Ksa dnem Askerlik...

sizinde ruh haliniz cok degişiyor mu? ben 5dk önce iyiyken sonra üzgün depresif mutlu olabiliyorum kafamçokkarıştı

herkese kolay gelsin!beni aldattığı rüyalar bende görüyorum.her sabah ondan nefret ederek uyanıyorum bende anlamış değilim.acaba allah çok özleyip kendimi üzmeyeyim diye mi böyle yapıyo :kedi:

iyi tek deilmişim kaydirigubbakcemile5
bugün neden böyle oldu bi türlü gecmiyor zaman

selm hepinize kızlar cnm sen dün görcektin beni aramadı çok stres yaptım öldüm gastritten migrenden..gec saatte aradı sonra bi gülücükler bi neseler fılan.. manyakmıyım neyim dedim insanın kimyası bozuluyo ya

canım 4'ündemiydi sizinki
iyi hadi sevindim kaydirigubbakcemile2

canım hem mektupları okuyorlar hemde telefonlar dinleniyor
insan rahat rahat konuşamıyorda :bbo:

:bbo: evet canım ya rahat bile konuşamıyoruz telde bizim yemin töreni ayın 28 sinde cuma günü a.s belki eşim gelir eve izin verirlerse

kızlar bugün bir arkadasımla konustum ilk carsı iznine cıktıgımızda gözümüze carpan sakkalı bıyıklı kızlara bile bakmıstık. onlar bile güzel geldi dedi :bbo: olaya bakınnn. bizimki birde istanbulda orda kızları görünce ne olur kimbilirkafamçokkarıştı

kız allah korusun duymiyim valla oyarım bizimkinin gözlerini :roflol: :çok üzgünüm:

kız allah korusun duymiyim valla oyarım bizimkinin gözlerini :roflol: :çok üzgünüm:

ellerinde olan bisey deil galiba. bu arkadasım esinide cok sever. birde grup halinde dolastıklarında daha kötü birbirlerini tesvik ediyorlar off suna bak diye kafamçokkarıştı

evet canım bu hafta tek kendimi motife ettiğim sey gitmek

ilk carsı izninde kesinlikle yanında olmalıyım

valla aynen ya bende bu hafta gitmek isitiyorum ilk çarşı izni delikafadulden ama sanırım hafta sonu izninde eve gönderiyolarmış yemin töreninde bi daha araasa sorcam eğer öyleyse diycem gel özledim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…