Ksa dnem Askerlik...

:roflol::roflol: yorum süpermiş:))))

evet arkadaşlar çok haklısınız.bişeyler yapmalıyız.kendimizi üzmekten başka işimiz yok.bizim düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünse....
çarşı izninde bakın nasıl delirecekler.fare kapanına girdiklerinde özleyen adamlar,çarşı izni olduğunda sıksık arama şansları olduğunda bakalım kaçkere arayacaklar.gözleri bayram edecek ilk gördüklerine bakacaklar.bende hiçbi erkeğe güvenmem kocam dahil.yanımdayken çaktırmamaya çalışan adam çıldırmışken bakalım ne yapacak.

oooo masallah sekerim cok qüzel walla bende sadece yüzüme yaptım benim ilk hedef kilom kızımı emzirmiyorum artık rahatca zzayıfları artık insalalh 10 kilo verdim 7 kilomuda verirsem süper olacak diqerleri cok basit onları dert etmiyorum

haklısın seker bakalım ne olacak hayırlısı olsn insallah böyle yasantı olmaz

hepsi bakıyo canmkötükedihüsobakmıyorum diyen yalan söyler:umursamaz bakarsa sen bakarsan bende bakarım derim ben herzaman:dance:

sen bakarsa bende bakarım dediğimde hep kavga ettik.sen erkekmisin ki saçmalama ayrıca ben bakmıyodum diye.ama biliyorum hepsi aynı.biz değil 5.5 ay 5.5 yıl askerlik yapsak dönüp birine bakmayız ama erkekler bu kadar sadık değiller.nerden görecek ki deyip daha rahat olur benimkine göre bu bişi değil.bakmak aldatmak değilmiş...

hehe erkek milleti sekerim ben ----------coook denedim esimi halen de deniyorum bakalım ne olur bilemem

bizimkiside alısmıs, bugün ve yarın bos günleri egitim yok mac segredecem simdi dedi. keyfi yerinde

evet onu düşünmemiştim bak çarşı izni zaten yok ama hele bi verirlerde internetin başından kalkıp kafe mafe gezerse o zaman gömerim kafasını o kafelere!!:umursamaz:

o sınavı bende hiç anlamadım nereye çıkıcağı sınavla belli olmuyo bence..
bu işler şans ve kısmet
sonradan komando çıkmaz zaten canm çıkarsa herkese çıkar olağanüstü hal durumunda

sınav formalite gözetmenler 10 dkda sallayın cıkın demiş daha önceden belirlenmiş zaten kimin ne olacagı

ben her hafta gidip onu yalnız bırakmamayı düşünüyorum. yoksa o orda gezerken aklım onda kalır-tatlicadiarzu-

ben her hafta gidip onu yalnız bırakmamayı düşünüyorum. yoksa o orda gezerken aklım onda kalır-tatlicadiarzu-

ya çokmu köt düşünüyoruz diye düşünmüyo değilim ama dediğiniz gibi iyice delirmiş olcaklar orda!!! bide etraftan duydugum askerlerin izinde bazı yerlere gitmesi meselesi aklımdan hiç çıkmıyo ben peşin peşin söyledim hakkımı helal etmem dedim gitmiyceğinide biliyorum ama ordaki psikoloji ne nasıl bi ortam etrafındakiler nasıl insanlar insan bilemiyoki ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…