Ksa dnem Askerlik...

Kızlar carsı ıznınden bahsetmıssınız... gıttıgı yer acısından cok uzuntuluydum ama tek bır avantajı olsa gerek..
O da carsı ızınlerının olmaması... lülülülülülü etrafı daglarla cevrılı ve ıstemedıgın kadar erkek........
zemuszemus

buarada nişanlımla konuştum dün nöbet tutacak demiştimya , o ne nöbetiymiş biliyoımusunuzz..
bot nöbeti..=)))
bitanesinin çalınmış komutanlarıda herkes 1er saat tutacak demiş
çok komık ya botların başında beklıyolarmış kokudan burnumun direği kırıldı diyo=))
bende baya baya silahlı nöbet sanmıştım=)

hoşgedin canım, bende evin içinde dolanıyorum boş boş vakitte geçmiyoki...

çok acıktım v sigara içemediğim için çok sinirliyim

katılıyorum canım sana.

kadının düşmanı yine bir kadındır. klava:

:roflol::roflol::roflol:

ne yer ne içerler acaba.Allahtan benmki yemek falan seçmezopuyorumnanaktan yanlız eleştirisini yapar o ayrı tabii:roflol: orda onu yapacak durumda değildir de gelince bi gram yağ kalmaz artık göbek falan dümdüz olur,vücut yapar bu eğitimlerlesositososito bende selülitlere bi veda edebilsem -tatlicadiarzu-

ya bende aynı şeyi söylüyorum işte! biz onlar yok diye strese girip kendimizi harapediyoruz ama onlar cok fit gelcekler..
bende o gelene kadar spora gıdıp sıkılasıcam, cildime maskeler yapıyorum hiç
özen göstermezdim eskiden fırsatımda olmazdı ama simdi boş vaktim var
kendime ayırıyorum artık tüm zamanımı selülit filan kalmasın kızlar kaydirigubbakcemile5 valla geldiklerinde beğenmiycekler bunlar yalmaz:

no stress yes fitnesskaydirigubbakcemile3walla ben bakıcam kendime bu ne böyle sallanıyo hertarafdelikafaduldenselülitler bi taraftan.bi gelcekler aynı tas aynı hamam :umursamaz:yapalım kızlar walla çok haklısın burcu canmkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
no stress yes fitness :dance:

iyi aksamlar kzılar ben qelldim esim buqün aradı veeeee msn den qörüstük kaydirigubbakcemile3 kızlar esim askeri sınavı acıklanmıs veeee kazanmıs edirne demiştim yakında ankara qidiyor ordanda nereye qideceqi yere qidiyormus tarih vermedi daha sanırım yemin töreninde olabilir bence bakalım coook sevincliiym haaa bu arada kendimi bomba qibi hissediyorum bakıma baslsdım esim qelenede k fıstık qibi olmam qerek deqişik qörsün beni hhehe

Ay cok hossunuz ya valla burası askerlık topiği degılde bakım ve zayıflama olacak yakında...
Bende varım valla... :sm_cool: ramazanda yapıcam dedım cko hafıf yıyorum sısmıyorum hayatımda ılk defa bı ramazan gobegım catlamadan sofradan kalkmayı ogrendım..
n ıkı gundur de coookkk hafıfıııımmmm... :sm_cool: delikafadulden

Ben de kilo almaya çalışıyorum.. mafoldumben
Askerim geldiğimde seni bu kiloda bulursam fena olur dedi mafoldumben

bundan sonra böyle:dance:iyice çöküp yaşlanarak kime ne faydamız dokunacakki.walla benmki gitmeden önce bana kendine iyi bakıcaksın ona göre diye kaç kere söz verdirtti..huyumu biliyo ağlanıp sızlanacağımı e dönüşte karşısında çökmüş kendini salmış bi kız görmek istemediğinden olsa gerek iyice tembihledi:ecrin_bebek:
yarın pazar kızlar eğitime ara verilir heralde telefon bekliyorum yarın:dilcikar:

bende bugün bütün zamanımı kendime bakım yaparak geçirdim=)
saçıma maske yaptım yüzüme peeling yaptım hep sağlıklı şeyler yedim elma sirkesi içiyorum zaten 1 haftadır süper olcam dibi düşcek gördüğünde kaydirigubbakcemile3
msnde konustuk bizde anlatıyorum buz masajı yapıyorum maskeler yapıyorum diye,
suna bak biz içmeye soğuk su bulamıyoruz hatun koluna bacagına buz sürüyo diyo=)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…