiyoloğa gittim ama inanın 1.5 yılda okadar çok boşa giden paralarım olduki hiç kimse hiç bir çözüm bulamadı resmen. Buarada doktorların yaptığı tahlillerde bende çıkan şey hep vajinal Candida mantarıydı bu detayıda paylayaşayım. 1 gün Amerikada yaşayan kuzenim var onunla konuşurken bu problemimden bahsettim ve bana bi fitil gönderdi Amerikadan ve hiç birşeyim kalmadı inanırmısınız. Hemde 2-3 günde geçti. Ama genede ben 1 ay düzenli kullanmaya devam ettim ve sonuç mükemmel hiç bişeyim kalmadı hiç terkarlamada olmadı. 3 ay boyunca düzenli olarak "Nt Biotic" diye sabah akşam düzenli probiyotik takviyesi içtim kapsül halinde. Ve 1 ay da "Boric Life" fitili kullandım kesin olarak bu problemi çözmüş oldum. Çok şükür 1 yıldır tekrarlayan hiç bişey olmadı tamamen kurtuldum galiba. Amerikada tanıdığınız yaşayan birileri falan varsa bu fitili muhakkak getirtin kullanın sorununuzun çözüldüğüne 2-3 günde şahit olucaksınız. Tekrar geçmiş olsun herkese. İlaçların görsellerinide paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3011467
Eki Görüntüle 3011468