- Konu Sahibi divine_time
-
- #2.801
bende bugün bütün zamanımı kendime bakım yaparak geçirdim=)
saçıma maske yaptım yüzüme peeling yaptım hep sağlıklı şeyler yedim elma sirkesi içiyorum zaten 1 haftadır süper olcam dibi düşcek gördüğünde kaydirigubbakcemile3
msnde konustuk bizde anlatıyorum buz masajı yapıyorum maskeler yapıyorum diye,
suna bak biz içmeye soğuk su bulamıyoruz hatun koluna bacagına buz sürüyo diyo=)))))))))
bende bugün bütün zamanımı kendime bakım yaparak geçirdim=)
saçıma maske yaptım yüzüme peeling yaptım hep sağlıklı şeyler yedim elma sirkesi içiyorum zaten 1 haftadır süper olcam dibi düşcek gördüğünde kaydirigubbakcemile3
msnde konustuk bizde anlatıyorum buz masajı yapıyorum maskeler yapıyorum diye,
suna bak biz içmeye soğuk su bulamıyoruz hatun koluna bacagına buz sürüyo diyo=)))))))))
evet arkadaşlar çok haklısınız.bişeyler yapmalıyız.kendimizi üzmekten başka işimiz yok.bizim düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünse....
çarşı izninde bakın nasıl delirecekler.fare kapanına girdiklerinde özleyen adamlar,çarşı izni olduğunda sıksık arama şansları olduğunda bakalım kaçkere arayacaklar.gözleri bayram edecek ilk gördüklerine bakacaklar.bende hiçbi erkeğe güvenmem kocam dahil.yanımdayken çaktırmamaya çalışan adam çıldırmışken bakalım ne yapacak.
bugece rüyamda göriyim canm sewgilim inşş:Saruboceq::asigim:
evet arkadaşlar çok haklısınız.bişeyler yapmalıyız.kendimizi üzmekten başka işimiz yok.bizim düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünse....
çarşı izninde bakın nasıl delirecekler.fare kapanına girdiklerinde özleyen adamlar,çarşı izni olduğunda sıksık arama şansları olduğunda bakalım kaçkere arayacaklar.gözleri bayram edecek ilk gördüklerine bakacaklar.bende hiçbi erkeğe güvenmem kocam dahil.yanımdayken çaktırmamaya çalışan adam çıldırmışken bakalım ne yapacak.
hepsi bakıyo canmkötükedihüsobakmıyorum diyen yalan söyler:umursamazbakarsa sen bakarsan bende bakarım derim ben herzaman:dance:
insallah sekerim insallah sewqilinde seni qörsün rüyanda insallah
sen bakarsa bende bakarım dediğimde hep kavga ettik.sen erkekmisin ki saçmalama ayrıca ben bakmıyodum diye.ama biliyorum hepsi aynı.biz değil 5.5 ay 5.5 yıl askerlik yapsak dönüp birine bakmayız ama erkekler bu kadar sadık değiller.nerden görecek ki deyip daha rahat olur benimkine göre bu bişi değil.bakmak aldatmak değilmiş...
ewet canm öyle:1hug:
konuştum bende az önce sesi kötüydü bugün bırakmışlar eğitim yokmuş zaman da geçmiyodur mutlaka boş durarak.:1ninca:yarında arar umarım.sabırlıymış benm aşkım baya bugün bunu anladım:asigim:aslında değişti çokyada beni sıkmamaya çalışıyoa.s
evet onu düşünmemiştim bak çarşı izni zaten yok ama hele bi verirlerde internetin başından kalkıp kafe mafe gezerse o zaman gömerim kafasını o kafelere!!:umursamaz:evet arkadaşlar çok haklısınız.bişeyler yapmalıyız.kendimizi üzmekten başka işimiz yok.bizim düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünse....
oooo masallah sekerim cok qüzel walla bende sadece yüzüme yaptım benim ilk hedef kilom kızımı emzirmiyorum artık rahatca zzayıfları artık insalalh 10 kilo verdim 7 kilomuda verirsem süper olacak diqerleri cok basit onları dert etmiyorum
verirsin canım bal elma sirkesini ılık suya karıştırıp iç sabahları bide altın kural saat 8den sonra hiçbişey yeme meyve hariç yerimseniben çok güzel olalım geldiklerinde bikaç tanede yeni elbise aldıkmı peşimizden ayrılmazlar nihaha kaydirigubbakcemile3
hepsi bakıyo canmkötükedihüsobakmıyorum diyen yalan söyler:umursamazbakarsa sen bakarsan bende bakarım derim ben herzaman:dance:
sarısın erkek sevmem cok ama begenmış gibi yapıyorum bazen sırf kıskansın dıye çünkü benim gözüm ondan baskasını görmüyo bunu ona farkettırmıyorum hep bi kaybetme korkusu olsun diye kaydirigubbakcemile3 çok cadıyım demi kaydirigubbakcemile3
o sınavı bende hiç anlamadım nereye çıkıcağı sınavla belli olmuyo bence..
bu işler şans ve kısmet
sonradan komando çıkmaz zaten canm çıkarsa herkese çıkar olağanüstü hal durumunda
bende senin gibi düşünüyorum kocamı çok özlüyorum yazık ne hallerde diye düşünürken kıskançlık damarımı attıran anılarım geliyo aklıma sinirleniorum oh olsun diorum ozmn.birde şu çarşı izinleri başladığında neler yapacak onu merak ediyorum ve söylenenleri duyunca benimkide yapar mı diye kafayı yiyorumklava:gamyoncuiremsu
Ben de kilo almaya çalışıyorum.. mafoldumben
Askerim geldiğimde seni bu kiloda bulursam fena olur dedi mafoldumben
ben her hafta gidip onu yalnız bırakmamayı düşünüyorum. yoksa o orda gezerken aklım onda kalır-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?