Ksa dnem Askerlik...

nasıl yani orda konuşcakmış derken .şehir değiştiremez mi yani .evini çok özlemiş bugün konuştuğumuzda söyledi .çok dokundu :çok üzgünüm:

nasıl yani orda konuşcakmış derken .şehir değiştiremez mi yani .evini çok özlemiş bugün konuştuğumuzda söyledi .çok dokundu :çok üzgünüm:

lmaz: tam olarak bilmiyorum canım eşim burda görüşebiliriz dedi bana gelirsen sositososito bir daha arayınce sen bir sor istersen :sinifsinif:

yemin töreni kaç saat sürüyo bileniniz varr mı,ve törenden snr eve gelebilecek mi

törenden sonra 2gün izin oluyormus. cuma günü olcak tören sanırım pazar saat 5de teslim olacaklar. bugün kayınpederime cumartesi istanbula gidecem dedim. tek gidemezsin gel konusalım dedi :çok üzgünüm:
yanımda kimse gelsin istemiyorum

altan almaya calıs canım. birde evli olmadıgınız için seni kaybetme korkusuda vardır içinde simdi orda içi içini yiyordur.

bugün beni mahvetti.tuttu kendini ama sesi titriyodu,ilk defa bukadar çaresiz geldi sesi.içim eridi.güçlüydü yada öyle görünüyodu bilemiyorum ama bugün bi başkaydı sanki içini gördüm ağlamaklı ama kuyruğu dik tutma derdindeydi.şimdi seni daha çok özledim turkbayragi :gitme:

yaaaa kızlarrrr dünden beri cnm cok sıkkın her gece 9 da arıo sevgilim ama dün dediki artık aramıycam senle konusurken bogazım dügümlenio kötü oluorum konusamıorum aramıycam artık seni dedi....bende agladım nolur ara sesini duyuyım die...aramazmı acabaa yaaa nie böle bisy yaptı cıldırcamm

onlarda başka alem.bizi koruma derdindeler ama insanın yalnızlığada ihtiyacı var.bi yolunu bul yalnız git eğer uzak ve tehlikeli biyer değilse.bizde beraber bıraktık ama doğrudürüst sarılamadım bile kocama

bosver cnm hiç üzüzlme duramaz arar seni belki deniyordur cnm takma kafanı

benimkide yapıyo onları.. kapris ben sana diyim hepsinin derdi bugün keçileri kaçırttı bana zorla daraldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…