Ksa dnem Askerlik...

cnm elma sirkesi içtim onunla mücadele vede spor az yiyerek 10 kilo verdim darısı bunlara insalllh asuanda ramazandayız oructa olduqumuz için saati yokki

ooofff igrenc onu hiç düşünmemiştim. simdi rahatız izinleri baslarsa bizi daha zor günler bekliyor olacak:sinifsinif:

haklısın canım zaten iftar 8de ondan sonra dikkat edersende faydası olur devam et sen çalışmalarakaydirigubbakcemile5

ben genelde ramazanlarda kilo veririm. belki 8den sonra yemek yenecegi için alırım.
bugün baya zor tuttum. birde aksama iftara misafirlerim gelecekti kosturmayla tempoyla gecti iyice acıktım ve susadım. kocacım uyumusmudur simdi:uhm:

bu aksam aradıgında hemen kapatmak ister gibi konustu. misafirlerin var ben kapatayım dedi ben yabancı deil konusalım dedikce olsun ayıp olur dedi misafir dediğide annemler:gitme:

ooofff igrenc onu hiç düşünmemiştim. simdi rahatız izinleri baslarsa bizi daha zor günler bekliyor olacak:sinifsinif:

canım sen evlisin sen kötü düşünme ama biz yeni nişanlandık bekarlık psikolojisi var daha sonuçta. yaparmıyım saçmalama dedi giderken ama içimi bişeyde kemirmiyo değil yani..

Valla boyle seylerı dusunmenın sonu yok kesınlıkle ama askerlık konusu acıldıkca benımde hep bunlar kafamı yıyıp bıtıryordu hakkımı helal etmem dıyordum sureklı uyarıyordum...
Esımde hakkarı oldugunu ogrendıkten sonra bak ıstedıgın oldu carsıda yok ızınde dedı..
bı bakıma kotu evet ama bı bakıma da ıyı en azından o acıdan kafam rahatladı.. Allah sasırtmasın ne deyım zor ısler ya cok zor ozellıkle de takana.......

canım sen evlisin sen kötü düşünme ama biz yeni nişanlandık bekarlık psikolojisi var daha sonuçta. yaparmıyım saçmalama dedi giderken ama içimi bişeyde kemirmiyo değil yani..

bende daha 20 günlük evliyim bizimkide tam atamadı o psikolojiyi. evlendik 1 hafta sonra askere gitti:gitme: benim durumum daha kötü

insanın hiç aklına gelmeyen seyler gelebiliyormus giden arkadaslarımın hepsi aynı seyi söylüyor. birde 30 gün boyunca hep erkek görüce cıkınca uyduruk kızlar bile dikkatlerini cekiyormus

bende daha 20 günlük evliyim bizimkide tam atamadı o psikolojiyi. evlendik 1 hafta sonra askere gitti:gitme: benim durumum daha kötü

ay canım benim ya cok yeniymiiş kocacıgına doyamadan göndermişsindir bizde 2 haftalık nişanlıydık gittiğinde =((
bence düşünmeyelim ya allah gözlerine perde indirsin ne diyim başka sağa sola uymazlar inşallah

insanın hiç aklına gelmeyen seyler gelebiliyormus giden arkadaslarımın hepsi aynı seyi söylüyor. birde 30 gün boyunca hep erkek görüce cıkınca uyduruk kızlar bile dikkatlerini cekiyormus

eşin nerde yapıyodu canım? doğudaysa cok korkma betülle benimki biraz zor çıkar dışarı =))))

Ya Allah sasırtmasın ıste elden bırsey gelmez.... neredeydı esın ?

eşin nerde yapıyodu canım? doğudaysa cok korkma betülle benimki biraz zor çıkar dışarı =))))

Çıkarlarsada yapabılceklerı tek sey bol bol otlanmak olur heralde.... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…