• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kronik yorgunluk ve isteksizlik

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.499
133
selam güzel bayanlar. Sabahları yorgun oluyorum,işe gitmek istemiyorum ya da evdeysem iş yapmak istemiyorum öğleye kadar yatakta dönüyorum.Bazen işte bir evrak dahi giresim olmuyor bazı şeyleri yapmaya eriniyorum ya da zoraki yapıyorum gün içerisinde biraz açılıyorum.Haşimato ve insülin direnci hatasıyım .Bol bol kahve içiyorum açılmak için.Benim gibi olan arkadaşlar var mı acaba.

selam güzel bayanlar. Sabahları yorgun oluyorum,işe gitmek istemiyorum ya da evdeysem iş yapmak istemiyorum öğleye kadar yatakta dönüyorum.Bazen işte bir evrak dahi giresim olmuyor bazı şeyleri yapmaya eriniyorum ya da zoraki yapıyorum gün içerisinde biraz açılıyorum.Haşimato ve insülin direnci hatasıyım .Bol bol kahve içiyorum açılmak için.Benim gibi olan arkadaşlar var mı acaba.
Kan tahlili öncelikle. Ve daha az kahve. Kahve ilk başta enerji verse de etkisi geçince yorgunluk, halsizlik yapar.

Vitamin değerleriniz normalse, psikolojiktir. İki sebepten biri; ikisi için de malesef doktor yolu. Burada çare bulamazsınız, vitamin kapsülleri vs denemeyin sakın, o vitamin vücudunuzda yeterli miktarda varsa daha zararı dokunur.

Geçmiş olsun. Eğer tiroit hapı kullanıyorsanız kahve ile birlikte almak etkisini nötrlüyormuş buna dikkat edin. Ayrıca tiroit ilacı kullananların yeşil çaya da dikkat etmesi gerekiyor, fazla tüketmeyin (hatta doktor bana hiç tüketme demişti). Bunlara dikkat edin, durum devam ederse doktorunuzla görüşün, belki doz ayarlaması yapar.

Her gün yarım saat yürüyüşle başlayın. Sonra bir saate çıkarın. Farkı göreceksiniz.

Kan değerlerinize baktırın. Elbette insilün direncinin etkisi de olabilir ama ben daha çok yorgunlukların sebebinin psikolojik olduğunu düşünüyorum

Pandemi hepimizi böyle yapmadı mı ki zaten. İyi aileye sahip olanlar çok şanslıydı bu süreçte her yönden bir çok insan maalesef depresyona girdi.

Ayni durumdayim.Hayata karsi enerjim düşük,kendimi biraksam depresyon moduna giriyorum.Geziyorum disari cikiyorum ama eve dönünce bir depresif ruh haline bürünuyorum.Pandemi ile bircok kisi gibi içe döndüm.Pismaliklarim maddi manevi kayiplarimin hesaplasmasini icimde yasadim yasiyorum.Aslinda sebep belli ama elden birsey gelmiyor🤷‍♀️

Kan tahlilimde bazı eksiklikler yoksa eğer , yatağınızı değiştirin . Ben bazı eşyaların olumsuz enerjisine inanıyorum.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Esma-ül-Hüsna dinlemek beni rahatlatır uyumadan önce , kimi de meditasyon müziği dinler . Belki faydası olur deneyin .

vitamin hapı enerjinizi artıracaktır genel olarak yaygın biçimde herkes da magnezyum eksik bu vitamin çok önemli

Back
X