- Konu Sahibi divine_time
-
- #2.781
şafak 146 tekrdağ yemin törenine az kaldı görücem aşkımı opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız bugün giremedim nete anca vakit nuldum nasıl gidiyor ramazan
güzel gidiyo canm hoşgeldin.bende iftara hazırlık yapıyodum.arada girebiliyorum iki fiskos yaparım diye
hoşgedin canım, bende evin içinde dolanıyorum boş boş vakitte geçmiyoki...
çok acıktım v sigara içemediğim için çok sinirliyim
katılıyorum canım sana.
kadının düşmanı yine bir kadındır.klava:
buarada nişanlımla konuştum dün nöbet tutacak demiştimya , o ne nöbetiymiş biliyoımusunuzz..
bot nöbeti..=)))
bitanesinin çalınmış komutanlarıda herkes 1er saat tutacak demiş
çok komık ya botların başında beklıyolarmış kokudan burnumun direği kırıldı diyo=))
bende baya baya silahlı nöbet sanmıştım=)
ne yer ne içerler acaba.Allahtan benmki yemek falan seçmezopuyorumnanaktan yanlız eleştirisini yapar o ayrı tabii:roflol: orda onu yapacak durumda değildir de gelince bi gram yağ kalmaz artık göbek falan dümdüz olur,vücut yapar bu eğitimlerlesositososito bende selülitlere bi veda edebilsem -tatlicadiarzu-
no stress yes fitnesskaydirigubbakcemile3walla ben bakıcam kendime bu ne böyle sallanıyo hertarafdelikafaduldenselülitler bi taraftan.bi gelcekler aynı tas aynı hamam :umursamaz:yapalım kızlar walla çok haklısın burcu canmkaydirigubbakcemile5
no stress yes fitness kaydirigubbakcemile3 süper ya
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
no stress yes fitnesskaydirigubbakcemile3walla ben bakıcam kendime bu ne böyle sallanıyo hertarafdelikafaduldenselülitler bi taraftan.bi gelcekler aynı tas aynı hamam :umursamaz:yapalım kızlar walla çok haklısın burcu canmkaydirigubbakcemile5
Ben de kilo almaya çalışıyorum.. mafoldumben
Askerim geldiğimde seni bu kiloda bulursam fena olur dedi mafoldumben
Ben de kilo almaya çalışıyorum.. mafoldumben
Askerim geldiğimde seni bu kiloda bulursam fena olur dedi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?