- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.021
nasıl yani orda konuşcakmış derken .şehir değiştiremez mi yani .evini çok özlemiş bugün konuştuğumuzda söyledi .çok dokundu :çok üzgünüm:
benimkide yapıyo onları.. kapris ben sana diyim hepsinin derdi bugün keçileri kaçırttı bana zorla daraldım artık
altan almaya calıs canım. birde evli olmadıgınız için seni kaybetme korkusuda vardır içinde simdi orda içi içini yiyordur.
bugün beni mahvetti.tuttu kendini ama sesi titriyodu,ilk defa bukadar çaresiz geldi sesi.içim eridi.güçlüydü yada öyle görünüyodu bilemiyorum ama bugün bi başkaydı sanki içini gördüm ağlamaklı ama kuyruğu dik tutma derdindeydi.şimdi seni daha çok özledim turkbayragi :gitme:
bosver cnm hiç üzüzlme duramaz arar seni belki deniyordur cnm takma kafanı
ama bizede yazıkya zaten onlar gibi nerdeyse askerlik yapıoruz valla yedigim yemekte bile acaba yiyomu die bogazımdan zor gecio bide kapris yapmasınlar yani
bidaha msne gelmiycm dedi banada. 3 lafından biri nereye gıttın ne gıydin zaten. ben bişeyler yazıyorum on saat sonra cevap gelıyo kızıncada günahımı alıyousn diyo.
valla cok abartıyorum bence ben onun keyfi yerinde yani
beni sinir ettiği günler yada soğuk konuştuğu günlerdce daha güçlü oluyorum onun için üzülmüyorum.ama sesi titrediğinde ve özledğini hissettiğimde o günü bitiremiyorum.:teselli:
beni sinir ettiği günler yada soğuk konuştuğu günlerdce daha güçlü oluyorum onun için üzülmüyorum.ama sesi titrediğinde ve özledğini hissettiğimde o günü bitiremiyorum.:teselli:
gelme ozaman sen bilirsin de bak ozaman nasıl içiçini yer
ay askım yok bitanem dedikçe tepeme çıktı bütün hepsininmi psikolojisi böyle yoksa benimkine has bişeymi anlamadım
ay askım yok bitanem dedikçe tepeme çıktı bütün hepsininmi psikolojisi böyle yoksa benimkine has bişeymi anlamadım
biz normalde hiç böyle değildik bi acayiplik var cidden. çok sık değil ama hergün iki kez konusuyoruz asağı yukarı 5 er dkdan. az konusalım desem onada bin tane trip atar of ya ofbenimki normal hayatta öle de simdilik daha olmadı askere gittiginden beri kuzu gibi bana karsı ama aramıycaam dedi iste kötü oluo die bakalım dayanabilcekmi...sizde sık konusuosanız oyusdendir bu kavgalar cnm sık konusmamaya bak
öyle cogu canım
ah askerim ah ...
=)) ben sirinden zıp zıp zıplıyorum sen ah askerim diye iç geçiriyosun bu böyle kısır döngü gibi biri aglarken öbürü sevincek filankaydirigubbakcemile3 şu 5 ay ne garip geçicek ya hayatımın en süper 5 ayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?