Ksa dnem Askerlik...

bana gitti gideli ikinci yapışı bunu, bidaha olursa açmıycam telefonu bisüre aklı vbaşına gelsin.çocuk değilki pohpohlayıp durayım ki 4 senedir hep bunu yaptım! bende annesi değilim nazını çekiyim çeki düzen versin artık ya keşke okusa şunları . HİŞŞŞTT sana diyorum hödük! çıldırtma beni valla yüzük var demem koyarım seni kapıya heee attırma tepemin tasını!!! canım askerim=)

cnm bnm bosver tkılma orda baskaseye sinirlenmiştir senden cıkarıodurr sen kafanı dagıtcak bisey bull

adamla 7 yıldır beraberim evliliğimin 5.yılını doldurmak üzereyim.seni çekemem diye kaç kere yol verdim geri geldi.bende naz çekemem dedim hala burdayım.anacım onlarlada olmuyo onlarsızda ne yazık ki.daha iyisimi var hepsi aynı.sinirden kuduruyorum kimi zaman,kızı burda ya onun yerini sürekli hatırlatıyo.şimdi sen söyle kızıma ne diyeyim.ondan bahsetmem mi....laelaelaelaelae

Allah ıyılıgını versın emı senın.. kaydirigubbakcemile3

kızlar üzülünce olan bize oluyor. bugün düşündüm agladım orucda tutuyordum bas agrısı gşrdş hala sersem gibiyim. Bazen sizi sinir etselerde baska seyler düşünün telefon konusması kısa tutun.

Evet telefonla yada netten fazla gorusmemek en ıyısı bencede... hersey tadında guzel oluyo bıraz fazla olsa bu sefer konusucak baska konular cıktıgı ıcın tadı kacıyoo....

kızlar üzülünce olan bize oluyor. bugün düşündüm agladım orucda tutuyordum bas agrısı gşrdş hala sersem gibiyim. Bazen sizi sinir etselerde baska seyler düşünün telefon konusması kısa tutun.

Evet telefonla yada netten fazla gorusmemek en ıyısı bencede... hersey tadında guzel oluyo bıraz fazla olsa bu sefer konusucak baska konular cıktıgı ıcın tadı kacıyoo....

evet doğru söylüyosunuz tecrübeylede sabitledim bunu. bakınız şekil 1a :ben

dogru diyorsun betülcüm. sehir dısına gittiği zamanlarda cok sık konustgumuz zaman konusacak bisey kalmayınca kavga etmeye baslardık. en iyisi az ve öz olanı

arar mı die düsünüodum beebgim kıyamadı aradı yine beni...rüyasında göruyomus 3 gundur bende o nu görüyorum yazık bize yaaa cabuk gecsin su 5 ay offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…