Ksa dnem Askerlik...

nasıl yani orda konuşcakmış derken .şehir değiştiremez mi yani .evini çok özlemiş bugün konuştuğumuzda söyledi .çok dokundu :çok üzgünüm:

benimi esimde evini cok özlemiş. her aradıgında gülerek morel vererek konusuyordum bugün dayanamdım konusurken agladım onunda moreli bozuldu annemi kendi annesini aramıs niye canı sıkkın diye

ben her zaman güclü olmaya calsırdım bende bugün dayanamadım. onlara oldugu kadar bizimde işimiz cok zor

ama bizede yazıkya zaten onlar gibi nerdeyse askerlik yapıoruz valla yedigim yemekte bile acaba yiyomu die bogazımdan zor gecio bide kapris yapmasınlar yani

bidaha msne gelmiycm dedi banada. 3 lafından biri nereye gıttın ne gıydin zaten. ben bişeyler yazıyorum on saat sonra cevap gelıyo kızıncada günahımı alıyousn diyo.
valla cok abartıyorum bence ben onun keyfi yerinde yani

beni sinir ettiği günler yada soğuk konuştuğu günlerdce daha güçlü oluyorum onun için üzülmüyorum.ama sesi titrediğinde ve özledğini hissettiğimde o günü bitiremiyorum.:teselli:

beni sinir ettiği günler yada soğuk konuştuğu günlerdce daha güçlü oluyorum onun için üzülmüyorum.ama sesi titrediğinde ve özledğini hissettiğimde o günü bitiremiyorum.:teselli:

bnmde icim acıo onu öle hissettigimde burdayken güçlü asla duygularını belli etmeyen insan orda aglıo buda bana koyuyo cok hemde

ay askım yok bitanem dedikçe tepeme çıktı bütün hepsininmi psikolojisi böyle yoksa benimkine has bişeymi anlamadım

benimki normal hayatta öle de simdilik daha olmadı askere gittiginden beri kuzu gibi bana karsı ama aramıycaam dedi iste kötü oluo die bakalım dayanabilcekmi...sizde sık konusuosanız oyusdendir bu kavgalar cnm sık konusmamaya bak

biz normalde hiç böyle değildik bi acayiplik var cidden. çok sık değil ama hergün iki kez konusuyoruz asağı yukarı 5 er dkdan. az konusalım desem onada bin tane trip atar of ya of

öyle cogu canım

alttan almaktanda anlamıyokiben tamam özür dilerim diyorum ama duymuyo taramalıya takmış sayıyo lafları sinir şey gelsin ağzının üstüne bitane patlatcam haketti:mymeka:

yok be arkadaşım ilk kez böyle oldum su ana kadar hep gıcık etti beni,bende o gıcık olsun diye kendime bakıyodum.bugün ne olduysa oldu benide üzdü,bu işte kasıt varmı bilmiorum ama etkilenmiş gibiydi ilk kez.o yüzden üzüldüm.yarın nolur bilmem.ruh halimi bozup duruyo.bi iyiyim bi kötü.bu melankolik haldede sıkıldım manyak gibi dolanıyorum.bi seviorum bi gün nefret ediyorum.zaten bizim ilişkimizde hiç ortası olmadı ya...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…