- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.001
kocacığımmm sen olmadan geçirdiğim 2. pazarım :gitme:
yemin töreni kaç saat sürüyo bileniniz varr mı,ve törenden snr eve gelebilecek mi
ben bugün gerçekten çok aptal olduğumu hissettim.
nasıl yani orda konuşcakmış derken .şehir değiştiremez mi yani .evini çok özlemiş bugün konuştuğumuzda söyledi .çok dokundu :çok üzgünüm:
biz msnde tartıştık biraz..
çok üzüyo beni çok
yemin töreni kaç saat sürüyo bileniniz varr mı,ve törenden snr eve gelebilecek mi
altan almaya calıs canım. birde evli olmadıgınız için seni kaybetme korkusuda vardır içinde simdi orda içi içini yiyordur.
törenden sonra 2gün izin oluyormus. cuma günü olcak tören sanırım pazar saat 5de teslim olacaklar. bugün kayınpederime cumartesi istanbula gidecem dedim. tek gidemezsin gel konusalım dedi :çok üzgünüm:
yanımda kimse gelsin istemiyorum
yaaaa kızlarrrr dünden beri cnm cok sıkkın her gece 9 da arıo sevgilim ama dün dediki artık aramıycam senle konusurken bogazım dügümlenio kötü oluorum konusamıorum aramıycam artık seni dedi....bende agladım nolur ara sesini duyuyım die...aramazmı acabaa yaaa nie böle bisy yaptı cıldırcamm
yaaaa kızlarrrr dünden beri cnm cok sıkkın her gece 9 da arıo sevgilim ama dün dediki artık aramıycam senle konusurken bogazım dügümlenio kötü oluorum konusamıorum aramıycam artık seni dedi....bende agladım nolur ara sesini duyuyım die...aramazmı acabaa yaaa nie böle bisy yaptı cıldırcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?