- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.041
yok be arkadaşım ilk kez böyle oldum su ana kadar hep gıcık etti beni,bende o gıcık olsun diye kendime bakıyodum.bugün ne olduysa oldu benide üzdü,bu işte kasıt varmı bilmiorum ama etkilenmiş gibiydi ilk kez.o yüzden üzüldüm.yarın nolur bilmem.ruh halimi bozup duruyo.bi iyiyim bi kötü.bu melankolik haldede sıkıldım manyak gibi dolanıyorum.bi seviorum bi gün nefret ediyorum.zaten bizim ilişkimizde hiç ortası olmadı ya...:çok üzgünüm:
=)) ben sirinden zıp zıp zıplıyorum sen ah askerim diye iç geçiriyosun bu böyle kısır döngü gibi biri aglarken öbürü sevincek filankaydirigubbakcemile3 şu 5 ay ne garip geçicek ya hayatımın en süper 5 ayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben aşkı yalnız sana yakıstıgı için severim banada yaşattığın için çok tesekkür ederim...düğün şarkım olucak işallahhhhhhhhh
çok yakışır bencede güzell...
cnm biz evli olmayanlar işallahhh allah bizede nasip eder o günleri mutlu oluruz
bana gitti gideli ikinci yapışı bunu, bidaha olursa açmıycam telefonu bisüre aklı vbaşına gelsin.çocuk değilki pohpohlayıp durayım ki 4 senedir hep bunu yaptım! bende annesi değilim nazını çekiyim çeki düzen versin artık ya keşke okusa şunları . HİŞŞŞTT sana diyorum hödük! çıldırtma beni valla yüzük var demem koyarım seni kapıya heee attırma tepemin tasını!!! canım askerim=)
kızlar üzülünce olan bize oluyor. bugün düşündüm agladım orucda tutuyordum bas agrısı gşrdş hala sersem gibiyim. Bazen sizi sinir etselerde baska seyler düşünün telefon konusması kısa tutun.
Evet telefonla yada netten fazla gorusmemek en ıyısı bencede... hersey tadında guzel oluyo bıraz fazla olsa bu sefer konusucak baska konular cıktıgı ıcın tadı kacıyoo....
Evet telefonla yada netten fazla gorusmemek en ıyısı bencede... hersey tadında guzel oluyo bıraz fazla olsa bu sefer konusucak baska konular cıktıgı ıcın tadı kacıyoo....
dogru diyorsun betülcüm. sehir dısına gittiği zamanlarda cok sık konustgumuz zaman konusacak bisey kalmayınca kavga etmeye baslardık. en iyisi az ve öz olanı
Fazla muhabbet tez anlasmazlık getırırmıs dıyelım ayrılık degıl de... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?