- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.181
tören şafak 16 şafak 144kafamçokkarıştı:asigim:alkisalkisalkis
çok bitkinim..:a015:
sizinde ruh haliniz cok degişiyor mu? ben 5dk önce iyiyken sonra üzgün depresif mutlu olabiliyorum kafamçokkarıştı
sizinde ruh haliniz cok degişiyor mu? ben 5dk önce iyiyken sonra üzgün depresif mutlu olabiliyorum kafamçokkarıştı
iyi tek deilmişim kaydirigubbakcemile5
bugün neden böyle oldu bi türlü gecmiyor zaman
canım 4'ündemiydi sizinki
iyi hadi sevindim kaydirigubbakcemile2
canım hem mektupları okuyorlar hemde telefonlar dinleniyor
insan rahat rahat konuşamıyorda :bbo:
nasılsınız kızlar moraller nasıl umarım gün geçtikçe iyiyye gidiyordur moraller mafoldumben
ben bu hafta hiç iyi deilim cok uzun zamandır görüşmüyormusuz gibi hissediyorum. bu hafta bitse cumartesi gidip görecem
kızlar bugün bir arkadasımla konustum ilk carsı iznine cıktıgımızda gözümüze carpan sakkalı bıyıklı kızlara bile bakmıstık. onlar bile güzel geldi dedi :bbo: olaya bakınnn. bizimki birde istanbulda orda kızları görünce ne olur kimbilirkafamçokkarıştı
evet canım bu hafta tek kendimi motife ettiğim sey gitmek:gitme: bende çok fenayım çok özledim bu hafata gidicem görmeye zor oluyor ya alışmak onlarsız hayata :gitme:
ilk carsı izninde kesinlikle yanında olmalıyımdelikafadulden gözlerini oyarım onun benkötükedihüso
kız allah korusun duymiyim valla oyarım bizimkinin gözlerini :roflol: :çok üzgünüm:
evet canım bu hafta tek kendimi motife ettiğim sey gitmek
ilk carsı izninde kesinlikle yanında olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?