millet imla klavuzu olmuşta haberimiz yokhee ne diyoduk güzel gözlümzemuszemus
bu markayı çevremdeki ünlü kokoşlardan bilirim,çantalarından eksik olmaz,gerçekten muhteşem ürünleri var
tüm mankenler,spikerler,oyuncular bu markayı kullanır..
gelin makyajı için süpersonik olurkaydirigubbakcemile5ne iyi ettinde açtın konuyu arzum..
umarım konu tekrarına girmez konun.oradada başlık kryolan çünkü....
balım ben ten ürünlerini çok iyi biliyorum..inan olsun kaymak yapıyo cildi canım ciğerim:smiley-cool:Çok sağolasın bıldırcınım ela gözlüm
ben de kep törenimde Tekirdağ da her zaman gittiğim kuaförüm var orda gördüm yakinen
dedim seninkilerden kullanacam:) beyaz farına falan baktım çok hoştu.
-Bir fondoteni var bir sürüyorum nasıl kapatıyor inanamazsın arzu dedi kız.:))) özel bişeymiş detaylı bilgi alınca o konu hakkında da yazacağım reçelli ekmeem
ilarzu fiyatları nasıl canım ......
ünlüler kullandığına göre baya tuzludur dimi bunlarCADIARZU
balım ben ten ürünlerini çok iyi biliyorum..inan olsun kaymak yapıyo cildi canım ciğerim:smiley-cool:
bağdat caddesinde mağzası vardı,hala varmı bilmiyorum..ilgilenenler varsa duyurulurzemuszemus
sevgi pötürdüğüm sitesinde fiyat listesine baktım paletlerine falan 85 civarı fakat çok güzel görünüyorlar bebem ama deneme yapıp paylaşacağım ben de bigün.
ilarzu fiyatları nasıl canım ......
ünlüler kullandığına göre baya tuzludur dimi bunlarCADIARZU
tamam canım ama unutma fotolarınıda koy ki uygulamalı halini görme şansımız olsun....senin önerdiğin bi çok ürünü aldım desene sıra buna geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim yordum kızlar sizi elleriniz dert görmesin.....
ama biraz tuzluymuş arzum davşanım....
bazı ürünleri iyi ama uygun ...
neyse deneyince daha net fikrimiz olur..
benim gibi hatunlar alışık pastele flormara..bu ürünler azcık burjuvalara mı hitap ediyor nekaydirigubbakcemile3
ama numune gönderirlerse denerik elimize yapışacak diil ya dimi ama:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?